Felületkezelt hullámos cserepek
2024.04.12.

A héjazat kiválasztásakor az egyik legfontosabb kérdés lehet a tetőcserepek súlya és ellenállóképessége. A környezettudatosság ma már alapvető vásárlói igény, akár felújításról, akár építkezésről van szó. A Terrán Synus és Renova Plus termékcsaládjai minden kívánalomnak maximálisan megfelelnek, nagy végszilárdságú, speciális felületkezelésekkel garantálják a színvédelmet, valamint a kopásállóságot.
Renova Plus: a gazdaságos tetőcserép

A Terrán leggazdaságosabb cserepe a Renova Plus, amely a legjobb áron garantálja a legmagasabb minőséget, kompromisszumok nélkül. A tetőcserép megválasztásakor sok fontos szempontot érdemes mérlegelni, így a környezettudatosságot, a tartósságot, a stílust és színt, de természetesen az ár-érték arány sem elhanyagolható tényező. Ha az ár az egyik döntő kérdés, akkor a Renova Plus a tökéletes választás. Formája klasszikus hullámos, így a legtöbb épülethez tökéletesen passzol. Négyféle — tégla, natúr, sötétbarna és fekete — színben érhető el. Tömege is ideális a tetőfelújításhoz, ráadásul ColorSystem felületkezeléssel kapható. A ColorSystem egy olyan felületkezelés, amely a nagy végszilárdságú Renova Plus cserepeknek a kopásállóság mellett mélyebb tónust, színvédelmet biztosít. A Terrán 50 év garanciát vállal a Renova Plus tetőcserepekre, hiszen tetőt egy életre választunk.A legkönnyebb és legnépszerűbb tetőcserép

A Synus termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, a Terrán összes felületkezelésével elérhetők. Rendkívül népszerű termékcsaládról van szó, a Terrán évente eladott több tízmillió darab cserepének legnagyobb hányadát a Synus teszi ki. Közkedveltségét annak köszönheti, hogy egyszerre könnyű és erős. Szerkezetében tömör, ugyanakkor súlya könnyű, így bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik már meglévő tetőt újítanak fel, és különösen fontos, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új tetőcserepeket.

A Terrán termékei közül a legszélesebb színválasztékban, kilenc árnyalatban érhető el a Terrán legkönnyebb tetőcserepe, így mindenki megtalálja a számára legvonzóbb színt. A széles színválaszték mellett a Synus négyféle felületkezelési eljárással érhető el. Az Elegant selyemfényű, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak, a ColorSystem a meggypiros és mogyoróbarna cserepek színét teszi mélyebb tónusúvá. A Resistortól finom, sima kidolgozottságúak, ellenállóbbak lesznek a Mocca, Korall és Carbon cserepek. A ClimaControl felületkezelés pedig a Moon cserepeknél csökkenti a héjazat felmelegedését, így a tetőcserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. A Terrán a Synus tetőcserepekre is 50 év garanciát vállal, hogy egy életen át biztonságban tudjuk otthonunkat.
Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.04.12.
Terrán ZENIT Gránit

Terrán ZENIT Gránit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán RUNDO Tégla

Terrán RUNDO Tégla

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán SYNUS Fekete

Terrán SYNUS Fekete

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Terrán RENOVA PLUS Natúr

Terrán RENOVA PLUS Natúr

A TETŐÉPÍTÉS GAZDASÁGOS CSEREPE-Az alapcserép a tetőfedés alapeleme. ...

Terrán COPPO Ferrara

Terrán COPPO Ferrara

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán ZENIT Antracit

Terrán ZENIT Antracit

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information