Egyetlen kattintásra az összes Terrán tetőcserép
2023.12.15.

A héjazat megválasztásakor a zöldszempontok mellett a cserepek más tulajdonságai is fontos szerepet játszanak. A nagy múltú Terrán számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, hogy segítsen a döntésben. A Terrán virtuális mintaállványán az összes tetőcserép megtalálható, egyetlen kattintással minden lényeges információ elérhető a cserepekről, így könnyítve meg a választást.





Mindenki számára elérhető

A Terrán számára fontos, hogy megfelelő és mindenki számára elérhető tudásanyaggal, információval szolgáljon. Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudjuk meghozni olyan fontos kérdésben, mint az építkezés vagy a felújítás, kulcsfontosságú, hogy rendelkezésünkre álljanak pontos és részletes információk. Az érdeklődő laikusok támogatása mellett azonban a több mint száz éves Terrán mindig igyekezett a tervezői igényeknek is eleget tenni, ezzel is segítve az építészek munkáját.

Virtuális mintaállvány: ahol az összes Terrán cserép megtalálható

Közismert, hogy a héjazat megválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Számít a cserepek súlya, színe, a felületkezelési lehetőségek és természetesen az ár is. Azért, hogy a tervezés könnyebb legyen, a Terrán megalkotta virtuális mintaállványát, így kényelmesen otthonról vagy a tervező asztal mellől néhány kattintással az összes tetőcserép megtekinthető.




A Terrán tetőcserepek kínálata minden igényt kielégít. A szerkezetében tömör, erős, de légiesen könnyű Synus cserép ára, tömege mellett megismerhető a virtuális állvány segítségével az is, hogy kilenc színben érhető el a termék, a klasszikusnak mondható téglavöröstől, a modern sötét árnyalatokig, így a hagyományos és a kortárs építészeti megoldásokat kedvelők is választhatják.

A tetőépítés leggazdaságosabb Terrán tetőcserepe a Renova Plus szintén megtalálható az állványon: a felületkezelési lehetőségek mellett láthatjuk a színválasztékot, a cserepek formáját, de megtudhatjuk például azt is, hogy 50 év garancia jár a termékekhez, valamint az anyagszükséglet számításban is segítségünkre van a virtuális mintaállvány. Természetesen nem hiányozhat a Zenit és Rundo sem: a színválaszték és a stílus megválasztásban referenciafotók is segítenek a döntésben, jól érzékelhetővé válik, hogy néz ki egy nosztalgikus hódfarkú vagy egy modern vonalú tetőcserép. Természetesen a Terrán mediterrán hangulatú Coppo Ódon és Ferrara cserepeivel is találkozhatunk a virtuális állványon.

Mindenki számára könnyebb döntés

A Terrán nem titkolt célja, hogy mind az érdeklődő laikusok, mind az építészek számára elérhető tudásanyaggal és tervezés megkönnyítő szolgáltatásokkal álljon rendelkezésre. A virtuális mintaállvány segítségével pár pillanat alatt, kényelmesen, otthonról tekinthetjük meg a Terrán tetőcserepek valósághű mását. Így egyszerűbbé válik a döntés, gyorsabb a tervezés.










Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2023.12.15.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information