Kitűnő vízszigetelések hidegburkoláshoz: Monolastic Zero és Mapelastic
2024.01.29.



Ön ismeri azt a megdöbbentő tényt, hogy bár a vízszigetelés egy új építésű épület ráfordításainak csak 3-5%-át teszi ki, a műszaki problémáknak azonban legalább a 85 %-át a nem megfelelő anyagokkal vagy technológiával kialakított vízszigetelés okozza?


Ne kockáztassa meg a kivitelezés sikerét!

A Mapei kiváló minőségű vízszigetelő termékei, a Monolastic Zero és a Mapelastic, számos építészeti projektben nyújtanak hatékony megoldást.



Monolastic Zero

Az egykomponensű Monolastic Zero könnyen használható és ideális választás fürdőszobák, teraszok és egyéb vizes helyiségek vízszigetelésére. Ez a termék időtálló, rugalmasságát -5 fokig kiválóan megtartja hosszú távon is. A Monolastic Zero minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad.





Mapelastic

A kétkomponensű Mapelastic a Mapei vízszigetelési palettájának egy másik kiemelkedő darabja. Rugalmassága és tartóssága miatt kiváló választás nagy igénybevételű felületekre, például úszómedencék, teraszok vízszigetelésére. A Mapenet 150 üvegszövet-háló beépítésével a rugalmassága és tartóssága tovább növelhető, ráadásul ez a háló még a megfelelő rétegvastagságban is segít.




A Monolastic Zero könnyű felhordás és egyszerű bekeverési módja segíti a hatékony munkavégzést, míg a Mapelastic formulája komplexebb projektekben is biztosítja a kitűnő védelmet.

A Mapei termékei nem csupán vízszigetelésre, hanem magas minőségű és tartós védelemre szolgálnak, biztosítva az építészeti projektek hosszútávú sikerét. A vállalat folyamatos fejlesztései és innovációi révén a Mapei vízszigetelő anyagai a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfelel, hozzájárulva az építőiparban elért kiválóságához.

Mindkét termék esetében részletes információ található a www.mapei.hu oldalon a felhasználási módokról, beleértve a szükséges előkészületeket és alkalmazási útmutatásokat.



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2024.01.29.
MAPECRETE CREME PROTECTION

MAPECRETE CREME PROTECTION

Oldószermentes, szilán bázisú, vizes diszperziós, állékony ...

PLANICRETE

PLANICRETE

Műgumi latex a cementkötésű habarcsok tapadási jellemzőinek ...

MAPEBAND PE 120

MAPEBAND PE 120

PVC szalag kenhető diszperziós vízszigetelő rendszerekhez. ...

MAPECONTACT

MAPECONTACT

Kétoldalú, merevített ragasztószalag profilok, szegélyek, díszlécek, ...

MAPEFLOOR SYSTEM 53

MAPEFLOOR SYSTEM 53

Oldószermentes önterülő diszperziós epoxi rendszer, átlagosan 4 mm ...

MAPECOLOR PASTE....

MAPECOLOR PASTE....

Színezőrendszer a Mapefloor termékekhez. A Mapefloor Paste készre ...

Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information