építőanyagok álmennyezet, álpadló Knauf Építőipari Kft.

Termékek

Knauf gipszkarton kazettás álmennyezetek  Knauf Építőipari Kft.

Cím:   1124 Budapest, Lejtő út 5.
Telefon:   1/248-24-30
Fax:   1/319-7301
E-mail:   info@knauf.hu  
Honlap:   www.knauf.hu
 

Knauf gipszkarton kazettás álmennyezetek

Szerkezet és szerelés

Knauf gipszkarton kazettás álmennyezet: födém vagy más vízszintes teherhordó szerkezetre függesztett T sínből álló bordázatba ültetett gipszkarton kazetták alkotta álmennyezet. A gipszkarton kazetták lyuggatott vagy sima kivitelűek, melyeket a bordázatra üzemben a kazettákra rögzített hátoldali fémlemezzel rögzítünk, helyezünk el. A raszterméret 625 x 625 mm, külön megrendelésre 600 x 600 mm. Igény esetén D147 rendszernél a raszterméret 600 x 1200 vagy 625 x 1250 mm is lehet. Az épület tartószerkezetének mozgási hézagait az álmennyezetek szerkezetén is át kell vezetni. Az álmennyezeti felületetek lényeges korlátozásánál (pl: leszűkülésnél, falkiszögelléseknél) szükséges mozgási hézagok beépítése.

Kazetták:

D145 / D146 / D147 kazettái üzemben fehér színezést, a hátoldalukon akusztikus fátyol kasírozást kapnak. Lyuggatott kazettáknál a fátyol fehér vagy fekete színű lehet. MARKANT (D145) kazettás álmennyezet T profiljainak talpszélessége 24mm, PLAN (D146) rendszernél ezenkívül 15 mm-rel is tervezhető, melyek láthatóak és fényes fehér színűek.

Vázszerkezet

Felfüggesztés horogvégű huzallal, Ankerfix-gyorsfelfüggesztővel, közvetlen felfüggesztővel, nóniuszos felfüggesztő-vel vagy Ankerfelfüggesztővel lehetséges. Rögzítés vasbeton födémhez: Knauf szeghorgonnyal, más építőanyagokhoz az építőanyagnak megfelelő rögzítőeszközzel.

Felületkezelés

A kazetták felületkészek, fehér színűek. (Fényességi fok 5, színkód 7380-5, javítófesték kód 7417-5) A gipszkartonra a következő rétegek hordhatók fel:

- bevonatok: alkalmazási célok és követelmények szerint vízálló műanyag-diszperziós festékek, többszínű bevonóanyagok, olajfestékek, matt lakkfestékek, alkidgyanta festékek, polimer-gyanta festékek, poliuretán-lakkfestékek (PUR), epoxid-lakk festékek (EK).
- tapéták: papír-, textil- és műanyag- tapéták
- alkáli rétegek, mint pl: mész-, víz-üveg- és szilikátfestékek nem alkalmasak a gipszkarton építőlemezek felületkezelésére.
- szilikátfesték-diszperziók a festékgyártók ajánlása szerint az utasítások szigorú betartása mellett használhatók fel.

Termékcsoport:    álmennyezet, álpadló
Gyártó:     Knauf Építőipari Kft.    Tel:     1/248-24-30
Paraméterek:    
- méret: raszterméret 600 x 1200 vagy 625 x 1250 mm
- alapanyag: gipsz

Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ez a termék kapható.

Irányítószám:          Irányítószámának megadásával megkeressük az
Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt,
ahol ez a termék kapható.


Építőanyag kereskedők település szerint

Építőanyag kereskedők ABC szerint

HirdetésTermékek

Álmennyezet, álpadló:

Knauf gipszkarton álmennyezetek
Knauf gipszkarton álmennyezetek

Szerkezet és szerelés Knauf gipszkarton álmennyezetek: födém vagy más vízszintes teherhordó szerkezetre ...Knauf gipszkarton kazettás álmennyezetek
Knauf gipszkarton kazettás ...

Szerkezet és szerelés Knauf gipszkarton kazettás álmennyezet: födém vagy más vízszintes teherhordó ...


vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!