Wienerberger

Most lehet igazán kifizetődő a hűség

Egy új hűségprogramot indított el a napokban a Wienerberger Zrt., amelyben kifejezetten kivitelezők, kivitelezésben érdekelt társaságok vehetnek részt. Azok a vállalkozások, amelyek eddig is a Porotherm téglákkal dolgoztak már jól ismerik azokat a piaci előnyöket, amelyet a márka nyújthat számukra. Ezen felül most az együttműködésben résztvevők számára negyedévente ajándékokat is kínál a Wienerberger, sőt, év végén egy kisteherautós sorsolnak ki közöttük.

A tégla valóban előnyt biztosít

Magyarországot hosszú ideje "téglás" országként tartják számon, azaz a kerámia téglából készült otthonok megítélése és presztízse az egyik legmagasabb. Ma a kerámia téglával szemben él itthon a legnagyobb bizalom. Ennek eredményeként a legtöbb családi házas építtető ma is téglából akar építkezni, ami biztos piacot nyújt azoknak a kivitelezőknek, akik ezzel az építőanyaggal dolgoznak.
A Porotherm téglákkal ráadásul - modern falazóblokként - a falazási munka jelentősen lerövidül, akár kétszer gyorsabb is lehet. Így egy-egy projektre a korábbiaknál jóval kevesebb időt szükséges szánni. Mindez lehetővé teszi, hogy egy adott időszakra a kivitelezők a korábbiaknál több munkát vállaljanak el, aminek hatására tetemesen növelni tudják árbevételüket.
Az ugyancsak erősíti az élénk megbízói keresletet, hogy a Porotherm az egyik legismertebb hazai téglamárka. Mindez pedig a megrendelők körében képes bizalmat ébreszteni a Wienerberger termékeket használó vállalkozásokkal kapcsolatban is.


Erős az ellátásbiztonság

Kivitelező vállalkozások számára nem mellékes szempont, hogy a házépítési folyamat során mennyi idő alatt érhetőek el a szükséges termékek. Egy váratlan kényszerszünet akár a gazdaságos működést is veszélyeztetheti. Éppen ezért válhat igen hangsúlyossá, hogy a Porotherm termékeket egyedülálló módon 5 helyenis gyártják az országban, amelynek köszönhetően az egész országban biztosított az ellátásbiztonság, így minimálisra csökken az építőanyag hiányából fakadó állásveszély.


A leginnovatívabb termékkel a piacon

A Wienerberger ráadásul az ágazat fejlesztési versenyének egyik legnagyobb és legstabilabb szereplője. A Porotherm-család legújabb tagja, az X-therm például teljes egészében a XXI. századi informatikai és kutatási verseny eredménye. A téglát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóival együtt fejlesztették a Wienerberger szakemberei, amelynek köszönhetően a piac egyik leginnovatívabb termékével dolgozhatnak a csatlakozó kivitelezők.


Ajándékok sora érkezhet

A számos piaci előny mellett a most akad még valami, ami miatt megéri Porotherm termékekkel dolgozni és csatlakozni a programhoz. Negyedévente ugyanis JBL Boombox hangszórókat, Apple okosórákat, Xiaomi elektromos rollereket, illetve iRobot Roomba robotporszívókat kapnak a lojalitásprogram azon résztvevői, akik a leggyorsabban elérik a részvételi szabályzatban jelölt kritériumokat.
Az év végén pedig nyereményjáték keretében a feltételeket teljesítő kivitelezők, vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót sorsol ki a Porotherm gyártója.


Hogyan csatlakozhat?

A Wienerberger termékeivel dolgozó vállalkozásoknak csupán néhány apróságot kell megtenniük, hogy a hűségprogramhoz csatlakozzanak. A Porotherm téglák szállítólevének fotóját kell a Partnerprogram weboldalára feltölteni és a megadni a telefonszámot.

A részvételi feltételeket és programban részt vevő Porotherm termékek listáját a Részvételi Szabályzat tartalmazza. További részletek a programot meghirdető Wienerberger kivitelezoprogram.hu weboldalán olvashatók.Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2021.06.10.
Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Tondach Kékes egyenesvágású ...

Tondach Kékes egyenesvágású ...

...

Tondach Twiston 9 (Nativa Plus) - ...

Tondach Twiston 9 (Nativa Plus) - ...

A Tondach Twiston 9 (Nativa Plus) XXL tetőcserepet azok számára ...

Tondach TUNING FOL K

Tondach TUNING FOL K

A FOL K egy 3 rétegű, aljzatra fektethető és szabadon belógatható ...

Csatornaszellőző szett

Csatornaszellőző szett

Csatornaszellőző: igényes és esztétikus megoldás a kiszellőztetés ...

Tondach Renoton 9 (Tangó Plus) - ...

Tondach Renoton 9 (Tangó Plus) - ...

A népszerű Tangó tetőcserép már nagy méretben is kapható. A ...

Tondach Kékes Plus ívesvágású ...

Tondach Kékes Plus ívesvágású ...

A Tondach Kékes Plus ívesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information