Terrán Generon, a tapasztalt Alfa generációs

Ugyan még nagyon fiatalok, de technikai géniuszok, ez az Alfa generáció egyik legfontosabb jellemzője. A Generon napelemes tetőcserép speciális adottságaival szintén kiemelkedik kortársai közül, de a Terrán több mint 100 éves múltjának köszönhetően rendkívül stabil családi háttérrel, alapokkal rendelkezik. Ráadásul számos beépített modul bizonyítja sikerességét az életben.


Amikor házfelújításba vagy új ház építésébe kezdünk, a megbízó elképzeléseinek megvalósítása közben számtalan szempontot kell figyelembe vennünk: funkcionalitás, időtállóság, külcsín. A tető kialakítása önmagában is megannyi kérdést vet fel, a megfelelő alapanyag, típus, forma, szín is rengeteg utánajárást igényel, emellett a minőség, a gyártó megbízhatósága, háttere, elérhetősége, rugalmassága szintén komoly kritérium.
Partner a fejlődésben

Hosszú távra csak olyannal érdemes tervezni, aki már többször bizonyított. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. több mint 100 éve van jelen a családok, valamint a mesteremberek életében. Legyen szó bármilyen grandiózus tervről, kockázatviselésben a minimalizmusra törekszünk, a cég szolgáltatásaival és a termékekre vállalt garanciákkal pedig biztonságban tudhatjuk a beruházást, ezenfelül - a hazai háttérnek köszönhetően - a tetőcserepek és kiegészítők elérhetősége is egyszerűbb, azok az ország számos építőanyag-kereskedésében megtalálhatók. A vállalat emellett több platformon és jónéhány alkalmazással segíti a tájékozódást, döntéshozatalt, a szakemberek munkáját.
A párválasztás új szempontjai

A Terrán fejlesztéseit jelentősen meghatározza a cégcsoport zöld gondolkodásmódja. Fenntarthatósági törekvéseit jól érzékelteti a GoGreen elnevezésű kezdeményezés is, amely mentén a tetőcserépgyár hétköznapi életére nagymértékben hatással vannak a környezetvédelmi irányelvek. A Generon napelemes tetőcseréppel pedig új kategóriát teremtettek az építőipari, valamint a szolártechnológiai szegmensben egyaránt.

A hazai és nemzetközi szinten is elismert fejlesztés egyedülálló megoldást kínál azok számára, akik zöldebb életet szeretnének kialakítani, ugyanakkor az esztétikus megjelenést is fontosnak tartják. Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és a közel 250 Generon rendszerrel fedett otthon és középület bizonyítja, hogy a termék magabiztosan megállja a helyét a nap alatt. Az egyre szélsőségesebb időjárási jelenségeket figyelembe véve a cserép felületébe integrált szolárpanel további nagy előnye, hogy a klasszikus napelemek rögzítésével ellentétben a Generon felhelyezéséhez nem szükséges megbontani a héjazatot, így a tető védelmi funkciója a teljes tetősíkon stabil és egyenletes marad. Ráadásul kompatibilis a Gyártó Zenit és Rundo tetőcserepeivel, így azok számára is jó választás, akik csak később tervezik otthonuk energetikai korszerűsítését, de már most szükségessé vált a tetőcsere.
Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2022.03.08.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkekereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Terrán hírek:


Megújult a Terrán AddOn      2022.10.12.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. mindig is igyekezett, hogy a tervezői igényeknek is maximálisan eleget tegyen. Ezt a célt szolgálja az ArchiCAD program alá beépülő, megújult Terrán AddOn is, aminek segítségével egyetlen gombnyomással minden információ rendelkezésére áll. Immáron extra funkcióval bővül a felület: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről is naprakész tervezői információk érhetők el.


Terrán pályázatok tapasztalt és leendő építészeknek      2022.06.08.

A mai igényeket csak korszerű építőanyagokkal lehet kielégíteni. A Terrán 360o-os termékportfóliója felveszi a versenyt az idő múlásával, a márka hosszú időre szóló, írásos garanciával védett cserép-, hőszigetelő és ereszcsatorna-rendszerei az évtizedek során bizonyították minőségüket.


A maximum a minimum minden területen      2022.05.10.

A több mint 100 éves Terrán hitvallása, hogy a mai kor építészeti igényeit csak korszerű építőanyagokkal és naprakész szaktudással lehet kielégíteni, ezért a vállalat arra törekszik, hogy a minőség iránti elkötelezettség, valamint az általuk képviselt értékek a lehető legtöbb szinten megjelenjenek. Ennek érdekében újítja meg évről évre már tradicionálisnak számító projektjeit, és hív életre új kezdeményezéseket, amelyek a vállalati kultúra alakításától az építészek megszólításáig, a kivitelező partnerektől kezdve az értékesítők edukálásáig terjednek.


Napelemes megoldás az esztétikum és praktikum jegyében - Mit tud a Generon?      2022.04.12.

Július 1-től új szabályozás lép érvénybe az épületek használatbavételi engedélyének kiadása kapcsán, mely szerint az ezen időpont után épülő vagy használatbavételi engedélyt kapó épületeknek közel nulla energiaigényűeknek kell lenniük. Ennek egyik nagyon fontos rész feltétele, hogy az energiafogyasztás minimum 25 százalékát megújuló energiaforrásból kell fedezni.


Generon, a tapasztalt Alfa generációs      2022.03.08.

Ugyan még nagyon fiatalok, de technikai géniuszok, ez az Alfa generáció egyik legfontosabb jellemzője. A Generon napelemes tetőcserép speciális adottságaival szintén kiemelkedik kortársai közül, de a Terrán több mint 100 éves múltjának köszönhetően rendkívül stabil családi háttérrel, alapokkal rendelkezik. Ráadásul számos beépített modul bizonyítja sikerességét az életben.


Terrán Kivitelezői Képzések 2022-ben is      2022.02.09.

A nagy múltú hazai tetőcserépgyártó idén is meghirdette tetőfedő képzési programját, amelybe egyedülálló fejlesztésük, a Generon napelemes tetőcserép rendszerük ismeretanyaga is bekerült.


Megkezdte működését Magyarország első napelemes tetőcserepet gyártó üzeme      2021.09.23.

2021. szeptember 21-én üzembe helyezték Pécsett a több mint 100 éves építőipari nagyvállalat egyedülálló, Terrán Generon napelemes tetőcserép gyárát. Ezzel a cég egy újabb lépést tett a gazdasági növekedés és a fenntartható jövő elkötelezett támogatása felé. Az ünnepélyes gyáravatón Varga Mihály pénzügyminiszter is tiszteletét tette.


Tetőcseréppel és -fóliával támogatja a Terrán a helyreállítást a jégverés után      2021.09.02.

Sellyei és kadarkúti károsultaknak segített a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A vállalat 18 millió forint piaci értékű adománnyal járult hozzá több érintett család otthonának helyreállításához.


Egyedi akcióval támogatjuk az otthonfelújítást      2021.08.10.

Cégünk szakemberei folyamatosan nyomon követik a gazdasági változásokat, és mindig igyekeznek a leghatékonyabb megoldásokkal reagálni a lehetőségekre, kihívásokra. Ennek fényében indítottuk útjára Kincsesház névre keresztelt promóciónkat márciusban.


Megújult a Terrán TetőKalkulátor      2021.07.13.

Készítsen díjmentes, egyedi, gyors, nagyságrendi kalkulációt a megújult Terrán TetőKalkulátor segítségével!


Új, innovatív és esztétikus szellőzőcserepek a Terrán kínálatában      2021.05.25.

A Terrán a folyamatos innováció következő lépéseként új, tetősíkba simuló szellőzőcserepek tervezését és gyártását valósította meg. A modern megoldásnak köszönhetően a tető minden szempontból otthona koronája lehet.


Két Superbrands díjat is nyert a Terrán      2021.05.11.

Idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands, és tizennegyedik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A Terrán ebben az évben először mindkettőt bezsebelte!


Piros pontot kapott a napelemes tetőcserép      2021.04.13.

A Terrán Tetőcserép Kft. Generon napelemes tetőcserepe olyan úttörő innováció, mely nemcsak a vásárlók, hanem a szakma elismerését is kivívta, hiszen gyakorlatilag két éve folyamatosan sikert sikerre halmoz. Legutóbb a RedDot Termékdizájn 2021 díjjal tüntették ki stílusos megjelenése miatt.


Rekord értékesítési volumennel zárta az évet a Terrán      2021.03.24.

Mint mindenkit, Magyarország vezető tetőcserépgyártóját is kihívások elé állította a 2020-as év. Mégis pozitív gazdasági mutatók, folyamatos fejlesztések, új napelemes tetőcserépre specializálódott gyár építése, stabil ellátásbiztonság és a körülményekre való gyors reakciók jellemezték leginkább a céget.


Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán      2021.02.02.

A Terrán Tetőcserép termékei magyar alapanyagokból, már több mint 100 éve készülnek Magyarországon, egy családi vállalkozás alapjain megerősödve...


Építőipari cége is van a hazai termékeket védő mozgalomnak      2020.11.06.

Folytatódik a magyar áruk vásárlására ösztönző "Vedd a hazait! Védd a hazait!" mozgalom, melyben építőipari gyártóként a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. is részt vesz.


Rangos nemzetközi elismerést kapott a Terrán Generon      2020.10.13.

Magyar fejlesztésű napelemes tetőcserép az európai TOP 10-ben.
Az Energy CIO Insights magazin 2020-ban Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelemtechnológia-szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A floridai gondozásában megjelenő kiadvány folyamatosan nyomon követi az energetika és a megújuló energia területén legkiemelkedőbb technológiákat, fejlesztéseket és évről évre rangsorolja azokat.


Folytatódik az országos Válaszd a hazait kampány      2020.10.12.

Védd a magyar munkahelyeket! Válaszd a hazait! Ezekkel a fontos üzenetekkel folytatja a kormány az idén elindított Válaszd a hazait kampányát, melyhez partnerként csatlakozhatott a Terrán, mint azon belföldi vállalkozások egyike, amely 100%-ban magyar tulajdonban van.


Magyar fejlesztésű napelemes tetőcserép az európai TOP 10-ben      2020.10.05.

Az Energy CIO Insights magazin 2020-ban Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelem technológia szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A floridai gondozásában megjelenő kiadvány folyamatosan nyomon követi az energetika és a megújuló energia területén legkiemelkedőbb megoldásokat, fejlesztéseket, és évről évre rangsorolja azokat.


Új generációs, megerősített sík termékek a Terrán kínálatában      2020.09.08.

Ismét innovációban gazdag időszakot tudhat magáénak a Terrán. A tetőtrendek változása, a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása és a folyamatos fejlődés hívta életre a cég továbbfejlesztett sík termék portfólióját. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information