A VELUX Cégcsoport termékei Apple készülékekről is vezérelhetők lesznek

Az Apple a 2016-os Worldwide Developers Conference (WWDC) fejlesztői fórumon bejelentette, hogy a VELUX Cégcsoport számos terméke Apple HomeKit támogatást kap.
Az első Apple HomeKit platformra optimalizált VELUX tetőtéri ablakok és árnyékolók a tervek szerint 2017-től lesznek elérhetők.




Az önálló applikációval rendelkező Apple HomeKit segítségével egyszerűen és biztonságosan vezérelhetők, illetve automatizálhatók az otthoni berendezések, így a platform kiválóan illeszkedik a VELUX vállalat építészettel és lakberendezéssel kapcsolatos stratégiájába. Ennek ugyanis fontos eleme az említett eszközök közötti összehangolt kommunikáció megteremtése, illetve az otthonok automatizálása, amely a Cégcsoport szakértői szerint a jövő otthonainak nélkülözhetetlen eleme lesz.

A szakértők szerint azonban ezek az eszközök nem csak kényelmi és biztonsági funkciót töltenek be. A VELUX vállalat és a Humboldt Egyetem 2016-os Egészséges Otthon Barométer kutatásából kiderült, hogy az egészséges, fenntartható otthon fontosabb az emberek számára, mint valaha. A használati eszközök közti kapcsolat és a nagyfokú automatizáltság ennek megteremtésében is jelentős segítséget nyújthat. Az Apple HomeKit támogatás éppen ezért nagyszerű lehetőség arra, hogy az okos technológia az egészséges és hatékony otthonok fejlesztésének szerves részévé váljon.

További információ az Apple HomeKit frissítéseiről a WWDC június 13-i; 14-i és 15-i előadásaiban hallható.




www.velux.hu


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2016.07.06.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information