építőanyagok kaputechnika Hörmann Hungária Kft.


Oszlopok

Oszlopok

Az oszlopok jelentik a forgalomkorlátozás egyik leggyakoribb formáját – helyesen, mert az oszlopok felhasználási lehetősége nagyon sokféle lehet. Forgalomkorlátozó oszlopaink lehetővé teszik a be- és áthajtók flexibilis, ugyanakkor megbízható szabályozását, melyekkel az Ön egyéni igényeihez igazodó megoldások jönnek létre.

Az egyedi vezérléskoncepciókkal és a különböző oszlopkialakítások kombinációjával pontosan az Ön igényeire szabott megoldások alakíthatók ki. A magas fokú stabilitás, valamint a hőmérséklet és az időjárásállóság biztosítása érdekében forgalomkorlátozó oszlopainkat átfogó minőségi és biztonsági vizsgálatoknak vetik alá.

Oszlopaink kitűnnek kompakt és rugalmas szerelhetőségükkel és modelltől függően, a vészhelyzeti kitolás 1,5 mp-es idejével. A Security Line és a High Security Line sorozaton belüli oszlopaink összes hengere azonos megjelenésű. Az ugyanígy azonos megjelenésű aljzati lapok kombinációjával a két terméksorozat oszlopai akár egyetlen projekten belül is könnyen kombinálhatók egymással. A különböző oszlopkivitelek azonos külsejének és diszkrét megjelenésének köszönhetően ezek harmonikusan illeszthetők meglévő átfogó koncepciókhoz anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnénk a városképet.

Kiadványok:


Újdonságok, termékelőnyök, referenciák





Garázskapuk és Meghajtások





Tárolóhelyrendszerek - kerti tárolók





Ajtók





Tűzgátló, füstgátló és többcélú ajtók





Tokok





Ipari kapuk és Rakodástechnika





Fa beltéri ajtók





Forgalomkorlátozó rendszerek





Tervezői segédletek



 
Tovább

Termékcsoport:    kaputechnika
Gyártó:     Hörmann Hungária Kft.
Tel: 06-80-88-75-75
Hirdetés


Termékek
Kaputechnika:
Ipari kapuk
Rakodástechnika
Forgalomkorlátozó rendszerek
Ajtók
Garázskapuk
Meghajtások
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information