Kell, hogy fix legyen? Legyen Mapefix!

A Mapei mindig híres volt az innovatív anyagok építőipari felhasználásának bevezetésében és elterjesztésében. Ennek zászlóshajója a Mapefix termékcsalád, amely a vegyidübelek csoportjába tartozik.


De miért is van szükség manapság vegyidübelekre?

A termodinamikai hatékonyság érdekében, számos falazó anyagunk belső mechanikus tartóképességét kikönnyítettük, meggyengítettük, ami számos esetben lehetetlenné teszi feszítő erővel működő dübelek elhelyezését a falazatokban.



Ezen felül a lakásfelújítások nagy részében is a vegyes falazatok jelentenek kihívást a kivitelezőknek, egy-egy nehezebb berendezés (bojler, kazán, konyhaszekrény, klímaberendezés, függönykarnis) rögzítésénél, vagy nehezebb tárgyak elhelyezése esetén is, úgymint, pergola, motoros napellenző, állványzat.



Milyen előnyökkel bírnak még a Mapefix vegyidűbelei?


Mapefix PE wall/ PESF/ VESF / EP variálható felhasználást tesz lehetővé


További termékinformációért látogassa meg a www.mapei.hu honlapot, vagy termékkel kapcsolatos kérjen szaktanácsot a szaktanacs@mapei.hu e-mail címen.

További információ:
www.mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2019.03.07.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information