Terrán

Felületkezelések 


Új felületkezelési technikákkal és új színekkel kívánunk folyamatosan megfelelni a piaci igényeknek és a kor magas minőségi elvárásainak. 


Minden cserepünk és betonkiegészítőnk felületkezelt. Három felületkezelési típust kínálunk, melyek összetettségében és minőségében különböznek egymástól:

1. Basic (alap-felületkezelési eljárás)
2. Colorsystem
3. Resistor (prémium felületkezelési eljárás)
4. ClimaControl



1. Basic (kétszer felületkezelt)

A legelterjedtebb felületkezelő anyagok használatával készült termékek tartoznak ebbe a csoportba. A felhasznált anyagok, festékek több évtizede beváltak és bizonyított tudásúak.
Basic felületkezelés előnyei:


Jelölés: a Basic felületkezelést nem jelöljük külön. Minden termékünk Basic felületkezelt, melyek nem Colorsystem vagy Resistor jelölésűek.


2. Colorsystem



A technológia tovább fejlődésével ez az iparág is további előnyökkel bíró anyagokat tud felhasználni.
A colorsystem színvédelem elsősorban a színek tónusát, az újszerű állapotuk tartósságát célozta meg. Az így kezelt termék emellett már sokkal jobban kivédi az időjárási viszontagságokat.

Jelölés: weboldalunkon minden ColorSystem színvédelemmel ellátott termékünknél feltüntettük a hivatalos ColorSystem logót.

Bővebb információ a ColorSystem színvédelemről >>


3. Resistor (prémium felületkezelési eljárás)



A mai technológiai tudás legmagasabb szintjét képviselő Resistor felületkezelési eljárás - a fokozott színvédelmen túl - már sok tulajdonságában túlmutat a korán. Olyan felület alakítható így ki mely kidolgozottságával, felhasznált alapanyagaival a jelenlegi legmagasabb minőséget képviseli.

Jelölés: weboldalunkon minden Resistor felületkezeléssel ellátott termékünknél feltüntettük a hivatalos Resistor logót.

Bővebb információ a Resistor prémium felületkezelésről >>


4. ClimaControl



ClimaControl felületkezelésünkkel akár 10°C-kal alacsonyabb hőmérséklet érhető el a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest!

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.

Bővebb információ a ClimaControl felületkezelésről >>


További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu




Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2018.12.10.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information