1. Technológiák és anyagrendszerek a Techno-Wato Kereskedőház Kft. kínálatából ipari létesítményekhez és műemlékvédelemhezÉpületszerkezet betonpótlás előtt


Védőbevonattal ellátott javított felület


A. Mérnöki műtárgyak, beton és vasbeton építmények felújításához
kifejlesztett javítóanyag család. Ezek között elsősorban hidraulikus kötésű szigetelő habarcsok, speciális rögzítő, aláöntő és horganyhabarcsok, lőttbetonok és kézi javítóhabarcsok - hazai fejlesztésű Keston termékcsalád PCC típusú, szükség esetén szulfát- és szennyvízálló tulajdonságokkal. Új fejlesztésű bazaltszálas habarcsok és bazaltarmatúra a sókorróziónak kitett és műemlékvédelem kőjavításához ajánlott.


B. Munka- és dilatációs hézag képzéséhez
természetes kaucsuk alapú vízre duzzadó, hosszú élettartamú profilok, mélygarázsok, víziközműves műtárgyak, védművek, medencék vízzáróságának kialakításához. Az Adeka termékcsalád hosszú élettartamú, duzzadó kittje bármely szabálytalan felületet és csomópontot képes vízzáróan tömíteni.


C. Hidraulikus kötésű ipari padló és monolit dekorpadlókat és esztricheket
ajánlunk a Korodur termékcsalád kínálatából. További specialitások az azonnal igénybe vehető ipari padló javító és felületképző anyagok (Cement ALL, Mortar Mix....). Tisztán szervetlen kötésű, cseppleválasztó bevonatként kialakítható ivóvíz-szigetelő habarcsok (Microtop).


D. Műemlékvédelemhez használható kőjavító habarcsok, kőpótlók, fugázók, vakolatok és impregnáló anyagok
- a Terzith, quick-mix és Keston termékcsaládok választékából.


E. Rugalmas, színezhető, páraáteresztő bevonatok
beton- és vasbeton felületre, mely biztosítja a légköri és sózásból eredő káros hatások elleni védelmet - Keston AC/BF/Flex 2, Antigraffiti.


F. Hőtükör és hőszigetelő vékonybevonat betonra, kőre, fémre, fára, műanyagra.
Lehetővé teszi a nyári hősokk elleni védelmet az építmények külső felületére felhordva, ill. a téli időjárás fűtési költségcsökkentésére a határoló falak belső oldalára történő bevonatolással - Keston Watt termékcsalád.


G. Az úttestben és járófelületeken történő kisműtárgyak süllyedésmentes építési módszere
- Dura Level System, mely 2-3 óra kivitelezési idő elteltével átadható a forgalomnak.
Vízelnyelők kapacitásnövelésére ajánljuk a Keston Drain rendszert.
A lejtésekhez és finombeállításokhoz homokpolimerből (reciklált műanyag és homok kompozitból készült) előregyártott szintbehelyező elemeket ajánlunk az egyéb kiegészítő termékekkel együtt.


H. Környezetbarát, új fejlesztésű, önálló útként működő, 1 200 N/m2 teherbírású >anyag földút építéshez,
parkolókhoz, gátakhoz és útalapokhoz
- SOIL 200 talajkezelő adalékszer koncentrátum.2. Technológiák és anyagrendszerek a Techno-Wato Kereskedőház Kft. kínálatából lakóépületek építéséhez és felújításához

A. Függőfolyosók és teraszok lemezeinek felújítása
kapcsán természetes kő, műkő, ill. betonjavító anyagrendszert kínálunk a Keston, Terzith, Monulit, Korodur termékcsaládok választékából.


B. Homlokzatképzéshez, felújításhoz
normál és műemlék-vakolatokat, speciális habarcsokat és felületkezelő szereket, antigraffiti védőbevonatot ajánlunk - Keston, quick-mix termékcsaládok.


C. Csapóeső elleni védelemre
vizes rendszerű, rugalmas, egykomponensű festékbevonatot javasolunk, mely vízzáró kapcsolatot biztosít különböző építőanyagok között és alkalmas lapostetők azonnali javítására is. A bevonat páraáteresztő, sóálló és jól tapad por és különböző zsírmentes alapfelületekre - Keston AC, Keston Flex 2 festékrendszer.


D. Épület határoló falainak belső oldali hőszigetelése
Keston Watt vékony festékbevonattal. A könnyűbevonat alkalmas továbbá szigeteletlen padlók és egyéb hőhídként szereplő szerkezetek utólagos hőszigetelésére. A külső felületek átvonása elsősorban a különböző sugárzások visszaverésére szolgál (93-95 %-ban), így jelentős mértékben csökkenti az épület energia felhasználási szintjét (hűtési és fűtési energia megtakarítás). Ebben az esetben nem szükséges a bádogozások, esőcsatornák, ablakpárkányok újraépítése.


E. Pinceszintek és garázsok vizesedéssel kapcsolatos feladataira
pontszerű és vonalmenti injektálási technológiát, felületi nedvesedésre szigetelő bevonatokat javasolunk - Keston, quick-mix, Korodur termékcsaládok anyagaival.


F. Falon keresztülmenő vezetékek utólagos tömítéséhez, valamint gépészeti cserék során felmerülő vízzáráshoz vízre duzzadó
profilokat és kittet ajánlunk az ADEKA ULTRA SEAL termékcsalád kínálatában.


G. Épületek homlokzati kődíszeinek, kapuportálok, kőkerítések tönkrement elemeinek javításához kőjavító habarcsokat ajánlunk,
a hozzá tartozó fugázó és szilárdító/impregnáló anyagokkal együtt a Keston, Terzith, quick-mix anyagcsaládok felhasználásával.


H. Belső felújítások kapcsán felmerülő munkákhoz esztrichbetonok, dekorbetonok és ragasztók tartós, jó minőségű anyagait
javasoljuk a Keston, Korodur anyagcsaládok választékából.


Valamennyi termék műszaki adatlapját kérjük a www.technowato.hu honlapjáról letölteni.

Almássy Piroska
ügyvezető, szakértő

Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft.
+36-1-209-2490
www.technowato.hu
posta@technowato.huTechno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft.


A Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft. 1989-ben alakult magyar magántulajdonú vállalkozás.

A társaság kezdetben építőanyag-fejlesztési és kutatási munkákat végzett németországi és hazai cégek részére. A sokéves fejlődés eredményeként jelenlegi fő tevékenységi körünk a különleges építőipari, és ezen belül elsősorban a műtárgyjavítási feladatok megoldására irányuló jó minőségű, széles anyagkínálat és a magas szintű műszaki szakértői tevékenység.

Az építőanyag kínálata a beton és vasbeton szerkezetek, kő- és téglaszerkezetek javítására és védelmére, szerkezeti hézagok vízzáró szigetelésére, ipari padlóburkolatok készítésére terjed ki. A termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével és fejlesztésével a társaság arra törekszik, hogy egy-egy kínálati területen minél szélesebb körű, egyre korszerűbb műszaki megoldásokkal és anyagokkal állhasson partnerei rendelkezésére. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a quick-mix, az ITEC, a KORODUR és a REWAH építőanyag-gyártó, ill. forgalmazó cégeknek.

Cégünk 2003-ban saját fejlesztésű betonjavító anyagokkal bővítette a kínálatát, ezáltal a német termékeket fokozatosan Magyarországon gyártatott, KESTON márkanevű termékekkel váltja ki. Figyelve a piac műszaki igényeit, rugalmasan újabb és újabb termékek fejlesztését és gyártását célozza meg.

A Techno-Wato Kereskedőház Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer szerinti tanúsítással. Arra törekszünk, hogy beszállítóink és gyártóink is megfeleljenek az európai minőségirányítási rendszer követelményeinek. 2009. februárjában megkaptuk az első termékcsoportunkra a CE megfelelőséget igazoló gyártásellenőrző tanúsítványt az MSZ EN 1504 harmonizált európai szabvány szerint, és célunk a tanúsítványt megszerezni a többi, saját receptúrás termékekre is. Több szakmai szövetségnek is tagja vagyunk, úgymint: HUNKOR, Magyar Víziközmű Szövetség, HSTT, Magyar Mérnöki Kamara.2019.07.05.

Techno HírekTechno Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Techno hírek:


Techno - ADEKA ULTRA SEAL®
ADEKA ULTRA SEAL® 2019.09.09.
Vízzáró betonszerkezetek tartós, vegyszerálló tömítéseinek megoldása

Előre gyártott és monolit szerkezetek munka- és dilatációs hézagainak tömítésére, akár extrém időjárási és kivitelezési feltételeknél is.

Techno - DURALEVEL SYSTEM
DURALEVEL SYSTEM 2019.08.08.
Egységes, hosszú élettartamú műszaki megoldás, mely segíti a szennyvízakna fedlapok és víznyelőrácsok igazodását az úttest szintjéhez, és biztosítja, hogy a műtárgyak és környezetük nem süllyed meg terhelések hatására.

Techno - 1. Technológiák és anyagrendszerek a Techno-Wato Kereskedőház Kft. kínálatából ipari létesítményekhez és műemlékvédelemhez
1. Technológiák és anyagrendszerek a Techno-Wato Kereskedőház Kft. kínálatából ipari létesítményekhez és műemlékvédelemhez 2019.07.05.
A. Mérnöki műtárgyak, beton és vasbeton építmények felújításához
kifejlesztett javítóanyag család. Ezek között elsősorban hidraulikus kötésű szigetelő habarcsok, speciális rögzítő, aláöntő és horganyhabarcsok, lőttbetonok és kézi javítóhabarcsok - hazai fejlesztésű Keston termékcsalád PCC típusú, szükség esetén szulfát- és szennyvízálló tulajdonságokkal. Új fejlesztésű bazaltszálas habarcsok és bazaltarmatúra a sókorróziónak kitett és műemlékvédelem kőjavításához ajánlott.

Techno - BAZALT ARMATÚRA<br />betonacélt helyettesítő merevítés
BAZALT ARMATÚRA
betonacélt helyettesítő merevítés
2019.06.07.
Techno-Wato Kft által forgalmazott KESTON BAZALT termékek, melyeket az építőipar helyszíni és előre gyártott betontermékeihez ajánlunk.

Techno - Olcsó, biztonságos, hosszú élettartamú ivóvízmedence felújítás
Olcsó, biztonságos, hosszú élettartamú ivóvízmedence felújítás 2019.03.14.
Mikroszilika adagolású, szórható, csak szervetlen anyagokat tartalmazó
szárazhabarcsok az ivóvíztározók és csővezetékek felületének szigetelésére

Régebbi hírek: