Terrán

Megújult a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálja, a tetotepitek.hu 

Tetotepitek.hu néven, folyamatosan bővülő tartalmakkal tematikus oldalt fejleszt a Terrán a vásárlói igények minél kifinomultabb kiszolgálása érdekében. Az oldal célja, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítse a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.
A 21. század embere egyre inkább csak az online tartalmakra hagyatkozik. Sok mindenre kapunk már választ a különböző digitális platformokon keresztül.

A tető egyik fő funkciója az otthonunk védelme, amit általában egy életre választunk: Sőt, azt szeretnénk, hogy gyermekeink és unokáink is gond nélkül élvezzék annak védelmét. A természet erői azonban gyakran megtalálják az esetleges gyenge pontokat, ezért fontos, hogy otthonunk, minden esetben szakszerűen készüljön el.

Éppen ezért, hogy a Terrán minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, már több éve létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját, mely idén egy vásárlói-igényfelmérés és online kutatás hatására több fontos változáson, fejlesztésen esett át.

Az eredetileg szinte csak szakmai videókat bemutató oldal, kiegészült különböző, már korábban is működő megoldásokkal - ezzel egy olyan integrált felületet létrehozva, mely egyedi a piacon, hiszen nincs még egy ilyen összetett szakmai portál a témában. A könnyedebb tartalmak, inspirációk, ötletek mellett komolyabb szakértői tartalmak is publikálásra kerülnek, melyek a döntéselőkészítésben nyújthatnak támogatást a tetőfedés előtt állóknak. Minden tartalmat szakértők lektorálnak, így az oldalon látható összes tartalom megbízható forrás a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.A tetotepitek.hu további különlegességekkel is várja az oldalra látogatókat. A platformon megtalálható tetőkalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatnak a felmerülő költségekkel kapcsolatban, de akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz jutnak a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

A felületen segítséget kaphat a nézelődő többek között azzal kapcsolatban is, hogy milyen igényekhez milyen tetőcserepet érdemes választani, valamint bővebb ismertetőkkel találkozhatunk az új termékek, innovációk vonatkozásában is.

Itt is kiemelt figyelmet fordít a vállalat a fenntartható építészetre, ezért többek között a Terrán Generon napelemes tetőcserép is nagy hangsúlyt kap.

A megújult oldal az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: www.tetotepitek.hu


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.09.07.
Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Terrán SYNUS Korall

Terrán SYNUS Korall

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán SYNUS Carbon

Terrán SYNUS Carbon

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RUNDO Korall

Terrán RUNDO Korall

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán ZENIT Gránit

Terrán ZENIT Gránit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán RUNDO Antracit

Terrán RUNDO Antracit

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Tégla

Terrán SYNUS Tégla

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information