Wienerberger

Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger

Valamennyi termékére díjmentes anyagmennyiség-számítási szolgáltatással, valamint látvány- és koncepciótervezéssel segíti a kivitelezők munkáját a Wienerberger Magyarország. A vállalat szakemberei a weboldalon megadott adatok és feltöltött tervrajz alapján kiszámítják, pontosan mennyi falazó- és tetőfedő elem szükséges egy-egy építkezéshez. A kert megvalósításában alkalmazás is segíti a kivitelezőket, ahol még térkő kiosztás is választható.



Ajánlja bátran megbízója figyelmébe a Wienerberger díjmentes anyagmennyiség-számítási, látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásait. A Wienerberger szakemberei ingyenesen segítenek egy esztétikus tető vagy egy tökéletes kert megtervezésében. Ez kitűnő lehet azon ügyfeleknek, akik szeretnék tudni, hogyan néz majd ki az általuk választott alapanyag a kész épületben, vagy kertben. A díjmentes tervezői szolgáltatás keretén belül ráadásul lehetőség van burkolatkiosztási terv igénylésére is. A tervek alapján a szakemberek pontos anyagszükségletet is kalkulálnak, megkönnyítve ezzel a vásárlást és elkerülve a pazarlást.

Ingyenes szolgáltatás gyorsítja az értékesítést

A megrendelők kiszolgálásának egyik legtöbb időt igénylő, legösszetettebb része kikalkulálni azt, hogy a házépítéshez vagy felújításhoz melyik építőanyagból (téglából, áthidalóból, egyéb falazati termékből, födémrendszerből, tetőcserépből, vagy annak kiegészítőiből, ereszcsatornából, homlokzatburkolatból, vagy akár térkőből, lapból, kerítésből) mekkora mennyiségre van szükség. A Wienerberger ingyenes anyagmennyiség-számítási szolgáltatásának lényege, hogy ez az épület terveiből, alaprajzából, homlokzati rajzaiból, illetve metszetrajzából könnyen és pontosan kiszámítható. A szolgáltatás már valamennyi Wienerberger által gyártott termékre - úgymint a Porotherm, a Tondach, a Terca, vagy a Semmelrock - online elérhető.

További információ az alábbi linken érhető el:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/muszaki-szaktanacsadas/epitoanyag_mennyiseg_szamitas.html

A Wienerberger Látvány- és koncepciótervezési szolgáltatásához kapcsolódó Semmelrock koncepciótervezőjét, a GardenVision alkalmazását, valamint a Tondach tető-látványtervező szolgáltatását az alábbi linken vehetik igénybe:

https://www.wienerberger.hu/szolgaltatasok-es-szaktanacsadas/latvanytervezes.html

https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat/szolgaltatasok/koncepciotervezes.html



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.03.06.
Porotherm 30 Sarok tégla

Porotherm 30 Sarok tégla

Sarkok kialakításához tervezett 30 cm-es tégla Termékelőnyök: ...

MATRIX LAPKA

MATRIX LAPKA

Homlokzati klinker lapka Fekete szín, gépi készítésű, sima felület ...

Wienerberger nivelláló készlet ...

Wienerberger nivelláló készlet ...

Kiegyenlítő habarcsréteg elkészítéséhez. Papír dobozba csomagolva.

POMERANIA SAROKLAPKA

POMERANIA SAROKLAPKA

Homlokzati klinker saroklapka Téglavörös szín, gépi készítésű, sima ...

GALEO LAPKA

GALEO LAPKA

Homlokzati klinker lapka Barna tarka szín, gépi készítésű, sima ...

SILESJA LAPKA

SILESJA LAPKA

Homlokzati klinker lapka Világos barna tarka szín, gépi készítésű, ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information