Wienerberger

Most lehet igazán kifizetődő a hűség

Egy új hűségprogramot indított el a napokban a Wienerberger Zrt., amelyben kifejezetten kivitelezők, kivitelezésben érdekelt társaságok vehetnek részt. Azok a vállalkozások, amelyek eddig is a Porotherm téglákkal dolgoztak már jól ismerik azokat a piaci előnyöket, amelyet a márka nyújthat számukra. Ezen felül most az együttműködésben résztvevők számára negyedévente ajándékokat is kínál a Wienerberger, sőt, év végén egy kisteherautós sorsolnak ki közöttük.





A tégla valóban előnyt biztosít

Magyarországot hosszú ideje "téglás" országként tartják számon, azaz a kerámia téglából készült otthonok megítélése és presztízse az egyik legmagasabb. Ma a kerámia téglával szemben él itthon a legnagyobb bizalom. Ennek eredményeként a legtöbb családi házas építtető ma is téglából akar építkezni, ami biztos piacot nyújt azoknak a kivitelezőknek, akik ezzel az építőanyaggal dolgoznak.
A Porotherm téglákkal ráadásul - modern falazóblokként - a falazási munka jelentősen lerövidül, akár kétszer gyorsabb is lehet. Így egy-egy projektre a korábbiaknál jóval kevesebb időt szükséges szánni. Mindez lehetővé teszi, hogy egy adott időszakra a kivitelezők a korábbiaknál több munkát vállaljanak el, aminek hatására tetemesen növelni tudják árbevételüket.
Az ugyancsak erősíti az élénk megbízói keresletet, hogy a Porotherm az egyik legismertebb hazai téglamárka. Mindez pedig a megrendelők körében képes bizalmat ébreszteni a Wienerberger termékeket használó vállalkozásokkal kapcsolatban is.


Erős az ellátásbiztonság

Kivitelező vállalkozások számára nem mellékes szempont, hogy a házépítési folyamat során mennyi idő alatt érhetőek el a szükséges termékek. Egy váratlan kényszerszünet akár a gazdaságos működést is veszélyeztetheti. Éppen ezért válhat igen hangsúlyossá, hogy a Porotherm termékeket egyedülálló módon 5 helyenis gyártják az országban, amelynek köszönhetően az egész országban biztosított az ellátásbiztonság, így minimálisra csökken az építőanyag hiányából fakadó állásveszély.


A leginnovatívabb termékkel a piacon

A Wienerberger ráadásul az ágazat fejlesztési versenyének egyik legnagyobb és legstabilabb szereplője. A Porotherm-család legújabb tagja, az X-therm például teljes egészében a XXI. századi informatikai és kutatási verseny eredménye. A téglát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóival együtt fejlesztették a Wienerberger szakemberei, amelynek köszönhetően a piac egyik leginnovatívabb termékével dolgozhatnak a csatlakozó kivitelezők.


Ajándékok sora érkezhet

A számos piaci előny mellett a most akad még valami, ami miatt megéri Porotherm termékekkel dolgozni és csatlakozni a programhoz. Negyedévente ugyanis JBL Boombox hangszórókat, Apple okosórákat, Xiaomi elektromos rollereket, illetve iRobot Roomba robotporszívókat kapnak a lojalitásprogram azon résztvevői, akik a leggyorsabban elérik a részvételi szabályzatban jelölt kritériumokat.
Az év végén pedig nyereményjáték keretében a feltételeket teljesítő kivitelezők, vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót sorsol ki a Porotherm gyártója.


Hogyan csatlakozhat?

A Wienerberger termékeivel dolgozó vállalkozásoknak csupán néhány apróságot kell megtenniük, hogy a hűségprogramhoz csatlakozzanak. A Porotherm téglák szállítólevének fotóját kell a Partnerprogram weboldalára feltölteni és a megadni a telefonszámot.

A részvételi feltételeket és programban részt vevő Porotherm termékek listáját a Részvételi Szabályzat tartalmazza. További részletek a programot meghirdető Wienerberger kivitelezoprogram.hu weboldalán olvashatók.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2021.06.10.
Tondach Renoton 9 FusionProtect ...

Tondach Renoton 9 FusionProtect ...

Tondach Renoton 9 (Tangó Plus) XXL tetőcserép: klasszikus forma a modern ...

Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

A nagy hagyománnyal rendelkező Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép ...

Tondach Kékes Plus ...

Tondach Kékes Plus ...

Tondach Kékes Plus egyenesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos ...

Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

Hódfarkú ívesvágású 19x40 ...

A nagy hagyománnyal rendelkező Tondach Hódfarkú kerámia tetőcserép ...

Hódfarkú 3/4-es taréjcserép

Hódfarkú 3/4-es taréjcserép

A 3 4-es taréjcserép biztosítja a tetőfedés szép és egyenletes ...

Kerámia antennakivezető szett

Kerámia antennakivezető szett

Antennakivezető egy szép és biztonságos megoldás a szatelit és antenna ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information