Megújult a Terrán TetőKalkulátor
2021.07.13.

Készítsen díjmentes, egyedi, gyors, nagyságrendi kalkulációt a megújult Terrán TetőKalkulátor segítségével!
TetőKalkulátor alkalmazásunk már évek óta szolgálja ki a tetőépítők igényeit, és hozzájárul egy életreszóló, nagy horderejű döntés meghozatalához - ami nem más, mint a tetőcserép kiválasztása.

Használata már a tervezés első pillanatában tájékoztatást ad a várható költségekről, ráadásul könnyen elérhető otthonról, ahol kényelmesen, a családtagokkal közösen választható ki a legmegfelelőbb tetőcserép.

Az alkalmazás továbbfejlesztésekor az volt a célunk, hogy a Kalkulátor eddigi előnyeit megtartva tovább könnyítsük az érdeklődők dolgát, és egy még inkább felhasználóbarát rendszert hozzunk létre. A felhasználók döntését segítik többek között a Terrán cseréppel fedett referenciaépületekről készült fotók, a pontos leírások a különböző felületkezelési eljárásokról, vagy éppen az alapcserepek árainak összehasonlíthatósága.

A megújult Kalkulátor segítségével az érdeklődők megismerhetik a Terrán kínálatába nemrégiben bevezetett tetőkiegészítő-csomagokat is, melyekkel kedvező áron kapnak megoldást azok, akik szakértőkre bíznák a szükséges tetőtartozékok kiválasztását.

Fontos megjegyezni, hogy a kalkulátor nagyságrendi eredményt ad, pontos anyagszükséglet-számításhoz küldje el tetőjének rajzait, méreteit a kiszamoljuk@terranteto.hu e-mail címre, ahol mérnök-szaktanácsadó kollégánk kiszámolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges alapcserepek és kiegészítők mennyiségét és árát.

A Terrán TetőKalkulátort az alábbi linkre kattintva érheti el: https://kalkulator.terranteto.hu/


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2021.07.13.
Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Terrán SYNUS Meggypiros

Terrán SYNUS Meggypiros

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RUNDO Sötétbarna

Terrán RUNDO Sötétbarna

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Moon

Terrán SYNUS Moon

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán ZENIT Grafit

Terrán ZENIT Grafit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán COPPO Ferrara

Terrán COPPO Ferrara

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán RENOVA PLUS Barna

Terrán RENOVA PLUS Barna

A TETŐÉPÍTÉS GAZDASÁGOS CSEREPE-Az alapcserép a tetőfedés alapeleme. ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information