Egyedi akcióval támogatjuk az otthonfelújítást
2021.08.10.

Cégünk szakemberei folyamatosan nyomon követik a gazdasági változásokat, és mindig igyekeznek a leghatékonyabb megoldásokkal reagálni a lehetőségekre, kihívásokra. Ennek fényében indítottuk útjára Kincsesház névre keresztelt promóciónkat márciusban.
Az állami támogatásokkal elérhető kedvezmények mellett az otthonfelújítást tervezőket kifejezetten a Terránnál igénybe vehető akciókkal is szerettük volna hozzásegíteni házuk modernizálásához.

A Kincsesház aktivitással egy - közel három hónapos projekt keretében - akciós áron kínáltunk olyan termékeket, melyek épületenergetikai szempontból is fontosak, a tető tartóssága vagy viharbiztonsága miatt kiemelt szereppel bírnak, de a széles termékportfólió révén ereszcsatorna-rendszerhez vagy tetőhőszigeteléshez is alacsonyabb áron juthattak hozzá a vásárlók. Sőt, a kezdeményezésnek köszönhetően akár az egész tető ára vagy napelemes tetőcserép is megnyerhetővé vált.

A 2021. március 16 - május 31-ig érvényes egyedi ajánlatokkal a vásárlók prémium minőségű hazai termékekhez juthattak hozzá alacsonyabb áron, vagy ha szerencsések voltak, teljesen ingyen. A promóció nyerteseivel már felvettük a kapcsolatot, sőt, az egyikőjük már át is vehette egyik fődíjunkat, 1 millió forint értékben.A nagy sikerre való tekintettel az akció augusztus 31-ig folytatódik, és azoknak is új lehetőséget kínál, akik esetleg lemaradtak róla.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2021.08.10.
Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Terrán RUNDO Carbon

Terrán RUNDO Carbon

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán RENOVA PLUS Barna

Terrán RENOVA PLUS Barna

A TETŐÉPÍTÉS GAZDASÁGOS CSEREPE-Az alapcserép a tetőfedés alapeleme. ...

Terrán RUNDO Mocca

Terrán RUNDO Mocca

NOSZTALGIKUS HÓDFARKÚ-Letisztult látvány és üde természetesség. A ...

Terrán COPPO Ódon

Terrán COPPO Ódon

MEDITERRÁN HANGULATÚ-Egyedi mediterrán karaktert biztosít a háznak. ...

Terrán ZENIT Carbon

Terrán ZENIT Carbon

MODERN VONALÚ-Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb ...

Terrán SYNUS Fekete

Terrán SYNUS Fekete

KÖNNYŰ ÉS ERŐS-Könnyedségével, a beton tartósságával és ...

Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information