Terrán

Építőipari cége is van a hazai termékeket védő mozgalomnak 

Folytatódik a magyar áruk vásárlására ösztönző "Vedd a hazait! Védd a hazait!" mozgalom, melyben építőipari gyártóként a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. is részt vesz.




A magyar fogyasztókban növekedett a hazai termékek iránti elkötelezettség - a Terrán szerint fontos, hogy ez a folyamat jelentősebb vásárlói döntéseket igénylő építőiparban is jelentkezzen.

A mozgalom idén márciusban indult a járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése és a munkahelyek megőrzése érdekében.

A Magyar Termék védjegyrendszert működtető Magyar Termék Nonprofit Kft. kezdeményezéséhez azóta több tucat cég csatlakozott. Az őszi kampányban 20 társaság hirdetése látható november elejétől hat héten át - mondta el Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője szerdán egy fővárosi sajtótájékoztatón.

Jövőre növekedésre számít a Terrán.

Az eseményen a Terrán részéről Tóth Szabolcs, regionális marketing igazgató online formában vett részt. Hangsúlyozta, cégük azon kevés építőipari gyártók közé tartozik, melyek teljes mértékben magyar tulajdonban vannak. "Azt tapasztaltuk, hogy az élelmiszeriparban a fogyasztók tudatos igénye a magyar termékek iránt teljesen megszokott: tudják, hogyan lehet megállapítani a származást, és sok esetben ez alapján döntenek. Ezzel szemben az építőanyagok és az építőipar tekintetében ez a dolog nem működik ennyire jól" - indokolta a vállalat belépését a mozgalomba Tóth Szabolcs.

Hozzátette, mivel itt jóval magasabb rizikófaktorú vásárlói döntésekről van szó, komoly kihívás ezt a szempontot érvényesíteni, és ezen sokat dolgoztak eddig is.

"Mindezek miatt nagy örömmel léptünk be a mozgalomba idén tavasszal, mert azt láttuk, hogy nagyon jól összeszedetten éppen azt az információt igyekszik átadni, amit mi is."

Tóth Szabolcs fontosnak tartja, hogy a fogyasztók az építkezéseknél is előnyben részesítsék az árban is versenyképes hazai gyártók termékeit. Hangsúlyozta, hogy rengeteg visszajelzést kaptak, és csak jó tapasztalataik vannak a "Vedd a hazait! Védd a hazait!" programban, így a Terrán biztosan részt vesz a kampány folytatásában is. Arra is kitért, hogy számításaik szerint jövőre az építőipar teljesítménye növekedni fog, lendülete azonban elmaradhat a korábbiaktól.




Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2020.11.06.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information