építőanyagok álmennyezet, álpadló Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Rigitone Activ'Air 8/18

Rigitone Activ'Air 8/18

A Rigitone Activ'Air® 8/18 teljes felületén szabályos mintázattal készülő gipszkarton építőlemez, hátoldalán fehér vagy fekete akusztikus kasírozással.  A kör alakú perforációk átmérője 8 mm, tengelytávolságuk 18 mm. Perforált felület aránya 15,5 %.

A Rigitone Activ'Air® perforált építőlemezek legfőbb jellemzője az esztétikus megjelenés és a kiváló hangelnyelő tulajdonság. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér vagy fekete színű akusztikus kasírozás található. Az élek minden esetben egyenes vágásúak. A nagyméretű gipszkarton építőlemezek alkalmazása lehetővé teszi a látható hézagok, csatlakozások nélküli, egységes felületű álmennyezetek és válaszfalak építését. A Rigitone Activ'Air® perforált lapok 12,5 milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerével. Az elkészült álmennyezet tetszés szerinti színre festhető. Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

A Rigitone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.



Termékcsoport:    álmennyezet, álpadló
Tel: +36 1 296 0500
Hirdetés


Termékek
álmennyezet, álpadló:
Kazettás és sávos álmennyezetek
Perforált akusztikus gipszkartonok
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information