építőanyagok függönyfal Aliplast Magyarország


Modulos Függönyfal

  Aliplast Magyarország
Cím:   1034 Budapest, Tímár u. 34.
Telefon:   30/ 542-3347
Fax:   1/ 388-1550
E-mail:   info@aliplast.hu  
Honlap:   www.aliplast.hu/
 
Modulos Függönyfal

  • Vízszintes, külső, emelt hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező függönyfalak elkészítésére szolgáló rendszer, mely előregyártott elemekből áll – üveg (illetve más) kitöltésű alumíniumprofilokból készült keretekből, és a csatlakozások EPDM tömítéssel vannak szigetelve.
  • A szegmensek lehetnek szimplák vagy duplák (középoszloppal) – a szegmensek számának csökkentésével gyorsabban történik majd a telepítésük.
  • A rendszer lehetővé teszi a szegmensek a szegmensek szerkezetében az Aliplast kínálatából származó alumínium rendszerű ablakok és ajtók beszerelését.
  • A rendszer lehetővé teszi a függönyfal profilmélységében az üvegezés belső részén a napsugárzás elleni védő szerkezetek telepítését, mint pl.  zsalugáterek illetve redőnyök.
  • A profilok terhelhetőségi paramétereinek javítása céljából lehetőség van ezek alumínium illetve acél lapos rudakkal illetve szelvényekkel történő megerősítésére, melyek a profilok kamrájába kerülnek elhelyezésre. Ezen kamrák méretei a piacon elérhető lapos rudak, illetve szelvények méreteihez lettek igazítva.
  • A kiváló szigetelési paramétereket az EPDM-ből készült tömítéseknek köszönhetjük. A belső üvegmenti tömítések az üvegezési táblázat szerint lettek kiválogatva. A szegmensek csatlakozásánál használt dilatációs tömítések 4 hőszigetelő gátat alkotnak.
  • A kiváló hőszigetelést a 42 mm hosszúságú, poliamidból (illetve norilból) készült hőszigetelő stégeknek köszönhetően sikerült elérni. A hőszigetelő stégek közötti tér a profilokban szigetelőanyagból készült betétekkel van telítve.
  • Az elemek előregyártása műhelyben történik. A szegmensek felszerelése az épület fő szerkezetéhez rozsdamentes csavarokkal rögzített alumínium elemekből álló konzolok segítségével történik, melyek lehetővé teszik a felszerelt szegmensek három irányban történő mozgatását. A konzolok felszerelése az épületre a kötőelemek (falkapcsok, csavarok) egy erre jogosult konstruktőr által elvégzett előzetes terhelhetőségi vizsgálatainak elvégzését követeli meg.
  • Széles színválaszték – lehetőség van a RAL színpaletta szerinti festésre (Qualicoat 1518), az Aliplast Wood Colour Effect (Qualideco PL-0001) fautánzatú festésre, anódozott kivitelezésre, szintén a kétszínű kivitelezésre.
Termékcsoport:    függönyfal
Gyártó:     Aliplast Magyarország
Tel: 30/ 542-3347
Hirdetés
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information