Purtop Easy T - a láthatatlan megoldás

Beázik a ragasztott burkolattal készült tetőterasza? Nem szeretne újra több százezer forintot költeni a javításra? Nincs szíve feltörni a gyönyörű, gondos munkával készült kerámia burkolatot?


Akkor válassza a MAPEI egyik legújabb fejlesztését, a Purtop Easy T egykomponensű átlátszó poliuretán vízszigetelő bevonatot, teraszok és erkélyek utólagos vízszigeteléséhez.

A Purtop Easy T felkenés után csupán néhány órával sima, rugalmas bevonatot formál átfedések nélkül, amely rendkívüli repedésáthidaló tulajdonságokkal rendelkezik és az erkélyekre, teraszokra ható igénybevételeknek nagyon jól ellenáll.

Soha nem volt még ilyen egyszerű a terasz vízszigetelésének felújítása:



A Purtop Easy T egy használatra kész termék, melyet egy hosszúszőrű henger segítségével kell felvinni legalább két egyenletes rétegben, míg az anyag vastagsága eléri a körülbelül 1 mm-t. A Purtop Easy T száradás után sima felületet képez. Szükség esetén szórjuk be a még nedves első réteg felületét Quarzo 0,25-tel, hogy csúszásmentes felületet kapjunk. A száradást követően a terasz újra birtokba vehető, ami megőrizte eredeti szépségét.

Előnyök:













További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2020.04.15.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information