A lehetőségek éve

Markovich Vanda, a Mapei Krónika főszerkesztőjének köszöntője

A Mapei szakemberei az Ön rendelkezésére állnak úgy az építés, mint a vállalkozásépítés és kommunikáció terén.




Ön is nézi esténként a híradót? Böngészi az interneten a rosszabbnál-rosszabb híreket? Ne tegye! Álljon meg egy pillanatra, és nézzen körül, figyelje meg saját magát, amit éppen csinál. Persze azon kívül, hogy jelen pillanatban a cikkemet olvassa arról, hogy megjelent 2021. első Mapei Krónikája.
Szóval, Ön miben van éppen benne? Árajánlatot készít? Megbeszélésre megy? A munkatársaival beszélget? Feladatot ad? Feladatot kap? Bármit is tesz, biztos lehet abban, hogy lehetőségek kavalkádja veszi Önt körül. Még akkor is igaz ez, ha éppen valami nehézség állja el az Ön útját, ha éppen aggódik valami miatt, vagy ha kudarc érte az utóbbi időben.
Lapozzon bele a 69. Mapei Krónikába, és megcsapja Önt ezeknek a lehetőségeknek egy apró szele. Látni fogja, hogy emberek, emberi közösségek és az együttműködés csodákat hoznak létre. Olyan hazai épületeket ismerhet meg, amelyek világszínvonalon készültek el. Olyan termékmegodásokat mutatunk Önnek, amelyek hosszú ideje képviselik a világban nem csak az építés magas minőségét, hanem az emberi működés, alkotás legszínvonalasabb eredményeit. Gondoljon csak a Mapei üzemére Sóskúton. Húsz évvel ezelőtt még nem állt ott semmi. Most a legkorszerűbb gyártósorokkal és technológiákkal termeljük ott az építési segédanyagokat Önnek és a hazai szakembereknek.
A csodák mindannyiunkban benne vannak, Önben, a munkatársaiban, a barátaiban, a családjában. Ajtók vesznek körbe minket, amelyek arra várnak 2021-ben is, hogy kinyissuk őket, és belépjünk egy új lehetőség terébe. Ezért is tettük a 69. Mapei Krónika borítójára a hófehér ajtókat a gyönyörű fehér, ULTRATOP LOFT-tal készült enteriőrben. Erről veszprémi csodáról is itt a legfrissebb Mapei Krónika lapjain olashat.
Szeretettel köszöntöm Önt 2021-ben, és kívánok jó olvasást és eredményes teremtő munkát Önnek és a munkatársainak! A Mapei-re mindig számíthat!

https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/69-mapei-kronika-webre.pdf


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2021.02.12.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information