Terrán Generon, a tapasztalt Alfa generációs

Ugyan még nagyon fiatalok, de technikai géniuszok, ez az Alfa generáció egyik legfontosabb jellemzője. A Generon napelemes tetőcserép speciális adottságaival szintén kiemelkedik kortársai közül, de a Terrán több mint 100 éves múltjának köszönhetően rendkívül stabil családi háttérrel, alapokkal rendelkezik. Ráadásul számos beépített modul bizonyítja sikerességét az életben.


Amikor házfelújításba vagy új ház építésébe kezdünk, a megbízó elképzeléseinek megvalósítása közben számtalan szempontot kell figyelembe vennünk: funkcionalitás, időtállóság, külcsín. A tető kialakítása önmagában is megannyi kérdést vet fel, a megfelelő alapanyag, típus, forma, szín is rengeteg utánajárást igényel, emellett a minőség, a gyártó megbízhatósága, háttere, elérhetősége, rugalmassága szintén komoly kritérium.




Partner a fejlődésben

Hosszú távra csak olyannal érdemes tervezni, aki már többször bizonyított. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. több mint 100 éve van jelen a családok, valamint a mesteremberek életében. Legyen szó bármilyen grandiózus tervről, kockázatviselésben a minimalizmusra törekszünk, a cég szolgáltatásaival és a termékekre vállalt garanciákkal pedig biztonságban tudhatjuk a beruházást, ezenfelül - a hazai háttérnek köszönhetően - a tetőcserepek és kiegészítők elérhetősége is egyszerűbb, azok az ország számos építőanyag-kereskedésében megtalálhatók. A vállalat emellett több platformon és jónéhány alkalmazással segíti a tájékozódást, döntéshozatalt, a szakemberek munkáját.




A párválasztás új szempontjai

A Terrán fejlesztéseit jelentősen meghatározza a cégcsoport zöld gondolkodásmódja. Fenntarthatósági törekvéseit jól érzékelteti a GoGreen elnevezésű kezdeményezés is, amely mentén a tetőcserépgyár hétköznapi életére nagymértékben hatással vannak a környezetvédelmi irányelvek. A Generon napelemes tetőcseréppel pedig új kategóriát teremtettek az építőipari, valamint a szolártechnológiai szegmensben egyaránt.

A hazai és nemzetközi szinten is elismert fejlesztés egyedülálló megoldást kínál azok számára, akik zöldebb életet szeretnének kialakítani, ugyanakkor az esztétikus megjelenést is fontosnak tartják. Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és a közel 250 Generon rendszerrel fedett otthon és középület bizonyítja, hogy a termék magabiztosan megállja a helyét a nap alatt. Az egyre szélsőségesebb időjárási jelenségeket figyelembe véve a cserép felületébe integrált szolárpanel további nagy előnye, hogy a klasszikus napelemek rögzítésével ellentétben a Generon felhelyezéséhez nem szükséges megbontani a héjazatot, így a tető védelmi funkciója a teljes tetősíkon stabil és egyenletes marad. Ráadásul kompatibilis a Gyártó Zenit és Rundo tetőcserepeivel, így azok számára is jó választás, akik csak később tervezik otthonuk energetikai korszerűsítését, de már most szükségessé vált a tetőcsere.




Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2022.03.08.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information