Az építőipari kontármunka ellen küzd az év nagyvállalati vezetője
2023.12.14.

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, kapta a "Leader of the Year" díjat a nagyvállalati kategóriában. A több, mint három évtizede vezetőként dolgozó szakember filozófiája szerint, a legfontosabb érték az ember, a valódi győzelem csakis csapatban érhető el. Bár zöldfülű vezetőként még nem így gondolta.


„Amikor vezető lettem, mindent magam akartam irányítani. Úgy gondoltam, egy jó vezetőnek mindent magának kell kitalálnia, szerveznie és megvalósítania. Aztán mikor gyomorfekély gyanújával kerültem kórházba, rájöttem, hogy egyedül ez nem fog menni. Beláttam, hogy a vezetés egy szakma, amit éppúgy meg kell tanulni, mint bármi mást. Csak csapatban, a munkatársak képzésével, feladatok delegálásával és a célok pontos meghatározásával lehet a cégünk sikeres, és maradhatnak a munkatársak testileg, lelkileg egészségesek, saját magam is beleértve″ — idézte fel a vezetővé válásának kezdetét Markovich Béla.




Ma személyes küldetése, hogy átadja az embereknek azt a tudást, amellyel ők saját életüket jobbá, boldogabbá tehetik, és arra ösztönzi őket, hogy ezt a tudást továbbadják. Ennek eredményeképpen az általa vezetett Mapei Kft. ma a lakosságarányos árbevétel alapján a Mapei csoport 91 cégének rangsorában az első helyen áll.

A "Leader of the Year" díjat, amelyet a Bizalmi Kör ad át, olyan vezetők kapják, akik hitelesek, eredményesek, inspirálók és haladó szelleműek. A díj a vezetői kihívások sikerrel való megoldását és az inspiráció terjesztését célozza. A díjat egy független szakmai zsűri ítéli oda, melynek tagjai a vállalkozói szellemet, üzleti teljesítményt, csapatépítést, digitalizációt és innovációt értékelik.

Gila Ferenc (Dun & Bradstreet Magyarország) zsűritag indoklásában kiemelte, hogy Markovich Béla nemcsak egy fantasztikus céget épített fel, hanem rendkívüli elkötelezettséggel és vízióval rendelkezik az építőipar iránt. A vállalat intenzíven fektet be az oktatásba, és aktívan vonja be az új generációt az építőipar jövőképének formálásába.

Markovich Béla víziója egy olyan építőipar megteremtése, ahol a kontárok nem tudnak érvényesülni, és csak azok a szakemberek kapnak munkát, akik a megrendelők építési álmait akarják megvalósítani. Ebben akar segíteni a vállalat szakemberek képzésével, egy erős közösség felépítésével, valamint az építőipari szakma népszerűsítésével. Ez a megközelítés az alapja egy fenntartható, még az unokáink számára is élhető jövő megteremtésének.



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2023.12.14.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information