Lindab Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Az új, svédacél tető és ereszcsatorna-rendszer a piaci átlagnál 30%-kal kedvezőbb áron teszik elérhetővé a lakossági szegmensben a kiváló Lindab minőséget.


A Lindab bemutatta az új Rainline Classic ereszcsatorna-rendszert, amellyel immár teljes tetőfelújítási termékcsaládot kínál a gazdaságos árszegmensben is. A lakossági felújításokra kifejlesztett új termékek - tetőfedés, ereszcsatorna és kiegészítők - összesen közel 250 millió forintos beruházás keretében valósultak meg, amely a vállalat korábbi katasztrófakezelési programjának (KKP) tapasztalatain alapult. A Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója, Alyyan Nabeel szerint a komplett rendszer nem csak a legmagasabb minőséget garantálja pénztárcabarát áron, de fejleszti a vállalat magyarországi partnerhálózatát is. A Lindab első embere úgy véli, hogy a piaci stabilitás közeledése már érezhető, a lakosságot viszont széles körű informálódásra ösztönzi.


A Lindab 2013-ban bevezetett LPA-L cserepeslemez termékének óriási sikere arra ösztönözte az idén 55 éves vállalatot, hogy a termékskála szélesítésével komplett tetőfelújítási megoldással szolgáljon a pénztárcabarát lakossági szegmensben. Az LPA-L sikere megkérdőjelezhetetlen, hiszen a svédacél anyagú cserepeslemezek ötszörös eladást produkáltak a piacon a hasonló termékekhez képest. Ebben kiemelt jelentőséggel bírt az árképzés, a Lindab kínálta világszínvonalú minőség, a hazai gyártás, a megbízhatóság, és hogy a Lindab lemezek voltak az elsők a piacon, amelyek küllemükben szinte megegyeznek a hagyományos cseréppel.

Tovább erősödik a Lindab országos hálózata

A felújítási termékcsalád a most tavasszal piacra kerülő kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készült Rainline Classic ereszcsatorna-rendszerrel és a szakértő felmérési szolgáltatással vált teljessé. Alyyan Nabeel, a Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója az új terméktől a vállalat piaci pozíciójának megerősítését, és egyúttal az országos partnerhálózat fejlődését várja: "Fontos előnyünk, hogy a Lindab Centerekkel és a szerelő-kivitelező partnereinkkel együtt teljes piaci infrastruktúrát működtetünk, gyors és igen precíz gyártási folyamattal a háttérben. A lakossági szegmensben most újabb, kedvező árú és a legmagasabb minőséget képviselő alternatívát kínálunk, amely tovább erősítheti országos hálózatunkat. Immár teljes tetőfelújítási termékcsaládunk jelentősen egyszerűsíti a szakemberek munkáját, hiszen egymással teljesen kompatibilis, esztétikai szempontból is koherens egészet alkotó elemekből válogathatnak, ami így jelentősen gyorsítja a tervezést és a kiszolgálást. A gyorsaságnak, a precizitásnak és a költséghatékony megvalósításnak pedig végső soron a megrendelők a nyertesei, akik kisebb befektetéssel, időtálló megoldással tehetik szebbé és biztonságosabbá az otthonaikat."A Rainline Classic ereszcsatorna rendszerrel kiegészült tetőfelújítási termékcsalád fejlesztése a Lindab néhány évvel ezelőtt elindított katasztrófakezelési kezdeményezésének tapasztalatain alapul. A viharkárok enyhítésére kidolgozott program különösen pozitív fogadtatásban részesült a lakosság és a viharkárosult települések önkormányzatai részéről. Nyilvánvalóvá vált, hogy jelentős az igény a kedvező árú, minőségi tetőmegoldások iránt, amelyek ellenállnak az egyre viszontagságosabb hazai időjárásnak. A Lindab e tapasztalatok alapján fejlesztette ki a teljes termékcsaládot, amely összesen mintegy 250 millió forintos beruházás keretében valósult meg. A fejlesztés során a gyártástechnológiát, a termékek profilkialakításait és a kiegészítő elemeit is újragondolták a mérnökök. Mindezek eredményeképpen a piaci átlagnál 30 százalékkal kedvezőbb áron, komplett tetőrendszert kínálhat a Lindab, a vállalattól megszokott kiváló minőségben.

Már érezhető a piaci stabilitás közeledése

Alyyan Nabeel szerint az új ereszcsatorna-termék legalább akkora sikerre számíthat a magyar piacon, mint az LPA-L cserepeslemez termék. Ebben fontos szerepet kap a lakosság növekvő felújítási kedve. "Még hosszú út vezet az építőipari piac ideális állapotáig, de úgy látjuk, hogy a stabilitás közeledése már érezhető. Elsősorban a felújítások terén látunk előrelépést. Ezt igazolja tavalyi kutatásunk is, amelyből kiderült, hogy a hazai lakosság mintegy harmada szívesen hozzáfogna otthona rendbetételéhez."

A Lindab ügyvezető igazgatója mindazonáltal a széles körű informálódásra hívja fel a felújítást tervezők figyelmét. "A beépíthető anyagokra vonatkozó előírások hiányosságai, továbbá a piac erősen heterogén összetétele nehezítik a termékek és a kapcsolódó szolgáltatások közti tájékozódást. Egy tetőfelújítás a jelentős összegű, hosszú távra szóló befektetések közé tartozik, éppen ezért lényeges, hogy pontosan ismerjük a kiválasztott termékek paramétereit. Szenteljünk kellő figyelmet a garanciális lehetőségek áttanulmányozásának, és csak ismert, megbízható, több év után is számonkérhető gyártótól vásároljunk. A felújítást csak hozzáértő kivitelezővel valósítsuk meg."

A Lindab Rainline Classic ereszcsatorna-rendszer időtálló, gazdaságos alternatíva

A most bemutatott Lindab Rainline Classic kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készül, magas minőségű, komplett ereszcsatorna-rendszer (eresz, lefolyó és tartozékelemek), amelynek a szerelése, a kivitelezése rendkívül gyors, hiszen nem igényel helyszíni alakításokat, időigényes csomóponti kidolgozásokat. Az egyes elemek tökéletes illeszkedését a robotizált gyártótechnológia által biztosított pontosság garantálja, az acélnak köszönhetően pedig rendkívüli módon ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Bevonati rendszere megvédi az időjárás viszontagságaitól és garantálja a színtartósságot, a hosszú élettartamot. Új építések és felújítások esetében is költséghatékony alternatívát kínál családi házak, társasházak és egyéb épületek esetében is.

A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2014.03.20.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

- Lindab hírek:


Lindab - Lindab Őszi Akció
Lindab Őszi Akció 2019.09.06.
A Lindab Kft. 20%-os Őszi Akciót hirdet lakossági termékeiből

Az őszi lakásépítés és tetőfelújítási munkálatok támogatása érdekében a Lindab Kft. az alábbi termékekre hirdeti meg kedvezményes akcióját:

Lindab - Lindab könnyuszerkezetes acél csarnokok különleges, egyedi igényekhez igazított megoldások
Lindab könnyuszerkezetes acél csarnokok különleges, egyedi igényekhez igazított megoldások 2019.06.11.
További információk:
+36 23/531-300
info.profil@lindab.com
csarnok.lindab.hu

Lindab - Megnyertük a Business Superbrands 2019 díjat
Megnyertük a Business Superbrands 2019 díjat 2019.06.11.
A magyarországi Lindab Kft elnyerte a Business Superbrands 2019 díját (B2B)!

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Lindab - Szellőztetés és beltéri komfort a jövőben
Szellőztetés és beltéri komfort a jövőben 2019.04.08.
Ebben a posztban elolvashatják, hogy véleményünk szerint, hogy alakul a szellőztetés a jövőben.

Lindab - 60 éves az egyszerű építés
60 éves az egyszerű építés 2019.03.08.
Az elmúlt 60 év mérföldkövei!

A Lindab alapítói 1959. február 6-án AB Lidhults Plåtindustri néven, egy kis bádoglemez-gyártó műhely működését indította el Lage Lindh és Valter Persson, a svédországi Lindhultban.

Lindab - Szendvicspanel kínálat
Szendvicspanel kínálat 2019.03.07.
Új termékekkel bővült a Lindab szendvicspanel kínálata!

Az új PIR MAX töltetű tetőpanel 120-160 mm vastagságban áll rendelkezésre és a fejlesztésnek köszönhetően az U érték kedvezőbb, mint a hagyományos PIR töltet esetében.

Lindab - ZC gerenda kínálat bővítése
ZC gerenda kínálat bővítése 2019.02.08.
A Z és C gerenda kínálatunkat a piaci igényekhez igazítva öt, új méretű gerendával kibővítettük!

Örömmel jelentjük be, hogy a Z és C gerenda kínálatunkat a piaci igényekhez igazítva öt, új méretű gerendával kibővítettük!

Lindab - Szakmai képzések 2019
Szakmai képzések 2019 2018.12.07.
A 2019-es szakmai oktatásainkról már most tájékozódhat.

Lindab Kft. szeretne hozzájárulni partnerei munkájának sikeréhez és szakmai fejlődéséhez, ezért 2019-ben is folyamatosan szervezünk kereskedői és kivitelezői oktatásokat.

Lindab - Leginnovatívabb szabadalmaink
Leginnovatívabb szabadalmaink 2018.11.13.
Az egyszerűbb és energiahatékony megoldásokat szem előtt tartva folyamatosan előremutató szabadalmaztatott technológiákat fejlesztünk és mutatunk be.


Lindab - Lindab Színakció 2018
Lindab Színakció 2018 2018.11.13.
2018. október 15 – december 20-ig.

Az őszi akció után az év hátralévő hónapjaiban, tovább folytatjuk a Lindab Színakciót, mely az alábbi termékekre érvényes:

  • Komplett Rainline® ereszcsatorna rendszer (csak félkör szervényű csatornákra)
  • Seamline síklemezek – FOP-CO és COIL
  • Oldalfali trapézlemez és cserepeslemez
  • Tető- és falprofilok

Lindab - Minősített lépés a fenntarthatóság felé
Minősített lépés a fenntarthatóság felé 2018.10.10.
A Lindab megfelelt a legmagasabb szintű követelményeknek mely által a Lindab Safe és Lindab Safe Click légcsatornarendszerek immáron rendelkeznek Eurovent minősítéssel.

Lindab - Integrált tűzvédelem
Integrált tűzvédelem 2018.10.10.
A technológiai előnyök kihasználásával a tűzvédelem reaktív műveletből, aktív védelemmé alakítható.

​A tűzesetek okozta károk emberi életekben, személyi sérülésekben és gazdasági károkban mérhetők. Megfelelő aktív védelemmel megőrizhetjük épületeink értékét és életeket óvhatunk meg.

Lindab - A Lindab ismét emeli a szintet!
A Lindab ismét emeli a szintet! 2018.10.09.
Légcsatorna-hálózat EUROVENT minősítéssel

A Lindab Safe kör keresztmetszetű szellőztetőrendszer a világon elsőként szerezte meg a nemzetközi EUROVENT minősítést légcsatorna-hálózatok légtömörségére és szilárdságára vonatkozóan. Ez azt is jelenti, hogy Ön biztos lehet abban, hogy a termék "D" légtömörségi osztálya és a minősége garantált.

Lindab - Szögletes ereszcsatorna rendszer a Revithez
Szögletes ereszcsatorna rendszer a Revithez 2018.10.09.
A Lindab szögletes ereszcsatorna rendszer BIM elemei letölthetők!

A Revit felhasználók már letölthetik a Lindab szögletes ereszcsatornáit is és vele együtt rendszer- és terméktámogatást is találnak. Minden file megfelelő bekategorizálással jelent meg: színek NCS és RAL kódokkal, illetve a BIM kézikönyv további hasznos információkat tartalmaz.

Lindab - Lindab Őszi Akció 2018
Lindab Őszi Akció 2018 2018.09.05.
2018. szeptember 3-tól október 13-ig!

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyenjár! Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal!

Lindab - Tetőrendszerek - sokkal több mint védelem!
Tetőrendszerek - sokkal több mint védelem! 2018.08.03.
A sok eső növeli a minőségi tetőrendszerek iránti keresletet, de ugyanakkor lehetőséget teremt új, intelligens megoldások kialakítására is.

Lindab - Versenyelőny Lindab csarnokkal!
Versenyelőny Lindab csarnokkal! 2018.07.10.
Versenyelőnyt jelenthetnek a gazdáknak a Lindab termékeiből épült terménytárolók.

Egy mezőgazdasági vállalkozás megbízására 5000 tonna tárolókapacitású magtár épült Ópusztaszeren. A kivitelező Bavas Bau Kft. vezetőjét, Bagdán Ákost kérdeztük az épület különleges műszaki megoldásairól és a Lindabbal való kapcsolatáról.

Lindab - Megújult Lindab weboldalak
Megújult Lindab weboldalak 2018.05.08.
Mezőgazdasági csarnok a gyártótól igazi szakembereknek!

A Lindab csarnokaiban megbízhat egészen kutatás-fejlesztéstől és tervezéstől a gyártáson és a szállításon keresztül a szerelésig és az értékesítés utáni szolgáltatásokig. A teljes csarnoképítés a mi kezünkben van, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek!
http://csarnok.lindab.hu http://szelloztetes.lindab.hu http://felujitas.lindab.hu

Lindab - Lindab Tavaszi Akció 2018
Lindab Tavaszi Akció 2018 2018.05.04.
2018. április 2-től május 18-ig!

Ha Ön tetőfelújításban gondolkodik vagy most épít, akkor a Lindabnál jó helyen jár! Eredeti, megbízható svéd minőség, több évtizedes tapasztalattal!

Lindab - Vegyes építésű csarnokok, Lindab burkolati rendszerrel
Vegyes építésű csarnokok, Lindab burkolati rendszerrel 2018.03.21.
360 m2-es gabonatárolót építtetett Bogácson a Hór-Agro Zrt, a kivitelezéssel a Bavas Bau Kft-t bízták meg, amely a térségben a Lindab termékek forgalmazója és csarnokaihoz is - a saját készítésű tartószerkezetek mellett - csak a Lindab termékeit használja. A cég vezetőjével, Bagdán Ákossal beszélgettünk a részletekről és a Lindabbal való együttműködés előnyeiről.