építőanyagok szigetelés Saint-Gobain Hungary Kft. Weber divízió


webertec 934

  Saint-Gobain Hungary Kft. Weber divízió
Cím:   2085 Pilisvörösvár,
Bécsi út 07/5.
Telefon:   +36 26 567 600
Fax:   +36 26 567 606
E-mail:   info@hu.weber  
Honlap:   www.hu.weber
 
webertec 934

Termékkód: DE101219

WSP vízzáró vakolat, mely ellenáll a víznyomásnak. Alkalmas műgyanta tartalmú bitumenes- és rugalmas polimer vastagbevonatokból, valamint rugalmas és merev szigetelőhabarcsból készített szigetelések hordozójaként. Szigetelő hordozóként használható, szulfátálló belső szigetelőrendszerhez, talajnedvesség és nem nyomó víz esetén.

Kézi feldolgozásra Gépi felhordásra

Hová

Pince, Fal, Mennyezet, Padló

Kiszerelés

25 kg

Terméktulajdonságok

  • Nyomóvíz ellenálló
  • Kül- és beltérre
  • Szulfátálló
  • Nyomószilárdság: 12 N/mm2
  • Bedolgozási idő: 1,5 óra
  • Víznyomás-rezisztencia: 0,5 bar
  • Rétegvastagság: min. 10 mm, max. 25 mm
  • Következő réteg felhordása: 2 nap elteltével
  • Szigetelőréteg felhordása: 2 nap elteltével

Általános előírások

  • +5°C alatti alapfelületi és léghőmérsékletnél nem alkalmazható, +30°C felett a felhordás nem javasolt.
  • weber.tec 933-al előkészített felületre hordható fel.
  • A frissen felhordott anyagot az erős napsugárzástól és csapadékhatástól óvni kell.
  • Szennyeződött anyagot újrafelhasználni tilos!
  • A termék eredeti csomagolásban, cementhez hasonló körülmények között tárolva a gyártási időtől számított 1 évig használható fel.


Jó tudni

  • Anyagigény: 15 kg/m2/cm
  • Kiadósság: 1,6 m2/cm/25 kg zsák
  • Keverővíz-szükséglet: 0,2-0,22 liter víz 1 kg szárazanyaghoz
       (4,75-5,5 liter/szák)
       (kb. 2,5-3 liter/zsák)
Termékcsoport:    szigetelés
Tel: +36 26 567 600
Hirdetés


Termékek
Szigetelés:
Teljes homlokzati hőszigetelő rendszerek
Hőszigetelőlap-ragasztók
Hőszigetelő lapok, rendszerkiegészítők, profilok
Épületszigetelés - Injektálás
Pinceszigetelés
Tetőszigetelés
Vízszigetelések
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information