71. Mapei Krónika

Süt a nap, de már itt-ott hullanak a levelek. Hűvösödik, de még csak most indul a munka dandárja. Az őszi idő, ha szerencsésen alakul az időjárás, igen kedvező az építéshez. Nekünk a Mapei-nek, és partnereinknek az a legfontosabb, hogy a szeptemberrel új lendületet vesz az építés, és nekilódul az őszi szezon.




Valószínűleg úgy, ahogy mi, Ön is bízik abban, hogy egy dolog nem lendül be újra ősszel: a járvány és a vele járó bajok és korlátozások.

A nyárra emlékezve, az élményekre, napsütésre, újult erővel fogunk neki feladatainknak, és nézzünk rá arra, hogy hol is állunk a 2021-es évre kitűzött céljainkhoz képest, milyen elért eredményekkel rendelkezünk, mire, kire támaszkodhatunk, s mit kell még megtennünk az utolsó negyedévben ahhoz, hogy a decemberi ünnepek alatt örömteli legyen a magunkkal végzett számadásunk.

Ön aktív Mapei partner? Része a Mapei családnak, ahogy az egyik Szakember Közösség tag fogalmazott? Ha igen, akkor az ősz eleji visszatekintésben segítségére lesznek írásaink és fotóink a Mapei Krónika aktuális számában.

Oldalainkon megosztjuk Önnel élményeinket a nyári rendezvényekről, amelyeken közösen részt vettünk, és információt adunk arról, hogy milyen programokban, közösségi tevékenységekben vehetünk részt ősszel:

Szeretettel fogadjuk Önt az októberben megrendezésre kerülő Országos Építőipari Szakember Találkozón, a Mesterek Mestere Díj pályázójaként, a Mapei által támogatott sportrendezvényeken, képzéseinken és a sóskúti üzemünk látogatása során.

Szakmai megoldásaink és újdonságaink érdeklik? Ez esetben mindenképpen lapozza át újságunkat.

műfüves sportburkolat, ipari padló; luxus kategóriás hidegburkolatok; hőszigetelés; homlokzat burkolás; történelmi épületek külonleges megoldásai; a régi és a közelmúlt épületeinek, vizesedő pincéiknek, alagsoraiknak feltérképezése és a kapcsolódó műszaki feladatok - mind e mostani megjelenés szakmai csemegéi.


Bízunk benne, hogy a nyáron Ön is feltöltődött, kipihente magát, és a 71. Mapei Krónikát olvasgatva rátalál a saját nyári és szakmai erőforrásaira, s megújultan lép az elkövetkező építési feladatok felé.

Ez utóbbiakhoz igyekeztünk hasznos, elgondolkodtató és új szempontokat, információkat megosztani Önnel. Sikeres munkavégzést és jó egészséget kíván Önnek a Mapei Kft. és a Mapei Krónika valamennyi munkatársa!

https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/71-mapei-kronika-webre.pdf


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2021.09.14.
KERAPOXY EASY DESIGN

KERAPOXY EASY DESIGN

...

ULTRATOP LOFT W..

ULTRATOP LOFT W..

Egy komponensű 2 mm rétegvastagságban felvihető, kenhető finomszemcsés ...

ULTRATOP LOFT F

ULTRATOP LOFT F

Egy komponensű 2 mm rétegvastagságban felvihető, kenhető durvaszemcsés ...

MAPELUX OPACA

MAPELUX OPACA

Metalizált, kétszeres mértékben térhálósodott, nagy ellenálló ...

ULTRABOND TURF PU 2K

ULTRABOND TURF PU 2K

Kétkomponensű, nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátású, ...

ULTRABOND ECO 520

ULTRABOND ECO 520

Nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátású, diszperziós ...

Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information