Wienerberger

Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban!

Megjelent a Wienerberger 2024-es képzési programja kivitelezőknek, kőműveseknek, tetőfedőknek és burkolómestereknek!

Foglalja le helyét most!
2023.11.13.


A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket - kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja.


2024-ben is számos, többségében térítésmentes képzést hirdet meg a vállalat - országosan több helyszínen! Nézzük a választékot!

Wienerberger Generálkivitelezői Partnertalálkozó:

A vállalat generálkivitelezők számára egy partnertalálkozó, szakmai konferencia keretei között mutatja be termékinnovációit, számol be újdonságairól mindhárom általa gyártott és forgalmazott termékcsoportjáról. Csak egy ilyen nagyszabású konferencia lesz, le ne maradjon róla!

Porotherm Rapid Mesterképzés - gyakorlati fókuszú kőműves képzés

Országszerte 6 helyszínen megrendezett, gyakorlatorientált tréning a Porotherm Rapid falazási technológia szakmai fogásainak elsajátítására. Ez valóban gyakorlati, kiscsoportos képzés - kérjük a résztevőket, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzenek!

Tondach Tetőfedő Képzések - négyféle tematikában többféle helyszínen:

1. Tondach XXL kerámia tetőcserepek beépítése a gyakorlatban
2. Különleges tetőmegoldások Tondach csornai termékekkel - tippek, trükkök, fortélyok
3. Tondach újdonságok 2024
4. Felkészítő tréning Tondach Tetőmester vizsgára


A Tondach képzési program egymásra épülő modulokból áll, a képzések javasolt sorrendjét a számok mutatják.

Semmelrock Burkolómester Képzések

Négy időpontban az ócsai Semmelrock gyárban megrendezett elméleti és gyakorlati oktatás, melynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a Semmelrock új, 2024es termékválasztékával, a többféle méretben gyártott Semmelrock kerti lapok beépítésével és a kerítésrendszerek kivitelezésével!

A képzésekre a partnereknek minden esetben regisztrálniuk kell! Időpontok, helyszínek, részletes program és regisztráció az alábbi linken:

Képzések 2024 (wienerberger.hu)



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.11.13.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information