Építse vállalkozását a Swedsteel-lel!


Az üzleti siker alapvető feltételei a gyorsan megvalósítható és hosszú távra szóló megoldások. A Swedsteel-Metecno ennek jegyében alkotta meg csarnokrendszereit, amelyek egyéni igényeknek megfelelő kialakításuknak, költségtakarékos és gyors építési technológiájuknak köszönhetően jelentősen hozzájárulhatnak üzleti céljai megvalósításához - legyen szó raktárról, gyártó üzemről, feldolgozó ipari létesítményről vagy mezőgazdasági tevékenységről.


Ha új építésben vagy épületbővítésben gondolkodik, akkor válasszon a cégének és ötleteinek megfelelő Swedsteel KKV csarnokot! Ha az elképzeléseit pályázati forrásból szeretné megvalósítani, akkor a dokumentáció összeállításához kérje részletes árajánlatunkat!


Ahhoz, hogy egy vállalkozás képes legyen megújulásra, bővülésre, és hogy megőrizze profitabilitását, megfelelő szaktudással rendelkező, tapasztalt partnerekre van szükség. Kollégáinkkal és országos lefedettségű partnerhálózatunkkal arra törekszünk, hogy a beruházást tervezőknek a lehető legegyszerűbbé tegyük az építési folyamat egészét.

Kérje munkatársaink tanácsát, ha új építésen vagy meglévő létesítményei bővítésén gondolkodik!

Munkatársaink a fő paraméterek (méretek, funkció, kialakítás) ismeretében elkészítik előzetes ajánlatukat, amelyből tájékozódhat a nagyságrendi bekerülési költségről. Az ajánlat hasznos adatokkal szolgál pályázati anyagok összeállításához is.

Sőt, egyedi ajánlatunk keretében a most beérkező ajánlatkérésekhez háromdimenziós látványtervet is készítünk!


Építésztervezők és kivitelezők a Swedsteel ajánlásával

Az építésztervező a munkatársaink által összeállított előzetes ajánlat birtokában gyorsan elkészítheti az építés kezdéséhez szükséges pontos számításokat, terveket. Széleskörű tervezői kapcsolatainknak köszönhetően, az ország bármely területéről tudunk megfelelő szakmai háttérrel rendelkező tervezőirodát ajánlani. Ezzel jelentős mennyiségű időt takaríthat meg, hiszen a hosszas keresés helyett azonnal rendelkezésére állhat a tervei megvalósításához ajánlott szakember.

A beépítésre kerülő komponens termékek minden esetben az adott körülményekre specializált lehető legmagasabb minőségi kívánalmaknak felelnek meg, köszönhetően a tartós, tűzihorganyzott acél alapanyaguknak, a tervezés során készített precíz számításoknak és kalkulációknak, a méretpontos gyártásnak, valamint annak a hozzáadott szakmai támogatásnak és műszaki segítségnek, amelyet a projekt kezdeti fázisától biztosítunk a beruházok részére.



Hiába állnak azonban rendelkezésre a részletes tervek, vagy a legjobb minőségű építési termékek, ha a kivitelezés nem a megfelelő kezekbe kerül. A Swedsteel-Metecno által nyújtott szolgáltatás viszont nem zárul le a termékek átadásával: ajánlatunk ugyanis tartalmazza azokat a kivitelező partnereket és szerelő cégeket is, akik a legmagasabb szintű szakmai felkészültséget képviselik, továbbá kellő számú, illetve minőségű referenciamunkával rendelkeznek. Ha az új csarnoképületét a Swedsteel-Metecno által javasolt kivitelezőkre, szerelőkre bízza, akkor biztos lehet abban is, hogy az új csarnoképület hosszú távon szolgálja majd vállalkozását és a növekedési terveit.

Kérjen Ön is árajánlatot és a Swedsteel-Metecno nyári csarnokakciója keretében a műszaki, szakmai konzultáció és ingyenes árajánlat mellett a leendő épületet 3D látványtervvel tesszük még kézzelfoghatóbbá!


A Swedsteel-Metecno-ról


A Swedsteel technikai és piaci szakmai know-how-t nyújt a könnyűszerkezetes tető- és falburkolati rendszerek, az acél anyagú szerkezetek és csapadékvíz-elvezető rendszerek területén. A Metecno Csoport 1961 óta globális szinten a szendvicspanel-gyártás piacvezető vállalata. A világ 15 országában működtet gyártóegységeket, és éves szinten 20 millió négyzetméter tetőt állít elő.

A Swedsteel-Metecno 2015-ben nyitotta meg magyarországi értékesítési központját, illetve rá egy évre három és félmilliárd forintos beruházásból létrehozta első, jelenleg negyven főt foglalkoztató magyarországi gyárát Biatorbágyon, ahonnan az egész kelet-közép-európai régiót ellátják a Swedsteel könnyűszerkezetes tűzi horganyzott acéltermékekkel.



2015.08.24.

Swedsteel-Metecno HírekSwedsteel-Metecno Csomóponti gyűjteménySwedsteel-Metecno TermékválasztékSwedsteel-Metecno Szendvicspanel választékSwedsteel-Metecno Műszaki adatlapokPartnerekSwedsteel-Metecno Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Swedsteel hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information