Kezdje 2021-et felkészülten a sikerre

A sikerre vágyó vállalkozó szakemberek a laza téli estéket sem töltik csupán pihenéssel. A szenvedély, hogy minél jobbat, többet hozzanak létre a következő évben, nem hagyja nyugodni az elhivatott embert még a pihenő időszakban sem. Tudáshoz jutni mindig lehet, és persze elengedhetetlen. Hogyan tegyük ezt a téli ünnepek kevésbé pörgős időszakában? A válasz egyszerű: Mapei Krónika.




Decemberben végre itt az alkalom, hogy az építőipari szakemberek az állandó rohanás és készenlét helyett önmagukra figyeljenek, feltöltődjenek, s mindazt, amire a hajtós időszakban kiéheztek szellemileg és lelkileg, megvalósítsák.

Ön a vízszigetelésekben érdekelt? Rendkívül hasznos téli estéket tölthet el a Mapei Krónika ünnepi számának oldalain e témában. Szórakozva, pihenve, otthona melegében növelheti tájékozottságát a legújabb és legkorszerűbb megoldások területén. Meglepetést is tartogatnak a vízszigetelésről szóló oldalak az Ön számára, hiszen az amúgy is teljes rétegrendeket kínáló Mapei termékskála most egy olyan megoldást is tartalmaz, amelyben a lemezes vízszigetelés egy rendszerben áll fel a PIR hőszigeteléssel. S az sem utolsó dolog, higgye el, hogy az eddig legkacifántosabb, sokszor csak félig-meddig megoldható problémára olyan új termékrendszert mutatunk be, amivel sok fejfájást elkerülhet majd a mindennapi építési feladatok megoldása során.


Amennyiben a legkiválóbb aljzatok kialakítása érdekli, részletekbe menő technológiai cikkünket ajánljunk olvasásra, akár a papír alapú magazinunkban, akár online felületeken. Tudja-e Ön, hogy mikor érdemes a TOPCEM terméket, és mikor a TOPCEM PRONTO-t választani? Játszi könnyedséggel választja majd minden munkára a megfelelőt cikkünk elolvasása után.

Meglepetés minden MAPETHERM rendszerrel dolgozó szakember vállalkozó számára alkalmazás-technikai cikkünk. Írásunk útmutatásait követve Ön bátran és biztonsággal vállalhat garanciát homlokzati hőszigetelés kivitelezéseire. Ne feledje, ezt a cikket érdemes továbbküldenie, megmutatnia munkatársainak is, akikre számítani szeretne valamennyi kivitelezési helyzetben.

Mindazok a szakemberek, akik a burkolás valamely területén dolgoznak, komplex burkolati rétegrendekből csemegézhetnek. Olyan termékmegoldásokról írunk Önöknek, amelyek a legszebb referenciamunkákon bizonyították, hogy a burkolásban az Ön legjobb barátai lehetnek, akikre biztonsággal számíthat.

S hogy a termékek mögött, ott az egész Mapei, a rengeteg tudás, amit a cég felhalmozott, és folyamatosan oszt meg partnereivel, arra a sok szakmai információ mellett Markovich Béla ügyvezetőnk Köszöntője a legjobb példa. Mi lehet az Ön sikerének kulcsa 2021-ben? Olvassa el a Mapei Krónika ünnepi számában, amit megtalálhat a postaládájában, valamint online felületen a következő linken:

https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/68-mapei-kronika-web.pdf


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra.



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2020.12.09.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information