71. Mapei Krónika

Süt a nap, de már itt-ott hullanak a levelek. Hűvösödik, de még csak most indul a munka dandárja. Az őszi idő, ha szerencsésen alakul az időjárás, igen kedvező az építéshez. Nekünk a Mapei-nek, és partnereinknek az a legfontosabb, hogy a szeptemberrel új lendületet vesz az építés, és nekilódul az őszi szezon.




Valószínűleg úgy, ahogy mi, Ön is bízik abban, hogy egy dolog nem lendül be újra ősszel: a járvány és a vele járó bajok és korlátozások.

A nyárra emlékezve, az élményekre, napsütésre, újult erővel fogunk neki feladatainknak, és nézzünk rá arra, hogy hol is állunk a 2021-es évre kitűzött céljainkhoz képest, milyen elért eredményekkel rendelkezünk, mire, kire támaszkodhatunk, s mit kell még megtennünk az utolsó negyedévben ahhoz, hogy a decemberi ünnepek alatt örömteli legyen a magunkkal végzett számadásunk.

Ön aktív Mapei partner? Része a Mapei családnak, ahogy az egyik Szakember Közösség tag fogalmazott? Ha igen, akkor az ősz eleji visszatekintésben segítségére lesznek írásaink és fotóink a Mapei Krónika aktuális számában.

Oldalainkon megosztjuk Önnel élményeinket a nyári rendezvényekről, amelyeken közösen részt vettünk, és információt adunk arról, hogy milyen programokban, közösségi tevékenységekben vehetünk részt ősszel:

Szeretettel fogadjuk Önt az októberben megrendezésre kerülő Országos Építőipari Szakember Találkozón, a Mesterek Mestere Díj pályázójaként, a Mapei által támogatott sportrendezvényeken, képzéseinken és a sóskúti üzemünk látogatása során.

Szakmai megoldásaink és újdonságaink érdeklik? Ez esetben mindenképpen lapozza át újságunkat.

műfüves sportburkolat, ipari padló; luxus kategóriás hidegburkolatok; hőszigetelés; homlokzat burkolás; történelmi épületek külonleges megoldásai; a régi és a közelmúlt épületeinek, vizesedő pincéiknek, alagsoraiknak feltérképezése és a kapcsolódó műszaki feladatok - mind e mostani megjelenés szakmai csemegéi.


Bízunk benne, hogy a nyáron Ön is feltöltődött, kipihente magát, és a 71. Mapei Krónikát olvasgatva rátalál a saját nyári és szakmai erőforrásaira, s megújultan lép az elkövetkező építési feladatok felé.

Ez utóbbiakhoz igyekeztünk hasznos, elgondolkodtató és új szempontokat, információkat megosztani Önnel. Sikeres munkavégzést és jó egészséget kíván Önnek a Mapei Kft. és a Mapei Krónika valamennyi munkatársa!

https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/71-mapei-kronika-webre.pdf


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2021.09.14.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information