építőanyagok hidegburkolat Saint-Gobain Hungary Kft. Weber divízió


Figyelem a termék nem elérhető! Kérem győződjön meg róla, hogy gyártó forgalmazza-e még a terméket!

webercolor NEON

  Saint-Gobain Hungary Kft. Weber divízió
Cím:   2085 Pilisvörösvár,
Bécsi út 07/5.
Telefon:   +36 26 567 600
Fax:   +36 26 567 606
E-mail:   info@hu.weber  
Honlap:   www.hu.weber
 
webercolor NEON

Termékkód: N03

Neonizáló, flexibilis, cementtartalmú fugázóanyag beltérre és kültérre, fal- és padlóburkoló lapokhoz, 1-6 mm fugaszélességig, alacsony vízfelvétellel, ideális kötési idővel. Egy alapszínben (fehér) és háromféle neonizáló hatással elérhető. MSZ-EN 13888 szerinti besorolása: CG2AW

Fagyálló, Flexibilis

Hová

Fal, Padló

Kiszerelés

  • 3 kg

Jó tudni

  • Anyagigény: kb. 0,3-0,5 kg/m2 (a burkolólap méretétől és a fugaszélességtől függően)
  • Kiadósság: kb. 6-9 m2/3 kg vödör
  • Keverővíz-szükséglet: kb. 0,3 liter víz 1 kg szárazanyaghoz
    (kb. 0,9 liter/3 kg vödör)

Termékelőnyök

  • Neonoizáló
  • Flexibilis
  • Vízlepergető
  • Extra krémes állagú
  • Könnyen és gyorsan bedolgozható
  • Padlófűtésre is alkalmazható
  • Fazékidő: kb. 1 óra
  • Járható: kb. 24 óra után
  • Kopásállóság: ≤ 1000 mm3
  • Hajlítószilárdság fagyasztás-olvasztás ciklus után: ≥ 2,5 N/mm2
  • Nyomószilárdság fagyasztás-olvasztás ciklus után: ≥ 15 N/mm2
  • Zsugorodás: ≤ 3 mm/m
  • Csökkentett vízfelvétel 30 perc után: ≤ 2 g
  • Csökkentett vízfelvétel 240 perc után: ≤ 5 g

Általános előírások

  • +5°C alatti alapfelületi és léghőmérsékletnél nem alkalmazható, +25°C felett a felhordás nem javasolt. A felhordott anyagot a teljes kiszáradásig az erős napsugárzástól, csapadék- és fagyhatástól óvni kell. Szennyeződött anyagot újrafelhasználni tilos! A vödörben található fóliazsákos termék eredeti csomagolásban, cementhez hasonló körülmények között tárolva a gyártási időtől számított 2 évig használható fel.

Termékcsoport:    hidegburkolat
Tel: +36 26 567 600
Hirdetés
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information