Jelenben a jövő: középpontban a tetőcserepek
2023.10.09.

A környezettudatosság nemcsak a Terrán filozófiájában, működésében, hanem termékeiben is megjelenik. Ebben a szellemiségben a cég idén újra meghirdette építészeti pályázatát, hogy ismét lehetőséget teremtsen a referencia értékű építészeti alkotások bemutatására, mind a szakma, mind a nagyközönség számára.

Mestermunkák megmérettetése

A Terrán kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőséget teremtsen az olyan referencia értékű kortárs építészeti alkotások bemutatására, amelyek a megújuló energetikai megoldásokat és a minőségi tetőkialakításokat reprezentálják. Ezért idén is meghirdette építészeti pályázatát terv, valamint megvalósult lakó- és középület kategóriákban.

Két mottó jegyében pályázhatnak az építészek: "Minőségi TERRÁN tetőrendszer az építészeti jövőképben" valamint "GENERON napelemes betoncserép, a jövő energiája már a jelenben".

Ma már mind a vásárlók, mind az építtetők számára fontos szempont a környezettudatosság, a mai igényeket pedig csak korszerű építőanyagokkal lehet kielégíteni. A Generon a Terrán saját megoldása a zöldenergia-termelésre, különlegessége, hogy a napelemes tetőrendszer minden egyes cserepe külön szolárpanelként működik. Így a prémium esztétikai élményen túl, energiát is termel a fejünk fölött.

A kiíró most is magas színvonalú, környezettudatos, a településképet szem előtt tartó munkákra számít. Olyanokra, amelyek szemléltetik a Generon napelemes tetőrendszer, valamint a Terrán egyéb termékeinek építészeti és kreatív felhasználási lehetőségeit. A jövőbe mutató ötletek, az anyag természetéből fakadó színvonalas építészeti, műszaki megoldások és az energiatakarékos épületmegvalósítás szintén fontos szempontok a bírálat során.

A nyilvános pályázaton építészek, építőművészek, tervezők vehetnek részt, pályázni tervekkel, valamint az elmúlt öt évben megvalósult épületekkel lehet, 2023. október 25-ig.

Az együttműködés jegyében

A Terrán a kezdetektől nélkülözhetetlennek tartja a szakmai együttműködést, ezért több platformon is támogatja az építészek, kivitelezők munkáját. Az ArchiCAD program alá beépülő Terrán AddOn, valamint azok a pályázatok is, ahol a szakma szereplői a környezettudatos referencia munkáikat megmérettethetik, bemutathatják az érdeklődőknek.

Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2023.10.09.
Terrán ZENIT Gránit

Terrán ZENIT Gránit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán RUNDO Korall

Terrán RUNDO Korall

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán RUNDO Mocca

Terrán RUNDO Mocca

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Carbon

Terrán SYNUS Carbon

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán ZENIT Grafit

Terrán ZENIT Grafit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán ZENIT Antracit

Terrán ZENIT Antracit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information