Terrán

Magyar fejlesztésű napelemes tetőcserép az
európai TOP 10-ben
 

Az Energy CIO Insights magazin 2020-ban Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelem technológia szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A floridai gondozásában megjelenő kiadvány folyamatosan nyomon követi az energetika és a megújuló energia területén legkiemelkedőbb megoldásokat, fejlesztéseket, és évről évre rangsorolja azokat.


Az idei évben a Terrán Generon napelemes tetőcserepet emelte ki az Energy CIO Insights nemzetközi médium az energetika és a megújuló energia piacán megjelenő termékek közül a hagyományos napelem technológia újradefiniálásáért, valamint azért, mert úgy ítélték, hogy tökéletes 21. századi megoldást jelent, biztonságos, hatékony és esztétikus egyben.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Terránt azon 10 vállalat között üdvözölhetjük Európában, melyek szerepelhetnek a Solar Technology különkiadásban" - mondta Laura Davis, az Energy CIO Insights vezető szerkesztője.

A megújuló energia és annak népszerűsítése a fenntartható, környezettudatos építészet, továbbá a rezsiköltségek minimalizálása miatt egyaránt kiemelten fontos szerepet kap napjainkban.

"A közép-európai régióban az elmúlt években egyértelműen megfigyelhető a telepített napelemek számának jelentős növekedése. Ezen a fronton olyan országok vezetik a zöld energia versenyt, mint Magyarország, Csehország, Szlovákia és Románia. A növekvő tendenciával párhuzamosan azonban a solar paneleknek szintén fejlődniük kell. A tető síkja fölé telepített, hatalmas napelemtáblák nemcsak egy épület megjelenését tekintve zavaróak, de számottevő terhet jelentenek a tetőszerkezetre nézve. A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus megoldásokkal, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény ugyancsak sokkal nagyobb" - mondta Jankó Árpád, a Terrán GENERON divízió vezetője.

"Hatalmas öröm számunkra, hogy nemcsak hazai, hanem nemzetközi porondon is ismert és elismert különleges napelemes termékinnovációnk. Egyúttal folyamatban lévő terveink szintén megerősítést nyernek, miszerint a Generonnal belépünk a horvát és szlovén építőipar és a napelemes technológiák piacára. A Pécsett épülő gyárunk például kifejezetten a Generon iránti kereslet zavartalan kiszolgálását lesz hivatott erősíteni" - tette hozzá Gódi Attila ügyvezető igazgató.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.10.05.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information