építőanyagok függönyfal Aliplast Magyarország

Aliplast HírekAliplast CADAliplast Aliplast katalógusAliplast Termékek

Modulos Függönyfal  Aliplast Magyarország
Cím:   1034 Budapest, Tímár u. 34.
Telefon:   30/ 542-3347
Fax:   1/ 388-1550
E-mail:   info@aliplast.hu  
Honlap:   www.aliplast.hu/
 

Modulos Függönyfal

  • Vízszintes, külső, emelt hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező függönyfalak elkészítésére szolgáló rendszer, mely előregyártott elemekből áll – üveg (illetve más) kitöltésű alumíniumprofilokból készült keretekből, és a csatlakozások EPDM tömítéssel vannak szigetelve.
  • A szegmensek lehetnek szimplák vagy duplák (középoszloppal) – a szegmensek számának csökkentésével gyorsabban történik majd a telepítésük.
  • A rendszer lehetővé teszi a szegmensek a szegmensek szerkezetében az Aliplast kínálatából származó alumínium rendszerű ablakok és ajtók beszerelését.
  • A rendszer lehetővé teszi a függönyfal profilmélységében az üvegezés belső részén a napsugárzás elleni védő szerkezetek telepítését, mint pl.  zsalugáterek illetve redőnyök.
  • A profilok terhelhetőségi paramétereinek javítása céljából lehetőség van ezek alumínium illetve acél lapos rudakkal illetve szelvényekkel történő megerősítésére, melyek a profilok kamrájába kerülnek elhelyezésre. Ezen kamrák méretei a piacon elérhető lapos rudak, illetve szelvények méreteihez lettek igazítva.
  • A kiváló szigetelési paramétereket az EPDM-ből készült tömítéseknek köszönhetjük. A belső üvegmenti tömítések az üvegezési táblázat szerint lettek kiválogatva. A szegmensek csatlakozásánál használt dilatációs tömítések 4 hőszigetelő gátat alkotnak.
  • A kiváló hőszigetelést a 42 mm hosszúságú, poliamidból (illetve norilból) készült hőszigetelő stégeknek köszönhetően sikerült elérni. A hőszigetelő stégek közötti tér a profilokban szigetelőanyagból készült betétekkel van telítve.
  • Az elemek előregyártása műhelyben történik. A szegmensek felszerelése az épület fő szerkezetéhez rozsdamentes csavarokkal rögzített alumínium elemekből álló konzolok segítségével történik, melyek lehetővé teszik a felszerelt szegmensek három irányban történő mozgatását. A konzolok felszerelése az épületre a kötőelemek (falkapcsok, csavarok) egy erre jogosult konstruktőr által elvégzett előzetes terhelhetőségi vizsgálatainak elvégzését követeli meg.
  • Széles színválaszték – lehetőség van a RAL színpaletta szerinti festésre (Qualicoat 1518), az Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001) fautánzatú festésre, anódozott kivitelezésre, szintén a kétszínű kivitelezésre.

Termékcsoport:    függönyfal
Gyártó:     Aliplast Magyarország Tel:     30/ 542-3347
Hirdetés


Termékek

Függönyfal:

Aliplast függönyfal rendszerek
MC Wall
MC Wall

  Korszerű, egyszerű és összetett függönyfalak tervezését ...

MC Passive plus
MC Passive plus

Korszerű, egyszerű és összetett függönyfalak tervezését lehetővé ...

MC Glass
MC Glass

Félstrukturális függönyfal rendszer. Kívülről sík felülettel, nem ...

Modulos Függönyfal
Modulos Függönyfal

Vízszintes, külső, emelt hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező ...

MC Parallel Window
MC Parallel Window

Hőszigetelt, háromkamrás rendszerű párhuzamosan kitolható ablak. ...

MC-RW Tetőablak
MC-RW Tetőablak

Az MC-RW tetőablak az MC Wall alapjaira támaszkodik. Az MC-RW szerkezetek ...

Sliding Shutters
Sliding Shutters

...

Sun Protection
Sun Protection

  A Sun Protection egy homlokzati, alumínium árnyékoló rendszer. ...vissza

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information