Koós Miklós   

Üdülők az Orfői tó partján

 - Üdülők az Orfői tó partján

Vissza Építészgaléria Koós Miklós oldala Kapcsolatfelvétel a tervezővel            view 1083 / view 2
Tervező: Koós Miklós
Beépítés módja: Nyaraló
Stílus: Hegyvidéki
Alapterület: 35 m²
Leírás: Pécs felől érkezve Orfűre, az első tónál, az Orfűi-tó partján évtizedekig csak egyetlen üdülőépület volt. A tó teljes kerülete részben sétány, részben strand. A tönkrement faház helyére a Mecseki Erdészeti Zrt. a vállalat dolgozói számára építtetett egy 3 egységből álló üdülőt, ebből 2 ikresen kapcsolódik egymáshoz, egy magában áll. A belső elrendezésük teljesen egyforma és egyenként egy 4 (max 6) fős család önellátó üdülését biztosítják. Az épületek egyedi szerkezettel tervezett, hőszigetelt faházak, belső falépcső vezet a tetőtéri hálószobákhoz. A konyha és a WC-s fürdőszoba a földszinten találhatóak. látványtervek Minden üdülőhöz tartozik egy tó felé néző kis étkezőterasz, fa pergolával a tűző napsütés ellen. Az épület elkészülte után a teljes belső berendezését is "lakberendeztük". Az elkészült állapotról még nem készítettünk fotókat, így egyelőre meg kell elégedni a látványtervekkel.









Vissza     új keresés

Hirdetés