Hosszabbítsa meg a vízszigetelés szezonját a hidegebb hónapokra

A MAPEI, a vízszigetelési rendszerek vezető gyártója, örömmel jelenti be POLYGLASS modifikált-bitumenes lemezes termékkínálatának bővítését. A hidegebb körülmények közötti teljesítményre optimalizálva ezek a rugalmas lemezek megtakarítják a munkaidőt, és lehetőséget biztosítanak a vállalkozóknak a tetőszigetelési szezon meghosszabbítására.




Lángolvasztással beépíthető bitumenes lemezek a tökéletes vízszigetelés eléréséhez

Az ELASTOBOND S6 ULTRA P 4mm FF (alsó réteg) és az ELASTOBOND S6 ULTRA P 5kg GF (felső réteg) lehetővé teszi a kétrétegű tetőszigetelési rendszerek kivitelezését akár -20 °C-os hőmérsékleten. Összetételükből adódóan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek javítják a hatékonyságot, és hosszú távú teljesítményre vannak tervezve. Az ELASTOBOND S6 ULTRA P 4mm és az ELASTOBOND S6 ULTRA P 5kg GF kimagaslóan nagy teljesítményű elasztomer vízszigetelő lemez, amely a legújabb generációs desztillált bitumen bázisú összetevőből és termoplasztikus elasztomer gyantából (SBS) készül megnövelt rugalmasságú, magas minőségű, hosszirányú üvegszállal megerősített poliészter hordozóval. Az alkalmazott hordozóbetét a lemeznek kiváló mechanikai tulajdonságokat kölcsönöz (szakadónyúlás és szakítószilárdság, átszúródással szembeni ellenállás és méretstabilitás). A különleges elasztomer összetevő kitűnő hajlíthatóságot biztosít a lemezeknek estrém alacsony hőmérsékleten is.


Gyors vízszigetelés öntapadó bitumenes lemezekkel

Alkalmazzon ADESO öntapadólemezes technológiát akár 0 °C-ig, hogy még gyorsabbá és egyszerűbbé tegye az épület vízszigetelését, most már a hidegebb hónapokban is. Az öntapadó lemezes technológiával átlagosan 3-szor gyorsabban készül a vízszigetelési munka a hagyományos lángolvasztáshoz képest.

Az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 2mm FR (alsó réteg) és az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 3.5kg GR (felső réteg) kiváló minőségű, SBS-modifikált bitumenes lemezek, melyek a MAPEI-Polyglass által kifejlesztett ADESO® keverék rétegzési technológiával készülnek.



Az alsó réteg felső oldalát polietilén fólia védi, míg a felső réteg a felső oldalon ásványi palaőrleménnyel készül, mely lehet természetes vagy színezett. A lemezek innovatív, szabadalmaztatott oldalsó átlapoló és végtoldó sávval (FASTLap®) vannak ellátva, valamint az átlapoló sávok az azonnali, vízhatlan tapadást segítő ragasztós kialakítással (SEALLap®) készülnek. Ezek az innovatív megoldások biztosítják a lemezek kiváló tapadását, még a legnehezebb helyzetekben is. Az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 2mm FR és az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 3.5kg GR alsó oldala öntapadó, melyet a felhelyezésnél eltávolítandó monoszilikon bevonatú fólia véd. Az ADESO öntapadó lemezek különösen alkalmasak hőérzékeny hőszigeteléseken való felhasználásra (ahol a hagyományos lángolvasztásos technológia nem alkalmazható), mint PIR, expandált (EPS) és extrudált (XPS) polisztirol és bármely más olyan esetben, ahol nem használható láng a vízszigetelő lemez beépítésére.

"Ezek a tökéletes termékek, hogy több hónappal meghosszabbítsa a tetőszigetelési szezont, és továbbra is bevételt termeljen" - mondja Carlo Luisi, a Polyglass értékesítési vezetője. A Polyglass modifikált bitumenes lemezek egy szabadalmaztatott, NAT (No Aging Technology) technológiával készülnek, mely biztosítja a szigetelőlemezek garantáltan hosszú élettartamát (akár 30-40 év).

További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol megismerkedhet a lapostetők vízszigeteléséhez szükséges termékek széles választékával!

Ha bármilyen kérdés merülne fel a cikkben leírt anyagokkal vagy módszerekkel kapcsolatban, keresse bizalommal szaktanácsadóinkat, vagy valamelyik Mapei szakkereskedést.

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2021.11.15.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information