7 díjjal ismerték el a Mapei Kft. társadalmi célú programjait
2024.02.13.

Hét kategóriában nyert szakmai díjat a Mapei Kft. a Marketing Diamond Awards díjátadón. Az építőipari ragasztókat, segédanyagokat és szigetelőrendszereket gyártó vállalat jelentős erőfeszítéseket tesz az építőipar népszerűsítéséért és az ágazat kultúrájának fejlesztéséért. Marketing kommunikációja jelentős hatást gyakorol az építőiparra és a társadalom egészére.





Az eredményhirdetésre február 7-én került sor Budapesten. A díjazott programok között szerepel a Mapei TV, a Mapei Krónika podcast és vlog, az „Egy csapat, egy cél″ employer branding kampány, az Év Szakembere referencia díj, a Hőszigetelés kampány, az Országos Szakember Találkozó, valamint az Építőipari Bizalmi Index. Ezek a programok jelentősen hozzájárulnak az építőipar és a társadalom egészéhez.

„Segíteni az építési álmok megvalósítását, ez a küldetésünk. Csakhogy ez az álom egyre inkább veszélybe kerül, a szakemberhiány és az építőipari korfa öregedése veszélyezteti az ágazat jövőjét. Ezért teszünk meg mindent az építőipari szakmák népszerűsítéséért, a vállalkozási és szolgáltatási kultúra fejlesztéséért, az építtetők tudatosságának növeléséért. És ezért különösen örülünk a díjnak, mert erőfeszítéseink elismerése mellett segít felhívni a figyelmet ezek fontosságára″ — mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.


Óriási fejlődésen ment keresztül az építőipari marketing. Ma már természetes, hogy egy építőanyag gyártó online kommunikál a szakemberekkel és nem csak ajánlatokat, akciókat hirdet, hanem edukatív tartalmakat oszt meg és társadalmi kérdésekre hívja fel a figyelmet, mint például a kontárok elleni fellépés.

„Amikor elkezdtük fejleszteni az online kommunikációt, sokan kételkedtek, nem értették, miért teszünk így, nem hittek a sikerben. Büszkék vagyunk rá, hogy úttörők voltunk ezen a területen és nagyon hálás vagyok az Marketing Gyémánt díjért, mert megerősíti az elkötelezettségünket″ — fogalmazott Mészáros Szilvia, a PR és kommunikációs osztály vezetője.


A Marketing Diamond Awards díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította. A díj odaítélése során a szakmai zsűri a marketingmunka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a marketing gyémántokkal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.





További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2024.02.13.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information