Wienerberger

Év Tájépítésze Díj 2023 - folyik a pályázati időszak, díjátadó májusban

Idén immár 11. alkalommal hirdette ki az Év Tájépítésze Díj pályázatot és rendezi meg a hozzá kapcsolódó díjátadó gálát a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Wienerberger Zrt., a Semmelrock termékek gyártója közösen.
A tíz eddig lezajlott pályázati év tanulságait mérlegelve a Kiírók korszerűsítették, aktualizálták a pályázati kiírást, melyet 2023. március 3-án tettek közzé. Jelenleg a pályázati időszak folyik, mely április végén zárul le, az ünnepélyes díjátadó Gálára pedig ezév májusában kerül sor.

A rendezvényen derül ki, hogy a szakmai jelölések és a szakmai zsűri döntése alapján ki nyeri majd el 2023-ban az Év Tájépítésze címet.

A Pályázati Kiírás az alábbi linken olvasható:

Év Tájépítésze Díj (evtajepitesze.hu)Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2023.04.12.
ASTRO SAROKLAPKA

ASTRO SAROKLAPKA

Homlokzati klinker saroklapka Vörös tarka szín, gépi készítésű, sima ...

POLARIS LAPKA

POLARIS LAPKA

Homlokzati klinker lapka Fekete tarka szín, gépi készítésű, sima ...

TRENTINO

TRENTINO

Homlokzati tömör burkoló tégla Vörös tarka szín, kézi vetésű, ...

CIENNA

CIENNA

Homlokzati tömör burkoló tégla Téglavörös-fehér szín, kézi ...

POMERANIA LAPKA

POMERANIA LAPKA

Homlokzati klinker lapka Téglavörös szín, gépi készítésű, sima ...

Porotherm 30 U elem

Porotherm 30 U elem

Kiváló minőségű és kialakítású kerámia U-zsalu elem ...

Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information