Gyakorlat teszi a mestert... nagy sikerrel zajlik a Wienerberger szakmai képzéssorozata
2024.03.11.

Nem elegendő, ha egy építőanyag önmagában kiváló minőségű termék, ha a beépítése műszakilag nem megfelelő — ezt felismerve a Wienerbergernél kiemelten fontos a termékek beépítésével foglalkozó szakmai képzések szervezése. Az év első hónapjaira ütemezett tréningeknél nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlati ismeretek — mint a kőműves mind a tetőfedő szakmai célcsoportok esetében.
A kőművesek, kivitelezők a Porotherm Rapid falazási technológiát 2024-ben országosan hat helyszínen sajátíthatták el el lépésről-lépesre, úgy hogy maguk falaztak, nem csak nézték azt. A vállalat szakembereinek meggyőződése, hogy ezek a szakmai ismeretek csak valódi gyakorlattal sajátíthatók el. A Porotherm Rapid képzéssorozat idei évre lezárult, de ha felmerül igény a szakemberek részéről, a cég nyitott újabb, kis csoportos tréningek szervezésére országszerte akár több helyszínen is.A tetőfedők számára meghirdetett Tondach képzési program helyei is gyorsan beteltek — összesen hat alkalommal folyik az oktatás a békéscsabai és tatai oktatóközpontban egy vagy kétnapos képzéseken. A tetőfedő tanfolyamoknál is elődleges a gyakorlati megközelítés, a résztvevők kis csoportokban együttműködve maguk építenek meg egy-egy tetőrészletet attól függően, mi a szakmai feladat. Ebben külsős szakemberekből és a vállalatnál dolgozó műszaki és alkalmazástechnikus kollégákból álló szakmai csapat segíti a tanulni vágyó tetőfedőket.

A tavalyi évben csak a Wienerberger saját képzésein több mint 2.000 szakember jutott naprakész információkhoz, több mint 6.500 képzési órán. Ha ezt a számot kiegészítjük azokkal az egyéb szakmai eseményekkel, konferenciákkal, vásárokkal, bemutatókkal, ahol a vállalat szakemberei előadóként vettek részt, az elért szakemberek száma több tízezer főre bővül.

Jelenleg minden meghirdetett szakmai tanfolyam betelt, de ha érdekli a Porotherm Rapid falazási technológia, vagy a Tondach tetőcserepek beépítését sajátítaná el, igényét a kepzes@wienerberger.hu weboldalon jelezheti és a vállalat felelősei felveszik Önnel a kapcsolatot!

További részletek az idei tréningekről:

Képzések 2024 (wienerberger.hu)Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2024.03.11.
Porotherm Rapid Dryfix extra ...

Porotherm Rapid Dryfix extra ...

Speciális összetételű ragasztóhab, kizárólag a Porotherm Rapid csiszolt ...

AGORA SUPER WIT SAROKLAPKA

AGORA SUPER WIT SAROKLAPKA

Homlokzati burkoló saroklapka Fehér szín, kézi vetésű, rusztikus ...

Porotherm A-12 áthidaló

Porotherm A-12 áthidaló

12 cm széles nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, ...

Porotherm 44 X-therm Rapid tégla

Porotherm 44 X-therm Rapid tégla

44 cm vastag csiszolt falazóelem vékonyrétegű falazóhabarccsal A ...

Porotherm Rapid vékony ...

Porotherm Rapid vékony ...

Speciális összetételű, vörös színű vékonyrétegű falazóhabarcs ...

CIVITAS BRUIN

CIVITAS BRUIN

Homlokzati tömör burkoló tégla Világos barna tarka szín, kézi ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information