A Mapei hőszigetelési rendszereivel csak nyerni lehet!

A hőszigetelési szakembereknek nincs könnyű dolga, hiszen a hőszigetelés területén nap mint nap számtalan kihívással kell szembenézniük. Az éghajlatváltozás, a hőmérsékleti ingadozások és a szigorú építési előírások mind rájuk nehezednek. De van egy jó hírünk számukra: a Mapei ebben a harcban mellettük áll!


A Mapei, mint a világ egyik vezető építőipari anyagokat gyártó vállalata, teljes mértékben vállalja a felelősséget termékeiért. Ismerjük a szakemberek által megélt nehézségeket, és célunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk a hőszigetelési feladatokhoz.




Miért érdemes a Mapei hőszigetelési rendszereit választani?

Először is, a Mapei hőszigetelési rendszerei rendkívül könnyen és villámgyorsan bedolgozhatóak. Fejlesztéseink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink az alkalmazás során a lehető legkevesebb időt és energiát igényeljék. Ez nem csak a munka hatékonyságát növeli, hanem segít a költségek csökkentésében is.

De nem csak a termékfejlesztés területén, hanem a szolgáltatásokban is partnerek vagyunk. A Mapei szakértői csapata mindig rendelkezésre áll, hogy helyszíni gyakorlati segítséget nyújtson. Személyre szabott támogatást és tanácsot kínálunk, hogy minden egyes projekt a lehető legjobban sikerüljön. Ez a hozzáadott érték, amit a Mapei képvisel, és ami nem található meg máshol.




Most még nyerhet is, aki Mapei hőszigetelési rendszert használ!

Nem csak villámgyorsan bedolgozható hőszigetelést kínálunk, de most még értékes munkaeszközöket, sőt, csapatépítő programot is nyerhetnek a hőszigetelési szakemberek 2023. szeptember 1. és november 30. között!

Aki több házzal pályázik, akár 400.000 Ft értékben is választhat magának ajándékot!

Részletek és szabályzat: https://www.mapei.com/hu/hu/hoszigeteles-szakembereknek



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2023.10.10.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information