Az Éptár Pályázat díjazottjai

2016. március 17. és április 8.között meghirdetett Éptár Pályázatra érkezett tervekből
a legtöbb szavazatot szerzett terveket Éptár szoftverekkel díjazzuk.


Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyertes személyekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.


Díjazottjaink:

1. legtöbb szavazatot kapó terv
Kujbus Marianna - Tagolt ház, teraszokkal
jutalma egy Éptár Vasalás, valamint egy Éptár Csempéző szoftver, összesen 399+49 euró értékben,

2. legtöbb szavazatot kapó terv
Tóth Árpád - Családi ház - Kunszentmiklós
jutalma egy Éptár Vasalás szoftver, összesen 399 euró értékben,

3. legtöbb szavazatot kapó terv
Tóth Árpád - Családi ház 1 - Budapest XXII
jutalma egy Éptár Csempéző szoftver, összesen 49 euró értékben.

2016.04.14.Hirdetés

éptár hírek:


éptár - Éptár Black Friday akció
Éptár Black Friday akció 2021.11.10.
Éptár Kft. - mint minden évben - idén is Black Friday akciót hirdet, melynek keretén belül a két fő megoldásunkat, a Vasalásszerkesztő 3.5 és Architerra 2.1 verziókat 30% kedvezménnyel kínáljuk.

Az akció 2021. november 22-tő 26-ig tart.

éptár - 30 napos próbaverzió
30 napos próbaverzió 2020.04.16.
A világon kialakult helyzetben mindenki sokkal többet van otthon és ezért van időnk új programok megismerésére/megtanulására. Az Éptár egy lehetőséget kínál két fő megoldásának a Reinforcement 2.1-nek és az ArchiTerra 1.5-nek ingyenes megismerésére. A megoldásokat 30 napos próbaverzió megrendelésével lehet kipróbálni, mely verzió igényelhető az info@eptar.hu e-mail címen. Amennyiben valamelyik megoldás elnyeri tetszésüket, az akció ideje alatt a termékek meg is vásárolhatók, 30%-os kedvezménnyel országuk viszonteladójánál, vagy az Éptár-on keresztül.

Az akció április 6-ától, április 30-áig érvényes.

Maradjunk otthon, bővítsük tudásunkat és vigyázzunk egymásra!

BIM shop

éptár - Megjelent az Éptár VASALÁS!
Megjelent az Éptár VASALÁS! 2019.12.11.
Örömmel értesítjük arról, hogy fejlesztőink elkészültek az Éptár egyik fő programja: a Reinforcement 2.1 fejlesztésével.

éptár - Megjelent az Éptár ARCHITERRA!
Megjelent az Éptár ARCHITERRA! 2019.10.10.
Örömmel értesítjük arról, hogy fejlesztőink elkészültek az Éptár egyik fő programja: az ArchiTerra Plus 1.5 fejlesztésével.

éptár - Éptár Tavaszi Akció!
Éptár Tavaszi Akció! 2019.04.29.
"Tavaszi Akciónk" keretében mindkét licencünket 30%-os árkedvezménnyel vásárolhatja meg az Éptár Kft. BIM shopján keresztül.

éptár - Plant Designer III.
Plant Designer III. 2019.04.11.
Az ArchiCAD Plant Designer III. Collection 10 növényt tartalmazó csomagja használatával még egyedibbé teheti látványterveit. A kész termékek használata gyors és egyszerű felhasználást biztosít. Lehetőségünkben áll a növények méreteit, színeit, levélsűrűségét tetszőlegesen módosítani. Az ingyenesen letölthető Plant Designer III. Collection segítségével élethűbbé teheti látványterveit.

éptár - Éptár Black Friday akció
Éptár Black Friday akció 2018.11.13.
Az Éptár Kft. két nagyszerű bővítmény lehetőségét kínálja az Archicad mindennapi használata, illetve a tervezési folyamat megkönnyítése érdekében.

éptár - KARRIERLEHETŐSÉG AZ ÉPTÁRNÁL
KARRIERLEHETŐSÉG AZ ÉPTÁRNÁL 2018.07.02.
3 nyitott pozíciónk is elérhető jelenleg:

- Technológiai vezető
- C++ fejlesztő
- Tartalomfejlesztő

éptár - Dolgozz nálunk!
Dolgozz nálunk! 2018.01.29.
Az Éptár Kft. akár azonnali kezdéssel fejlesztőt keres csapatába. Olyan jelentkezőket várunk, akik alaposan ismerik az ArchiCAD-et és építész vagy építőmérnök végzettséggel rendelkeznek. Folyamatban lévő tanulmány nem jelent problémát.

éptár - Megjelent a Vasalás legújabb 2.0-ás verziója
Megjelent a Vasalás legújabb 2.0-ás verziója 2017.11.15.
A Vasalás 2.0 hosszas fejlesztés eredményeként, több mérnöki csapat közreműködése, valamint felhasználóink visszajelzései alapján számos új tulajdonsággal bővült.

éptár - Plant Designer Starter Collection
Plant Designer Starter Collection 2017.07.25.
Az ArchiCAD Plant Designer Starter Collection 12 növényt tartalmazó csomagja használatával még egyedibbé teheti látványterveit. A kész termékek használata gyors és egyszerű felhasználást biztosít. Lehetőségünkben áll a növények méreteit, színeit, levélsűrűségét tetszőlegesen módosítani. Az ingyenesen letölthető Plant Designer Starter Collection segítségével élethűbbé teheti látványterveit.

éptár - Akciós ajánlatunk építészeknek és építőmérnököknek
Akciós ajánlatunk építészeknek és építőmérnököknek 2017.06.14.
Vásároljon Vasalás 1.4 verziót jelentős árkedvezménnyel és spóroljon!

Szerezze meg saját kulcsát most kedvezményesen, mindössze 299 euróért! Most megéri megvásárolni a Vasalás ArchiCAD kiegészítőt, mivel jelentős árkedvezményt biztosítunk: 399 euró helyett csak 299 euró ért lehet Öné a megoldás.

éptár - Minisztériumi állás­foglalás a MÉK-MMK egyszerű bejelentés szabályzatával kapcsolatosan
Minisztériumi állás­foglalás a MÉK-MMK egyszerű bejelentés szabályzatával kapcsolatosan 2016.11.28.
Az egyszerű bejelentéses tervezéssel kapcsolatos kamarai szabályzat számos pontja ellentmondásos és félreérthető - mi is írtunk erről -, ezért az engemet közvetlenül is érintő kérdések feloldására állásfoglalást kértem a minisztériumtól. Úgy vélem e kérdések és az arra adott válaszok szinte mindegyike azon többi építészkollégát is érinti, akik egyszerű bejelentésű lakóépületek tervezésével foglalkoznak.

éptár - ArchiCAD eszközök másként II.
ArchiCAD eszközök másként II. 2016.10.13.
Korábban már általánosságban írtunk az alap ArchiCAD eszközök lehetséges felhasználási módjairól és arról, hogy egy eszköz neve miért lehet félrevezető. Egy ponton az eszköz neve elveszíti jelentését. A "Fal" a "Fal eszközben" eltűnik. A "Fal eszköz" definíciója így egy olyan eszköz, amely "lehet egyszerű (egyetlen összetevő alkotja) vagy réteges (több összetevő alkotja). Létrehozhat összetett falakat is (Profilos fal), amelyek tetszőleges formájúak lehetnek és több anyag kombinációjából állhatnak. A többi szerkezeti elemhez hasonlóan a fal alapvető szerkezetét az alkalmazott építőanyag határozza meg." A definíció itt nem ér véget és persze nem is teljes, szóval egyszerűen csak "Fal eszközként" ismerjük. A név azonban ne tévesszen meg minket.

éptár - ArchiCAD eszközök másként
ArchiCAD eszközök másként 2016.09.15.
Az új felhasználók gyakori problémája kitalálni, miként modellezhetnék meg a kívánt geometriát úgy, hogy a leképzett metszetek, nézetek, az alaprajz és a 3D-s nézet helyesen jelenjen meg, elkerülve a felesleges vázlatkészítést és az elemek redundanciáját. Ezt a problémát gyakran súlyosbítják az ArchiCAD eszközök elnevezéseiből fakadó félreértések.

éptár - BIMx - egy eszköz a kommunikáció kiterjesztéséhez
BIMx - egy eszköz a kommunikáció kiterjesztéséhez 2016.08.11.
Vannak, akiknek ismerősen cseng a BIMx neve és vannak, akik már használják is. Mindenesetre, nem teljesen reprezentatív, de igencsak árulkodó, hogy az ismerős ArchiCAD felhasználók inkább csak a nevét hallották a szóban forgó kiegészítőnek.

éptár - BIM és egy kis nyelvészet
BIM és egy kis nyelvészet 2016.07.12.
Felcserélt fogalmak

Jared Banks népszerű ArchiCAD oktató, blogger egy elgondolkodtató bejegyzése a gyakran tévesen használt fogalmakról szolgál alapul következő cikkünkhöz.

Úgy tűnik, nemcsak nálunk használatos a BIM modell kifejezés. Azonban ez így nem teljesen helyesen használt, mivel ha jobban megvizsgáljuk, mit is rövidít a betűszó, Building Information Modeling, akkor láthatjuk, hogy a modell szót kétszer használjuk közvetlen egymás után, tehát a modell szó már felesleges.

éptár - Aliplast nyílászáró- és függönyfal megoldások az Éptár fejlesztésében
Aliplast nyílászáró- és függönyfal megoldások az Éptár fejlesztésében 2016.05.12.
A napokban jelent meg az Éptár frissített nyílászáró megoldása, mely az Aliplast alumínium profilú rendszerek ArchiCAD elemkönyvtárként letölthető termékeit jeleníti meg. A már korábban fejlesztett Aliplast könyvtárhoz képest új elemként kerültek bele a válaszfalak, vagy a már meglévő leveles ajtópánt és az új hengeres pánt közötti választási lehetőség.

éptár - Az Éptár Pályázat díjazottjai
Az Éptár Pályázat díjazottjai 2016.04.14.
2016. március 17. és április 8.között meghirdetett Éptár Pályázatra érkezett tervekből a legtöbb szavazatot szerzett terveket Éptár szoftverekkel díjazzuk.

éptár - Az Építészgalériáról
Az Építészgalériáról 2016.01.15.
Az Éptár weboldala évek óta lehetőséget kínál az építészek számára, hogy terveiket feltöltsék, munkáikat megismertessék egy nagyobb célközönséggel is. Az Éptár egyedülálló Építészgalériáját az ország legnagyobb ilyen adatbázisaként tartjuk számon. Cikkünkben bemutatjuk a galéria által nyújtott lehetőségeket, betekintést nyerünk a működésére, illetve hasznos tanácsokkal is ellátjuk a terveiket feltölteni kívánó építészeket.

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information