Egy eddig megoldatlan probléma megoldása!

A lapostetők csapadékvíz szigetelési munkáihoz: POLYSEALANT SYSTEM

A lapostetők csapadékvíz szigetelési szakmunkáinál a mai napig megoldatlan probléma volt bizonyos tetőáttörések biztonságos, szakszerű tömítése a bitumenes és szintetikus szigetelőlemezes technológia alkalmazástechnikai korlátjai miatt.




Ilyen esetekben a szakkivitelező arra kényszerült, hogy rendszeridegen, kenhető tömítőanyagokat használjon. Ezek hatékonysága, élettartama nem volt megnyugtató és természetesen a szigetelőlemezes rendszer gyártója, forgalmazója sem vállalt garanciát az ilyen kritikus csomópontok vízhatlanságra.

Erre az eddig megoldatlan problémára ad megoldást a POLYSEALANT SYSTEM.

A POLYSEALANT SYSTEM egy innovatív kiegészítő rendszer polimer bitumenes lemezekkel vagy PVC-P és FPO/ TPO szintetikus lemezekkel vízszigetelt lapostetőkhöz, az átvezetések csatlakozásainak, mint például szellőzők, kábelek, csövek, oszlopok, alapok, napelemes panelek rögzítésének, alátámasztó szerkezetek, stb. szigeteléséhez, minden formában és méretben.

A rendszer különös előnye, hogy utólagosan is alkalmazható, és nem szükséges szigetelő szakembert hívni.

Nézze meg a mellékelt kiadványt, mely részletesen bemutatja a POLYSEALANT SYSTEM elemeit, alkalmazási területét és kivitelezési technológiáját.

Ha további információt szeretne megtudni a rendszerről, vagy további kérdései vannak, abban az esetben forduljon a Mapei Kft. szaktanácsadóihoz.




További információ:
www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2019.04.02.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information