Lindab Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Az új, svédacél tető és ereszcsatorna-rendszer a piaci átlagnál 30%-kal kedvezőbb áron teszik elérhetővé a lakossági szegmensben a kiváló Lindab minőséget.


A Lindab bemutatta az új Rainline Classic ereszcsatorna-rendszert, amellyel immár teljes tetőfelújítási termékcsaládot kínál a gazdaságos árszegmensben is. A lakossági felújításokra kifejlesztett új termékek - tetőfedés, ereszcsatorna és kiegészítők - összesen közel 250 millió forintos beruházás keretében valósultak meg, amely a vállalat korábbi katasztrófakezelési programjának (KKP) tapasztalatain alapult. A Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója, Alyyan Nabeel szerint a komplett rendszer nem csak a legmagasabb minőséget garantálja pénztárcabarát áron, de fejleszti a vállalat magyarországi partnerhálózatát is. A Lindab első embere úgy véli, hogy a piaci stabilitás közeledése már érezhető, a lakosságot viszont széles körű informálódásra ösztönzi.


A Lindab 2013-ban bevezetett LPA-L cserepeslemez termékének óriási sikere arra ösztönözte az idén 55 éves vállalatot, hogy a termékskála szélesítésével komplett tetőfelújítási megoldással szolgáljon a pénztárcabarát lakossági szegmensben. Az LPA-L sikere megkérdőjelezhetetlen, hiszen a svédacél anyagú cserepeslemezek ötszörös eladást produkáltak a piacon a hasonló termékekhez képest. Ebben kiemelt jelentőséggel bírt az árképzés, a Lindab kínálta világszínvonalú minőség, a hazai gyártás, a megbízhatóság, és hogy a Lindab lemezek voltak az elsők a piacon, amelyek küllemükben szinte megegyeznek a hagyományos cseréppel.

Tovább erősödik a Lindab országos hálózata

A felújítási termékcsalád a most tavasszal piacra kerülő kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készült Rainline Classic ereszcsatorna-rendszerrel és a szakértő felmérési szolgáltatással vált teljessé. Alyyan Nabeel, a Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója az új terméktől a vállalat piaci pozíciójának megerősítését, és egyúttal az országos partnerhálózat fejlődését várja: "Fontos előnyünk, hogy a Lindab Centerekkel és a szerelő-kivitelező partnereinkkel együtt teljes piaci infrastruktúrát működtetünk, gyors és igen precíz gyártási folyamattal a háttérben. A lakossági szegmensben most újabb, kedvező árú és a legmagasabb minőséget képviselő alternatívát kínálunk, amely tovább erősítheti országos hálózatunkat. Immár teljes tetőfelújítási termékcsaládunk jelentősen egyszerűsíti a szakemberek munkáját, hiszen egymással teljesen kompatibilis, esztétikai szempontból is koherens egészet alkotó elemekből válogathatnak, ami így jelentősen gyorsítja a tervezést és a kiszolgálást. A gyorsaságnak, a precizitásnak és a költséghatékony megvalósításnak pedig végső soron a megrendelők a nyertesei, akik kisebb befektetéssel, időtálló megoldással tehetik szebbé és biztonságosabbá az otthonaikat."A Rainline Classic ereszcsatorna rendszerrel kiegészült tetőfelújítási termékcsalád fejlesztése a Lindab néhány évvel ezelőtt elindított katasztrófakezelési kezdeményezésének tapasztalatain alapul. A viharkárok enyhítésére kidolgozott program különösen pozitív fogadtatásban részesült a lakosság és a viharkárosult települések önkormányzatai részéről. Nyilvánvalóvá vált, hogy jelentős az igény a kedvező árú, minőségi tetőmegoldások iránt, amelyek ellenállnak az egyre viszontagságosabb hazai időjárásnak. A Lindab e tapasztalatok alapján fejlesztette ki a teljes termékcsaládot, amely összesen mintegy 250 millió forintos beruházás keretében valósult meg. A fejlesztés során a gyártástechnológiát, a termékek profilkialakításait és a kiegészítő elemeit is újragondolták a mérnökök. Mindezek eredményeképpen a piaci átlagnál 30 százalékkal kedvezőbb áron, komplett tetőrendszert kínálhat a Lindab, a vállalattól megszokott kiváló minőségben.

Már érezhető a piaci stabilitás közeledése

Alyyan Nabeel szerint az új ereszcsatorna-termék legalább akkora sikerre számíthat a magyar piacon, mint az LPA-L cserepeslemez termék. Ebben fontos szerepet kap a lakosság növekvő felújítási kedve. "Még hosszú út vezet az építőipari piac ideális állapotáig, de úgy látjuk, hogy a stabilitás közeledése már érezhető. Elsősorban a felújítások terén látunk előrelépést. Ezt igazolja tavalyi kutatásunk is, amelyből kiderült, hogy a hazai lakosság mintegy harmada szívesen hozzáfogna otthona rendbetételéhez."

A Lindab ügyvezető igazgatója mindazonáltal a széles körű informálódásra hívja fel a felújítást tervezők figyelmét. "A beépíthető anyagokra vonatkozó előírások hiányosságai, továbbá a piac erősen heterogén összetétele nehezítik a termékek és a kapcsolódó szolgáltatások közti tájékozódást. Egy tetőfelújítás a jelentős összegű, hosszú távra szóló befektetések közé tartozik, éppen ezért lényeges, hogy pontosan ismerjük a kiválasztott termékek paramétereit. Szenteljünk kellő figyelmet a garanciális lehetőségek áttanulmányozásának, és csak ismert, megbízható, több év után is számonkérhető gyártótól vásároljunk. A felújítást csak hozzáértő kivitelezővel valósítsuk meg."

A Lindab Rainline Classic ereszcsatorna-rendszer időtálló, gazdaságos alternatíva

A most bemutatott Lindab Rainline Classic kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készül, magas minőségű, komplett ereszcsatorna-rendszer (eresz, lefolyó és tartozékelemek), amelynek a szerelése, a kivitelezése rendkívül gyors, hiszen nem igényel helyszíni alakításokat, időigényes csomóponti kidolgozásokat. Az egyes elemek tökéletes illeszkedését a robotizált gyártótechnológia által biztosított pontosság garantálja, az acélnak köszönhetően pedig rendkívüli módon ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Bevonati rendszere megvédi az időjárás viszontagságaitól és garantálja a színtartósságot, a hosszú élettartamot. Új építések és felújítások esetében is költséghatékony alternatívát kínál családi házak, társasházak és egyéb épületek esetében is.

A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.huLindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Profil ÁrlistaLindab ProspektusokLindab Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Lindab hírek:


Lindab - Megújult Lindab weboldalak
Megújult Lindab weboldalak 2018.05.08.
Mezőgazdasági csarnok a gyártótól igazi szakembereknek!

A Lindab csarnokaiban megbízhat egészen kutatás-fejlesztéstől és tervezéstől a gyártáson és a szállításon keresztül a szerelésig és az értékesítés utáni szolgáltatásokig. A teljes csarnoképítés a mi kezünkben van, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek!
http://csarnok.lindab.hu http://szelloztetes.lindab.hu http://felujitas.lindab.hu

Lindab - Lindab Tavaszi Akció 2018
Lindab Tavaszi Akció 2018 2018.05.04.
2018. április 2-től május 18-ig!

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyen jár! Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal!

Lindab - Vegyes építésű csarnokok, Lindab burkolati rendszerrel
Vegyes építésű csarnokok, Lindab burkolati rendszerrel 2018.03.21.
360 m2-es gabonatárolót építtetett Bogácson a Hór-Agro Zrt, a kivitelezéssel a Bavas Bau Kft-t bízták meg, amely a térségben a Lindab termékek forgalmazója és csarnokaihoz is - a saját készítésű tartószerkezetek mellett - csak a Lindab termékeit használja. A cég vezetőjével, Bagdán Ákossal beszélgettünk a részletekről és a Lindabbal való együttműködés előnyeiről.

Lindab - Rainline szögletes ereszek
Rainline szögletes ereszek 2018.03.07.
Megérkeztett az új Rainline szögletes ereszcsatorna rendszer!

Az új vonalvezetésű szögletes ereszcsatorna rendszer ugyanúgy mint a kerek csatornarendszerünk is, 12 Elite színben és Magestic bevonattal kapható. Modern dizájnú, minimalista épületek közkedvelt építészeti eleme, melyek szögletes világához kiválóan illeszkedik a Lindab szögletes csatornája.

Lindab - Rainline Új csatorna színek!
Rainline Új csatorna színek! 2018.01.12.
A Lindab Rainline csatornák színválasztéka két új színnel bővült. Az Antracitmetál matt és a Grafitszürke árnyalatok már elérhetők!

Megváltozott a trend az elmúlt évek alatt. A korábbi vidám színek helyett mint például a piros és a zöld, a sötét és szürke árnyalatai kerültek előtérbe.

Lindab - A Lindab termékeknek köszönhetően milliók süthetik a pecsenyéjüket
A Lindab termékeknek köszönhetően milliók süthetik a pecsenyéjüket 2018.01.12.
A Lindab szendvicspaneljeinek, szelemenjeinek, trapézlemezeinek, ereszcsatornáinak felhasználásával épültek kacsanevelésre alkalmas csarnokok Hajdúnánáson az ország egyik legnagyobb hústermelőjének megbízásából.

Tranzit-Ker Zrt. elsősorban sovány víziszárnyasok tenyésztésével foglalkozik. A területen elért részesedése húsliba területén 50 százalék, míg pecsenye kacsából 20-25 százalék.

Lindab - Lindab Oktatások 2018
Lindab Oktatások 2018 2018.01.12.
A 2018-as szakmai oktatásainkról már most tájékozódhat.

A Lindab Kft. szeretne hozzájárulni partnerei munkájának sikeréhez és szakmai fejlődéséhez, ezért folyamatosan szervezünk oktatásokat 2018-ban is Biatorbágyon, az oktató központunkban.

Lindab - Lindabbal a csarnokszerkezet nem ismer határokat!
Lindabbal a csarnokszerkezet nem ismer határokat! 2018.01.08.
4600 m2-es logisztikai központ épült Tatabányán a Gelbmann Kft. megbízásából. A könnyűszerkezetes épület esetében alkalmazott, speciális műszaki megoldásokról, illetve a Lindab Systemline csarnokrendszerének jellegzetességeiről kérdeztük a Tartóterv Kft. ügyvezető tartószerkezet tervező mérnökét, Molnár Attilát.

Lindab - Clickelés a Lindabbal!
Clickelés a Lindabbal! 2017.12.04.
Gyors és gazdaságos tetőburkolás az SRP Clickkel. A mosonmagyaróvári lakóparkban közel 3000 négyzetméternyi tető került lefedésre keménylemezes síkfedéssel.

Lindab - A legnagyobb sebességi fokozatban a Lindabbal
A legnagyobb sebességi fokozatban a Lindabbal 2017.11.08.
A Central European Transport Kft. eddig bérelt épületben végezte kamionjainak javítását. Tavaly azonban úgy döntöttek, hogy önerőből saját szervizcsarnokot építtetnek Kecskemét ipari parkjában. Egy modern és tágas Lindab Systemline csarnokot.

Lindab - Lindab Őszi Akció
Lindab Őszi Akció 2017.10.05.
Új Lindab kedvezményekkel köszönt be az ősz!
2017. szeptember 11-től október 31-ig


A Lindab Kft. 2017. szeptember 11. és október 31. között nagyszabású őszi akcióval segíti a tetőt cserélők és felújítók döntését.

Lindab - Lindabbal a csarnokszerkezet nem ismer határokat!
Lindabbal a csarnokszerkezet nem ismer határokat! 2017.06.08.
4600 m2-es logisztikai központ épült Tatabányán a Gelbmann Kft. megbízásából. A könnyűszerkezetes épület esetében alkalmazott, speciális műszaki megoldásokról, illetve a Lindab Systemline csarnokrendszerének jellegzetességeiről kérdeztük a Tartóterv Kft. ügyvezető tartószerkezet tervező mérnökét, Molnár Attilát.

Lindab - Lágyságában kemény a PLX!
Lágyságában kemény a PLX! 2017.04.26.
Speciális összetételű tetőburkolati síklemezt fejlesztettek ki a Lindab mérnökei.

Szántó László, a SZÁNTÓ Fivérek és KOZMA Kft. ügyvezetője foglalta össze kérdésünkre a PLX-szel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Lindab - Lindab Tavaszi Akció
Lindab Tavaszi Akció 2017.04.26.
Színes tavaszi tetőválaszték Lindabtól

A Lindab Kft. 2017. április 18. és május 31. között nagyszabású tavaszi akcióval segíti a tetőt cserélők és felújítók döntését.

Lindab - Maradandót alkotni a Lindabbal
Maradandót alkotni a Lindabbal 2017.01.09.
Egy többszörösen kitüntetett bádogos mester tapasztalatai arról, hogyan alkalmazhatóak a Lindab termékei a templomtetők megépítésekor, felújításakor.

Régebbi hírek:
Lindab - Lindab Őszi Akció

Lindab Őszi Akció

2016.09.09.


Lindab - "A Lindab-csarnokok önmagukat is hirdetik"

"A Lindab-csarnokok önmagukat is hirdetik"

2016.07.06.


Lindab - Pakson is bevált a Lindab SBS Maxi

Pakson is bevált a Lindab SBS Maxi

2016.05.05.


Lindab - Egy korszerűbb magyar élelmiszer­termelésért a Lindab innovatív...

Egy korszerűbb magyar élelmiszer­termelésért a Lindab ...

2016.04.12.


Lindab - "Már csak a Lindabbal dolgozom!"

"Már csak a Lindabbal dolgozom!"

2016.04.08.


Lindab - Lindab Tavaszi Akció

Lindab Tavaszi Akció

2016.04.04.


Lindab - Referencia - LEIER Üzletház, Győr

Referencia - LEIER Üzletház, Győr

2015.10.30.


Lindab - Újabb KKV-s fejlesztés valósult meg Lindab csarnokkal

Újabb KKV-s fejlesztés valósult meg Lindab csarnokkal

2015.10.29.


Lindab - Lindab Őszi Akció

Lindab Őszi Akció

2015.09.07.


Lindab - Lindab Tavaszi Akció

Lindab Tavaszi Akció

2015.04.09.


Lindab - Valós előny a Lindabbal pályázni a felújítási támogatásokra

Valós előny a Lindabbal pályázni a felújítási támogatásokra

2014.11.17.


Lindab - Elégedett beruházó, új tapasztalatokat szerzett kivitelező

Elégedett beruházó, új tapasztalatokat szerzett kivitelező

2014.09.15.


Lindab - Könnyűszerkezetes Lindab csarnokokban működik az ország egyik legmodernebb tehénistállója Fábiánsebestyénben

Könnyűszerkezetes Lindab csarnokokban működik az ország egyik ...

2014.08.06.


Lindab - Élelmiszertermelés, versenyképesség, Lindab csarnokok

Élelmiszertermelés, versenyképesség, Lindab csarnokok

2014.07.30.


Lindab - Lindab Tetőfelújítás

Lindab Tetőfelújítás

2014.07.08.


Lindab - 5 éven belül akár milliós nagyságrendben költene otthona felújítására a magyar

5 éven belül akár milliós nagyságrendben költene otthona ...

2014.07.08.


Lindab - Teljesítménynyilatkozat mintapéldák

Teljesítménynyilatkozat mintapéldák

2014.06.17.


Lindab - Egyrétegű trapézlemezes Lindab csarnokburkolatok tűzvédelmi jellemzői

Egyrétegű trapézlemezes Lindab csarnokburkolatok tűzvédelmi ...

2014.06.17.


Lindab - Időtálló, funkcióra optimalizált épületmegoldások a hazai kkv szektornak a Lindabtól

Időtálló, funkcióra optimalizált épületmegoldások a hazai kkv ...

2014.05.07.


Lindab - Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki ...

2014.03.20.


Lindab - Állattartó épületeink mintegy 65%-a korszerűtlen

Állattartó épületeink mintegy 65%-a korszerűtlen

2014.03.14.


Lindab - Maximális siker az SBS Maxi csarnok

Maximális siker az SBS Maxi csarnok

2013.11.28.


Lindab - Fontos jogszabályi változások az építőiparban!

Fontos jogszabályi változások az építőiparban!

2013.10.11.


Lindab - Klasszikus elegancia, modern épületek

Klasszikus elegancia, modern épületek

2013.10.02.


Lindab - Lindab újdonságok, aktualitások a tűzvédelem területén

Lindab újdonságok, aktualitások a tűzvédelem területén

2013.08.14.


Lindab - Tudjuk, mi történik a fejünk felett? - 3 tipp, mire figyeljünk tetőfelújításnál

Tudjuk, mi történik a fejünk felett? - 3 tipp, mire figyeljünk ...

2013.07.04.


Lindab - Svéd acél, magyar találékonyság!

Svéd acél, magyar találékonyság!

2013.06.25.


Lindab - Modern, gazdaságos és hatékony felújítás középületekhez, kórházakhoz, szállodákhoz és irodaházakhoz

Modern, gazdaságos és hatékony felújítás középületekhez, ...

2013.05.29.


Lindab - Construline perforált falvázrendszer

Construline perforált falvázrendszer

2013.05.24.


Lindab - Új Lindab tető - gazdaságos felújítás, időtálló megoldás!

Új Lindab tető - gazdaságos felújítás, időtálló megoldás!

2013.04.26.


Lindab - Ki beszél legjobban "Lindabul"?

Ki beszél legjobban "Lindabul"?

2013.03.07.


Lindab - A terménytárolóktól a sertéshizlaldákig

A terménytárolóktól a sertéshizlaldákig

2013.03.01.


Lindab - A Lindab sport- és tornacsarnokai megmozgatják az építtetők fantáziáját

A Lindab sport- és tornacsarnokai megmozgatják az építtetők ...

2013.02.04.


Lindab - Klasszikus és patinás templomtetők modern technológiával

Klasszikus és patinás templomtetők modern technológiával

2012.10.25.


Lindab - Lindab szendvicspanel csarnok referencia - <br>ContiTech Csarnok

Lindab szendvicspanel csarnok referencia -
ContiTech Csarnok


2012.10.24.