Megjelent az Architectum legfrissebb száma! Töltse le vagy igényelje postán a Wienerberger nemzetközi építészeti magazinját!
2024.05.13.

Az Architectum kiadvány rendszeresen bemutatja az építészeti világ legfrissebb nemzetközi trendjeit, legizgalmasabb projektjeit és legkiemelkedőbb alkotásait.Az építészet most egy olyan időszakát éli, amikor a kreativitás és innováció kulcsfontosságúak. Az építészet alkalmazott művészet, sosem csak önmagáért az alkotás kedvéért történik: célja tisztán definiált, hogy olyan tereket teremtsen, amelyekben az emberek kényelmesen élhetnek és dolgozhatnak, jó egészségben, évtizedekig vagy akár évszázadokig is. Az új kihívások, mint a klímaváltozás vagy a megélhetési költségek növekedése, csak még nagyobb felelősséget rónak az építészekre. Ugyanakkor ezek a kihívások új innovációs lehetőségeket is kínálnak.


Az új szám több kiváló építészeti példát is bemutat, például egy litvániai projektet, amely egy régi ipari területen épült fel, környezettudatos lakóépületet modern kényelmi szolgáltatásokkal, mely tiszteletben tartja a régió történelmét is. Egy londoni vasútállomás megújítását is megismerhetjük a magazinból, ahol úgy sikerült megőrizni a közel 160 éves épület építészeti örökségét, hogy a pályaudvar maradéktalanul ellátja feladatát. Egy másik rendkívüli példa az osztrák bíróság felújítása, ahol a tervezésben az épület közösségi, nyilvános jellege volt fókuszban, mind a kényelmi szempontokat, mind az épület egyszerűségét és átláthatóságát szem előtt tartva.

A magazin regisztrációt követően letölthető az alábbi linken

www.architectum.com

vagy ingyenesen postai úton is igényelhető, ehhez nevét és postacímét a kepzes@wienerberger.com e-mail címre küldje meg.

Kellemes inspirálódást kívánunk!Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2024.05.13.
Porotherm Rapid vékony ...

Porotherm Rapid vékony ...

Speciális összetételű, vörös színű vékonyrétegű falazóhabarcs ...

ATRIUM ROOD

ATRIUM ROOD

Homlokzati tömör burkoló tégla Világos piros tarka szín, kézi ...

Porotherm 30 X-therm Rapid tégla

Porotherm 30 X-therm Rapid tégla

30 cm vastag csiszolt falazóelem vékonyrétegű falazóhabarccsal A ...

Binz 430

Binz 430

Homlokzati tömör burkoló tégla Homoksárga-fehér szín, kézi vetésű, ...

Porotherm 38 N+F tégla

Porotherm 38 N+F tégla

38 cm-es nútféderes falazóelem Egy igazán népszerű, klasszikus ...

Porotherm 30 X-therm Rapid Dryfix ...

Porotherm 30 X-therm Rapid Dryfix ...

30 cm vastag csiszolt falazóelem Dryfix extra ragasztóhabbal A ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information