Dolgozz nálunk!

Az Éptár Kft. akár azonnali kezdéssel fejlesztőt keres csapatába. Olyan jelentkezőket várunk, akik alaposan ismerik az ArchiCAD-et és építész vagy építőmérnök végzettséggel rendelkeznek. Folyamatban lévő tanulmány nem jelent problémát.


Amit elvárunk:
  • ArchiCAD magas szintű ismerete
  • Építész vagy építőmérnök végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok


Örülünk neki:
  • ha egyéb tervezőszoftvereket is ismersz (pl.: Revit, Nemetschek Allplan)
  • programnyelv(ek) ismeretének
  • idegen nyelv ismeretének


Amit kínálunk:
  • versenyképes fizetés és béren kívüli juttatások
  • kellemes munkahelyi légkör egy jó fejlesztői csapatban

Munkakezdés:
  • azonnal

A GDL programnyelv ismerete nem elvárás, a betanítást mi végezzük.
A fényképes önéletrajzokat fizetési igény feltüntetésével a
karrier@eptar.hu címre várjuk "GDL fejlesztő" tárgymegjelöléssel.

Magunkról

Az Éptár Kft. közel 20 éves tapasztalattal készít BIM elemeket különböző BIM-specifikus tervezőszoftverekhez. A BIM elemek fejlesztése mellett számos plugint készítünk, melyek segítségével az ArchiCAD vagy akár a Revit tervezőfunkciói jelentősen bővülnek. A legtöbb fejlesztés építőipari gyártócégeknek készül, akiknek média megjelenést is biztosítunk weboldalunkon.

Az Éptár az egyetlen olyan ismert magyar cég, amely ilyen széles spektrumú szolgáltatásokat biztosít építészeknek, mérnököknek, gyártóknak és kivitelezőknek egyaránt. Weboldalunk nagy segítség egyetemi hallgatóknak is, akik egyszerűen letölthetnek csomópontokat terveikhez, vagy azoknak az embereknek, akik építtetni szeretnének. Építészgalériánk közel 1300 épülettel várja a látogatókat, ahol felvehetik a kapcsolatot a tervezőkkel is.

Csapatunk főként programozókból és GDL fejlesztőkből áll. Programozóink Add-on fejlesztéssel foglalkoznak, míg GDL fejlesztőink ArchiCAD-specifikus objektumokat készítenek. Ezek a tárgyak gyártóspecifikus bútorok, nyílászárók vagy különböző épületelemek.

Irodánk jól megközelíthető helyen, szép környezetben helyezkedik el, barátságos munkatársakkal és egy kutyával. Cégünk megbecsüli a jó munkaerőt, így biztosan jól fogod érezni magad nálunk. Amennyiben további kérdéseid vannak a pozíciót vagy a céget illetően, keress minket bátran!

Hirdetés

éptár hírek:


éptár - Dolgozz nálunk!
Dolgozz nálunk! 2018.01.29.
Az Éptár Kft. akár azonnali kezdéssel fejlesztőt keres csapatába. Olyan jelentkezőket várunk, akik alaposan ismerik az ArchiCAD-et és építész vagy építőmérnök végzettséggel rendelkeznek. Folyamatban lévő tanulmány nem jelent problémát.

éptár - Megjelent a Vasalás legújabb 2.0-ás verziója
Megjelent a Vasalás legújabb 2.0-ás verziója 2017.11.15.
A Vasalás 2.0 hosszas fejlesztés eredményeként, több mérnöki csapat közreműködése, valamint felhasználóink visszajelzései alapján számos új tulajdonsággal bővült.

éptár - Plant Designer Starter Collection
Plant Designer Starter Collection 2017.07.25.
Az ArchiCAD Plant Designer Starter Collection 12 növényt tartalmazó csomagja használatával még egyedibbé teheti látványterveit. A kész termékek használata gyors és egyszerű felhasználást biztosít. Lehetőségünkben áll a növények méreteit, színeit, levélsűrűségét tetszőlegesen módosítani. Az ingyenesen letölthető Plant Designer Starter Collection segítségével élethűbbé teheti látványterveit.

éptár - Akciós ajánlatunk építészeknek és építőmérnököknek
Akciós ajánlatunk építészeknek és építőmérnököknek 2017.06.14.
Vásároljon Vasalás 1.4 verziót jelentős árkedvezménnyel és spóroljon!

Szerezze meg saját kulcsát most kedvezményesen, mindössze 299 euróért! Most megéri megvásárolni a Vasalás ArchiCAD kiegészítőt, mivel jelentős árkedvezményt biztosítunk: 399 euró helyett csak 299 euró ért lehet Öné a megoldás.

éptár - Megújult a Kingspan ArchiCAD elemkönyvtár
Megújult a Kingspan ArchiCAD elemkönyvtár 2017.01.30.
Az Éptár Kft-vel együttműködve hosszas munka eredményeként megszületett az ArchiCAD-ben alkalmazható Kingspan elemkönyvtár.

Mint azt a felhasználók bizonyára tudják, ennek segítségével a tervezési munka sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válhat.

éptár - Minisztériumi állás­foglalás a MÉK-MMK egyszerű bejelentés szabályzatával kapcsolatosan
Minisztériumi állás­foglalás a MÉK-MMK egyszerű bejelentés szabályzatával kapcsolatosan 2016.11.28.
Az egyszerű bejelentéses tervezéssel kapcsolatos kamarai szabályzat számos pontja ellentmondásos és félreérthető - mi is írtunk erről -, ezért az engemet közvetlenül is érintő kérdések feloldására állásfoglalást kértem a minisztériumtól. Úgy vélem e kérdések és az arra adott válaszok szinte mindegyike azon többi építészkollégát is érinti, akik egyszerű bejelentésű lakóépületek tervezésével foglalkoznak.

éptár - ArchiCAD eszközök másként II.
ArchiCAD eszközök másként II. 2016.10.13.
Korábban már általánosságban írtunk az alap ArchiCAD eszközök lehetséges felhasználási módjairól és arról, hogy egy eszköz neve miért lehet félrevezető. Egy ponton az eszköz neve elveszíti jelentését. A "Fal" a "Fal eszközben" eltűnik. A "Fal eszköz" definíciója így egy olyan eszköz, amely "lehet egyszerű (egyetlen összetevő alkotja) vagy réteges (több összetevő alkotja). Létrehozhat összetett falakat is (Profilos fal), amelyek tetszőleges formájúak lehetnek és több anyag kombinációjából állhatnak. A többi szerkezeti elemhez hasonlóan a fal alapvető szerkezetét az alkalmazott építőanyag határozza meg." A definíció itt nem ér véget és persze nem is teljes, szóval egyszerűen csak "Fal eszközként" ismerjük. A név azonban ne tévesszen meg minket.

éptár - ArchiCAD eszközök másként
ArchiCAD eszközök másként 2016.09.15.
Az új felhasználók gyakori problémája kitalálni, miként modellezhetnék meg a kívánt geometriát úgy, hogy a leképzett metszetek, nézetek, az alaprajz és a 3D-s nézet helyesen jelenjen meg, elkerülve a felesleges vázlatkészítést és az elemek redundanciáját. Ezt a problémát gyakran súlyosbítják az ArchiCAD eszközök elnevezéseiből fakadó félreértések.

éptár - BIMx - egy eszköz a kommunikáció kiterjesztéséhez
BIMx - egy eszköz a kommunikáció kiterjesztéséhez 2016.08.11.
Vannak, akiknek ismerősen cseng a BIMx neve és vannak, akik már használják is. Mindenesetre, nem teljesen reprezentatív, de igencsak árulkodó, hogy az ismerős ArchiCAD felhasználók inkább csak a nevét hallották a szóban forgó kiegészítőnek.

éptár - BIM és egy kis nyelvészet
BIM és egy kis nyelvészet 2016.07.12.
Felcserélt fogalmak

Jared Banks népszerű ArchiCAD oktató, blogger egy elgondolkodtató bejegyzése a gyakran tévesen használt fogalmakról szolgál alapul következő cikkünkhöz.

Úgy tűnik, nemcsak nálunk használatos a BIM modell kifejezés. Azonban ez így nem teljesen helyesen használt, mivel ha jobban megvizsgáljuk, mit is rövidít a betűszó, Building Information Modeling, akkor láthatjuk, hogy a modell szót kétszer használjuk közvetlen egymás után, tehát a modell szó már felesleges.

éptár - Aliplast nyílászáró- és függönyfal megoldások az Éptár fejlesztésében
Aliplast nyílászáró- és függönyfal megoldások az Éptár fejlesztésében 2016.05.12.
A napokban jelent meg az Éptár frissített nyílászáró megoldása, mely az Aliplast alumínium profilú rendszerek ArchiCAD elemkönyvtárként letölthető termékeit jeleníti meg. A már korábban fejlesztett Aliplast könyvtárhoz képest új elemként kerültek bele a válaszfalak, vagy a már meglévő leveles ajtópánt és az új hengeres pánt közötti választási lehetőség.

éptár - Az Éptár Pályázat díjazottjai
Az Éptár Pályázat díjazottjai 2016.04.14.
2016. március 17. és április 8.között meghirdetett Éptár Pályázatra érkezett tervekből a legtöbb szavazatot szerzett terveket Éptár szoftverekkel díjazzuk.

éptár - Felhívás Pályázatra
Felhívás Pályázatra 2016.03.17.
Ezúton szeretnénk olvasóink figyelmét felhívni az Éptár pályázatára, mely keretein belül a terveiket feltöltő építészek Éptár szoftvereket nyerhetnek.

Pályázatunk keretében 2016. március 17-től április 8-ig várjuk a terveiket feltöltésre. Az ezen időszak alatt legtöbb szavazatot kapó három terv feltöltőit díjakkal honoráljuk.

éptár - Az Építészgalériáról
Az Építészgalériáról 2016.01.15.
Az Éptár weboldala évek óta lehetőséget kínál az építészek számára, hogy terveiket feltöltsék, munkáikat megismertessék egy nagyobb célközönséggel is. Az Éptár egyedülálló Építészgalériáját az ország legnagyobb ilyen adatbázisaként tartjuk számon. Cikkünkben bemutatjuk a galéria által nyújtott lehetőségeket, betekintést nyerünk a működésére, illetve hasznos tanácsokkal is ellátjuk a terveiket feltölteni kívánó építészeket.

éptár - Laboratóriumi berendezések az ArchiCAD-ben
Laboratóriumi berendezések az ArchiCAD-ben 2015.11.11.
Nemcsak az autók menők az ArchiCAD-ben, hanem a különböző könyvtárak is. Ahogyan azt előző cikkünkben olvashatták, most egy rendkívüli GDL könyvtárat mutatunk be. A Kilab könyvtár 2013-ban készült el és azóta is folyamatosan bővül. A több mint 500 elemet tartalmazó, ArchiCAD 15-től kompatibilis pakkban orvosi és laboratóriumi berendezések, felszerelések és kiegészítők találhatóak. Az Éptár Kft. által fejlesztett könyvtár tudomásunk szerint az egyedüli a világban, amely erről a területről tartalmaz elemcsaládokat.

Régebbi hírek:
éptár - Az ArchiCAD menő autói

Az ArchiCAD menő autói

2015.10.08.


éptár - Innovatív koncepciók, rendkívüli újítások - itt az ArchiCAD 19!

Innovatív koncepciók, rendkívüli újítások - itt az ArchiCAD 19!

2015.09.10.


éptár - Letölthető ismétlődő textúrák az Éptár textúra katalógusban

Letölthető ismétlődő textúrák az Éptár textúra katalógusban

2015.07.16.


éptár - A brüsszeli BIM találkozóról

A brüsszeli BIM találkozóról

2015.07.13.


éptár - Az Alakzat eszközről

Az Alakzat eszközről

2015.06.10.


éptár - A teljes Leier termékskála ArchiCAD-ben

A teljes Leier termékskála ArchiCAD-ben

2015.06.08.


éptár - Egyedi [éptár] Vasalás beállítások megőrzése a Modellnézet beállítások segítségéve

Egyedi [éptár] Vasalás beállítások megőrzése a Modellnézet ...

2015.05.12.


éptár - Régi könyvtárak, új ArchiCAD?

Régi könyvtárak, új ArchiCAD?

2015.04.09.


éptár - Csomóponti ábrák az Éptáron - hogyan használhatjuk a csomópontokat ArchiCAD-ben?

Csomóponti ábrák az Éptáron - hogyan használhatjuk a ...

2015.03.19.


éptár - Szavazzon kedvenceire az építész galériában!

Szavazzon kedvenceire az építész galériában!

2015.02.26.


éptár - Gigaprojekt a szomszédban

Gigaprojekt a szomszédban

2015.02.13.


éptár - Beltéri kép készítése Cinerenderrel

Beltéri kép készítése Cinerenderrel

2015.01.22.


éptár - CineRender látványtervek ArchiCAD-ben

CineRender látványtervek ArchiCAD-ben

2014.11.27.


éptár - Újdonságok az [éptár] megoldásokban

Újdonságok az [éptár] megoldásokban

2014.11.24.


éptár - BIM objektumok jelentősége a gyakorlatban - 2. rész

BIM objektumok jelentősége a gyakorlatban - 2. rész

2014.10.21.


éptár - MEGJELENT az [éptár] Vasalás az ArchiCAD 18-hoz

MEGJELENT az [éptár] Vasalás az ArchiCAD 18-hoz

2014.10.21.


éptár - BIM objektumok jelentősége a gyakorlatban - 1. rész

BIM objektumok jelentősége a gyakorlatban - 1. rész

2014.09.24.


éptár - Segítség a szerkesztéshez - Gyorsbillentyűk használata 2.rész

Segítség a szerkesztéshez - Gyorsbillentyűk használata 2.rész

2014.08.11.


éptár - Amikor számít a méret... Tippek és trükkök a Méretezés eszközhöz ArchiCAD-ben - 2.rész

Amikor számít a méret... Tippek és trükkök a Méretezés eszközhöz ...

2014.07.16.


éptár - Új alkalmazás: az éptár mobil építőanyag katalógus!

Új alkalmazás: az éptár mobil építőanyag katalógus!

2014.06.20.


éptár - Amikor számít a méret... Tippek és trükkök a Méretezés eszközhöz ArchiCAD-ben - 1.rész

Amikor számít a méret... Tippek és trükkök a Méretezés eszközhöz ...

2014.06.19.


éptár - Változás az Éptár szakmai vezetésében

Változás az Éptár szakmai vezetésében

2014.04.29.


éptár - Összetett profilok használata ArchiCAD-ben

Összetett profilok használata ArchiCAD-ben

2014.04.25.


éptár - Helyiségek az ArchiCAD-ben

Helyiségek az ArchiCAD-ben

2014.03.19.


éptár - Lindab csarnokrendszerek ArchiCAD-ben

Lindab csarnokrendszerek ArchiCAD-ben

2014.02.18.


éptár - Gyorsbillentyűk használata ArchiCAD-ben

Gyorsbillentyűk használata ArchiCAD-ben

2014.01.21.


éptár - Újdonságok a tetőcserepező add-onokban

Újdonságok a tetőcserepező add-onokban

2013.12.12.


éptár - Hogyan állítsuk vissza a jól megszokott menüinket ArchiCAD-ben?

Hogyan állítsuk vissza a jól megszokott menüinket ArchiCAD-ben?

2013.11.14.


éptár - Új: [éptár] Vasalás 1.3

Új: [éptár] Vasalás 1.3

2013.10.10.


éptár - Az integrált energetikai elemzés ArchiCAD-ben

Az integrált energetikai elemzés ArchiCAD-ben

2013.09.12.


éptár - Építész Galéria kérdőív

Építész Galéria kérdőív

2013.09.12.


éptár - Újdonság: EcoDesigner magyarországi termék adatbázisa

Újdonság: EcoDesigner magyarországi termék adatbázisa

2013.09.12.


éptár - Egyedi ajtólapok, ablakszárnyak készítése ArchiCAD-ben

Egyedi ajtólapok, ablakszárnyak készítése ArchiCAD-ben

2013.08.15.


éptár - Újdonság: [éptár] Vasalás az ArchiCAD 17-hez

Újdonság: [éptár] Vasalás az ArchiCAD 17-hez

2013.07.09.


éptár - Újdonságok az ArchiCAD 17-ben

Újdonságok az ArchiCAD 17-ben

2013.07.04.