Terrán

Best Buy Award díjas lett a Terrán 

Új arculatot vezet be a tetőcserépgyártó 


Az Icertias nevű, svájci minősítő szervezet piackutatása alapján, a Terrán elnyerte a neves "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Terrán márka pozíciójához, fejlődéséhez, innovatív szemléletük tükrözéséhez és jövőképükhöz igazodva, indokolttá vált az arculat frissítése is, ezért a jövőben az eredeti, korábbi színvilágot megőrizve egy modernebb logót használnak.






A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson, növekedésen ment keresztül. Tevékenységük során több jelentős mérföldkő volt a cég életében, például az egyedülálló innovációjuk - a tetőcserépbe integrált napelem - a Terrán Futuron, melynek fejlesztése tovább zajlik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékének nemzetközileg elismert szakértő csapatával.
Az elmúlt év további mérföldkövei, hogy megőrizték piacvezető pozíciójukat, bevezették a robottechnológiát a kiegészítő elemek gyártásánál és csomagolásánál, piacra léptek a ClimaControl felületkezelésű termékcsaláddal, valamint elindult a cégcsoport negyedik gyárában a próbagyártás a romániai Aranyosgyéresen.

"Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-minőség arányúnak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a megkérdezettek a tetőcserép kategóriában a Terránt választották" - mondta Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.





Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2018.03.27.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information