Dolgozz nálunk!

Az Éptár Kft. akár azonnali kezdéssel fejlesztőt keres csapatába. Olyan jelentkezőket várunk, akik alaposan ismerik az ArchiCAD-et és építész vagy építőmérnök végzettséggel rendelkeznek. Folyamatban lévő tanulmány nem jelent problémát.


Amit elvárunk:
  • ArchiCAD magas szintű ismerete
  • Építész vagy építőmérnök végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok


Örülünk neki:
  • ha egyéb tervezőszoftvereket is ismersz (pl.: Revit, Nemetschek Allplan)
  • programnyelv(ek) ismeretének
  • idegen nyelv ismeretének


Amit kínálunk:
  • versenyképes fizetés és béren kívüli juttatások
  • kellemes munkahelyi légkör egy jó fejlesztői csapatban

Munkakezdés:
  • azonnal

A GDL programnyelv ismerete nem elvárás, a betanítást mi végezzük.
A fényképes önéletrajzokat fizetési igény feltüntetésével a
karrier@eptar.hu címre várjuk "GDL fejlesztő" tárgymegjelöléssel.

Magunkról

Az Éptár Kft. közel 20 éves tapasztalattal készít BIM elemeket különböző BIM-specifikus tervezőszoftverekhez. A BIM elemek fejlesztése mellett számos plugint készítünk, melyek segítségével az ArchiCAD vagy akár a Revit tervezőfunkciói jelentősen bővülnek. A legtöbb fejlesztés építőipari gyártócégeknek készül, akiknek média megjelenést is biztosítunk weboldalunkon.

Az Éptár az egyetlen olyan ismert magyar cég, amely ilyen széles spektrumú szolgáltatásokat biztosít építészeknek, mérnököknek, gyártóknak és kivitelezőknek egyaránt. Weboldalunk nagy segítség egyetemi hallgatóknak is, akik egyszerűen letölthetnek csomópontokat terveikhez, vagy azoknak az embereknek, akik építtetni szeretnének. Építészgalériánk közel 1300 épülettel várja a látogatókat, ahol felvehetik a kapcsolatot a tervezőkkel is.

Csapatunk főként programozókból és GDL fejlesztőkből áll. Programozóink Add-on fejlesztéssel foglalkoznak, míg GDL fejlesztőink ArchiCAD-specifikus objektumokat készítenek. Ezek a tárgyak gyártóspecifikus bútorok, nyílászárók vagy különböző épületelemek.

Irodánk jól megközelíthető helyen, szép környezetben helyezkedik el, barátságos munkatársakkal és egy kutyával. Cégünk megbecsüli a jó munkaerőt, így biztosan jól fogod érezni magad nálunk. Amennyiben további kérdéseid vannak a pozíciót vagy a céget illetően, keress minket bátran!


2018.01.29.



Hirdetés
éptár hírek:


2023.12.13.
éptár - Csempéző 3.7
Csempéző 3.7


2018.01.29.
éptár - Dolgozz nálunk!
Dolgozz nálunk!


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information