Terrán Megújult a Terrán AddOn

Már a Terrán Generon is elérhető az ArchiCAD megújult Terrán AddOn felületén.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. mindig is igyekezett, hogy a tervezői igényeknek is maximálisan eleget tegyen. Ezt a célt szolgálja az ArchiCAD program alá beépülő, megújult Terrán AddOn is, aminek segítségével egyetlen gombnyomással minden információ rendelkezésére áll. Immáron extra funkcióval bővül a felület: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről is naprakész tervezői információk érhetők el.




Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsük, edukáljuk mind a lakosságot, mind a szakembereket. Az építészek munkájának támogatása, a kamarákkal, szakmai szervezetekkel való kollaboráció kiemelt prioritású cégünk életében, ezt bizonyítja a Magyar Építőművészek Szövetségével a közelmúltban kötött hosszú távú szakmai együttműködés is.

Ugyanezen célból, saját weboldalunkon egy kifejezetten az építészeknek szóló platformot hoztunk létre, ahol a termékek általános műszaki bemutatása mellett részletes és hasznos információkat kaphatnak az építészek a komplett Terrán tetőfedő rendszerről.

Cégünk több mint egy évtizede fejleszt olyan speciális beépülő felületet, amelynek segítségével a Terrán tetőcserepek és kiegészítők tervekbe integrálása egyszerűvé válik. A legfrissebb, kizárólag az ArchiCAD alá beépülő Terrán AddOn a széleskörű felhasználói igényeknek megfelelve egy komplex tervezéstámogató felületet kínál, amelynek segítségével - akár az ArchiCAD felületének elhagyása nélkül - minden releváns, fontos információ elérhető. Így nemcsak a tetőcserepekről, hanem a kiegészítő termékekről is egyetlen gombnyomással elérhetővé válik minden hasznos információ, például a speciális beépítési alapadatok, illetve fotorealisztikus látványkép is készíthető, teljesebbé téve így a tervet.



Az AddOn nemcsak megújult, hanem ki is egészült: mostantól a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész részletes tervezői információk érhetők el - csomópontok, alátéthéjazati információk, termékleírások, adatok, teljesítmény-nyilatkozatok -, valamint a napelemes tetőcserép a tervekbe beilleszthető (az előírásoknak megfelelő szabályokkal) és ráhelyezhető a megrajzolt tetőre, így a látványterven a Terrán Generon esztétikai előnyét is láthatja az építtető már a tervezési fázisban.

Az ArchiCad AddOn telepítője letölthető weboldalunkról.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2022.10.12.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information