Folytatódik a telephely fejlesztés az Austrotherm-nél
Új, komplett csomagoló gépsort üzemeltek be Gyöngyösön
2023.03.21.

Az Austrotherm Kft. 1991 óta gyártja az expandált polisztirolhab (EPS) hőszigetelő anyagokat Magyarországon. A piacvezető vállalat győri központ mellett gyöngyösi és szekszárdi gyárakból látja el országszerte partnereit.
A gyöngyösi Austrotherm üzemben tavaly folytatódott a gyártás fejlesztése. Egy további új gépsort helyeztek üzembe a méretre vágott polisztirol lemezek csomagolására. Az új berendezés teljesítménye jelentősen nagyobb, a régi gépnek közel a duplája, és a járatos méreten túl a nagyméretű, 1 x 2 méteres lemezek csomagolására is alkalmas.

Az Austrotherm fóliával ellátott termékeket a sor végén robotkar helyezi a kihordó pályára, majd targoncával a készáru raktárba szállítják, ahonnan zökkenőmentesen történik a kiszállítás az építőanyag telepekre és a kivitelezések helyszínére. A nagyobb kapacitású fólia csomagoló, palettázó gép és a berendezéshez kapcsolódó hosszabb görgősor- pálya segíti a folyamatos termelést.
Grafit Reflex® gyártás

Az Austrotherm második gyára 2001-ben kezdte el működését Gyöngyösön. A növekvő szigetelési igény és a hőszigetelésre vonatkozó szigorúbb szabályozás életre hívta a hatékonyabb grafit adalékos polisztirol anyagokat, melyek kisebb vastagságban képesek az igények teljesítésére. Nem sokkal a megnyitás után el is kezdődött a GRAFIT termékek gyártása. A sötétebb lemezek azonban a kivitelezés közben túlmelegedhetnek és leválhatnak a falról. Ezt a problémát az Austrotherm orvosolni is tudta, és 2010-től elindult a fényvédő bevonattal rendelkező GRAFIT REFLEX® homlokzati lemezek gyártása a gyöngyösi gyárban, melyekkel biztonságos lesz a kivitelezés.


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2023.03.21.
Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Fischer tárcsás dübel termofix PN

Fischer tárcsás dübel termofix PN

Az AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok rögzítésének járatos módja a ...

Fischer tárcsás dübel termofix CF

Fischer tárcsás dübel termofix CF

Az AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok rögzítésének járatos módja a ...

Austrotherm XPS® PLUS 30 SF

Austrotherm XPS® PLUS 30 SF

Az AUSTROTHERM XPS ® PLUS 30 SF rózsaszínű extrudált ...

Austrotherm EXPERT® FIX - ...

Austrotherm EXPERT® FIX - ...

Az AUSTROTHERM  EXPERT® FIX nagy szilárdságú formahabosított ...

Austrotherm GRAFIT® 80 ...

Austrotherm GRAFIT® 80 ...

Az AUSTROTHERM GRAFIT® 80 olyan szürke színű expandált polisztirol ...

Austrotherm EPS AT-L4 ...

Austrotherm EPS AT-L4 ...

Az AUSTROTHERM AT-L4 lemez mindazon épületeknél használható a padlók ...

Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information