Kitűnő vízszigetelések hidegburkoláshoz: Monolastic Zero és Mapelastic
2024.01.29.



Ön ismeri azt a megdöbbentő tényt, hogy bár a vízszigetelés egy új építésű épület ráfordításainak csak 3-5%-át teszi ki, a műszaki problémáknak azonban legalább a 85 %-át a nem megfelelő anyagokkal vagy technológiával kialakított vízszigetelés okozza?


Ne kockáztassa meg a kivitelezés sikerét!

A Mapei kiváló minőségű vízszigetelő termékei, a Monolastic Zero és a Mapelastic, számos építészeti projektben nyújtanak hatékony megoldást.



Monolastic Zero

Az egykomponensű Monolastic Zero könnyen használható és ideális választás fürdőszobák, teraszok és egyéb vizes helyiségek vízszigetelésére. Ez a termék időtálló, rugalmasságát -5 fokig kiválóan megtartja hosszú távon is. A Monolastic Zero minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad.





Mapelastic

A kétkomponensű Mapelastic a Mapei vízszigetelési palettájának egy másik kiemelkedő darabja. Rugalmassága és tartóssága miatt kiváló választás nagy igénybevételű felületekre, például úszómedencék, teraszok vízszigetelésére. A Mapenet 150 üvegszövet-háló beépítésével a rugalmassága és tartóssága tovább növelhető, ráadásul ez a háló még a megfelelő rétegvastagságban is segít.




A Monolastic Zero könnyű felhordás és egyszerű bekeverési módja segíti a hatékony munkavégzést, míg a Mapelastic formulája komplexebb projektekben is biztosítja a kitűnő védelmet.

A Mapei termékei nem csupán vízszigetelésre, hanem magas minőségű és tartós védelemre szolgálnak, biztosítva az építészeti projektek hosszútávú sikerét. A vállalat folyamatos fejlesztései és innovációi révén a Mapei vízszigetelő anyagai a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfelel, hozzájárulva az építőiparban elért kiválóságához.

Mindkét termék esetében részletes információ található a www.mapei.hu oldalon a felhasználási módokról, beleértve a szükséges előkészületeket és alkalmazási útmutatásokat.



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2024.01.29.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information