Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell
A Wienerberger "Első sor" megoldása az, amire minden építtető vágyott, még ha eddig nem is tudott róla
2023.09.14.

Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az "Első sor" szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát - mindezt minden költségtől menetesen.




Az építkezés nem egyszerű feladat. Számtalan dologra kell odafigyelni, hogy az egyelőre még csak a tervrajzon elképzelt álmok végül kézzel foghatóvá váljanak. Fontos a megfelelő alap elkészítése, a kiváló minőségű építőanyagok kiválasztása, de az sem árt, ha a kivitelezés során is szakértő segítséget kapunk. A kivitelezők számára térítésmentes "Porotherm Rapid Első sor" szolgáltatás keretében az építkezés egyik legfontosabb és legtöbb hibalehetőséget magában rejtő folyamatában nyújt szakmai segítséget a Wienerberger a Rapid falazási technológiára vonatkozóan. A vállalat országszerte elérhető szolgáltatását bármely kivitelező vagy akár az építtető is kérheti. A Rapid falazási technológiánál az első sor szakszerű indításával megelőzhető és elkerülhető minden, a rossz szintezésből vagy mérésből adódó későbbi egyenetlenség. Sőt, elkerülhető a későbbi visszabontás, vagy az olyan szerkezeti hibák, melyek esetleg csak az építkezés egy később szakaszában jönnének elő.

Szakmai segítség az alapoktól

A szolgáltatás során a Wienerberger szakemberei az építkezés helyszínén szakmai támogatást nyújtanak a Porotherm Rapid falazási technológiát még nem, vagy kevéssé ismerő kivitelezők számára. A helyszíni bemutató során a megmutatják az első sor elkészítésének minden fortélyát és legfőbb lépéseit, hogy a végeredmény egy biztos alap legyen. A kivitelezőket a teljes folyamaton keresztül támogatják: végig kísérik, ahogy a brigád a teljes épület első sorának lerakását a korábban megvásárolt építőanyagok felhasználásával szakszerűen elvégzi. Bemutatják a Porotherm Rapid technológiát és az ehhez kapcsolódó termékeket, szerszámokat. A technológia alkalmazása ugyanis számos előnyt jelent az építtetőnek, kivitelezőnek, a környezettudatos megoldással akár felére is csökkenhet a falazási idő, valamint a téglák speciális kialakításának köszönhetően kevesebb kötőanyagra és vízre van szükség a falazáshoz.

A mennyiséget is kiszámolják - díjmentesen

A Wienerberger nemcsak a falazásnál segít, már a tervezésnél is bevonható az építkezési folyamatba. Szintén ingyenes anyagmennyiség-számítási szolgáltatásával a legtöbb időt igénylő, legösszetettebb és legnagyobb felelősséggel járó részét veszik át az építkezésnek, vagyis kikalkulálják azt, hogy a házépítéshez, vagy felújításhoz melyik építőanyagból mekkora mennyiségre van szükség. Legyen szó tégláról, áthidalóról, egyéb falazati termékről, födémrendszerről, tetőcserépről, vagy annak kiegészítőiről, ereszcsatornáról, homlokzatburkolatról, vagy akár térkőről, lapról, kerítésről, a tapasztalt szakemberek segítségével egyszerűen és gyorsan segítséget kaphatunk. A szolgáltatás valamennyi, a Wienerberger által gyártott márka (Porotherm, Tondach, Terca, vagy Semmelrock) termékeinek mennyiségszámításához könnyen elérhető online segítséget nyújtanak. Ehhez csupán el kell küldeni az épület terveit, alaprajzát, homlokzati rajzait, illetve metszetrajzait és a szakértők díjmentesen kiszámolják a munkához szükséges mennyiségeket.

További információ:

Rapid falazási technológia:

Porotherm Rapid technológia - Wienerberger Magyarország

Anyagmennyiség-számítás:

Díjmentes építőanyagmennyiség-számítás - Wienerberger Magyarország



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.09.14.
AGORA ZILVERGRIJS SAROKLAPKA

AGORA ZILVERGRIJS SAROKLAPKA

Homlokzati burkoló saroklapka Szürke szín, kézi vetésű, rusztikus ...

Porotherm 38 pincetégla

Porotherm 38 pincetégla

Nagy teherbírású, 38 cm vastag, habarcstáskás pincetégla. ...

PASTORALE

PASTORALE

Homlokzati tömör burkoló tégla Vörös és fekete szín, kézi ...

PASTORALE SAROKLAPKA

PASTORALE SAROKLAPKA

Homlokzati burkoló saroklapka Vörös és fekete szín, kézi ...

HAVELLAND

HAVELLAND

Homlokzati üreges klinker tégla Sárga szín, gépi készítésű, sima ...

GALEO SAROKLAPKA

GALEO SAROKLAPKA

Homlokzati klinker saroklapka Barna tarka szín, gépi készítésű, sima ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information