építőanyagok Termékek textil és rugalmas padlóburkolatok fektetéséhez, valamint sportburkolatokhoz Mapei Kft.


Figyelem a termék nem elérhető! Kérem győződjön meg róla, hogy gyártó forgalmazza-e még a terméket!

ULTRABOND ECO 185

  Mapei Kft.
Cím:   2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon:   23/501-667
Fax:   23/501-666
E-mail:   mapei@mapei.hu  
Honlap:   www.mapei.com/hu/hu/kezdolap
 
ULTRABOND ECO 185

Nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátású, diszperziós ragasztó nagyon erős kezdeti tapadással textil padló- és falburkolatokhoz.

Alkalmazási területek:
A következők beltéri ragasztása:
  • normál, latex vagy habosított latex hátoldalú textil padlóburkolatok;
  • természetes vagy polipropilén juta (Action Bac®) hátoldalú szőnyegburkolatok;
  • latex és habosított latex hátoldalú szőnyegburkolatok.
Műszaki adatok:
Állag: sűrűn folyós.
Szín: világos bézs.
Gyúlékony: nem.
Bedolgozási hőmérséklettartomány: +15°C és +35°C között.
Száradási idő: 0-10 perc.
Nyitott idő: legfeljebb 30 perc.
Járható: 2-3 óra múlva.
Teljesen terhelhető: 24 óra múlva.
EMICODE: EC 1 – nagyon alacsony kibocsátású.
Eltartható: 24 hónapig. Védje a fagytól.
Felhordás: fogazott simítóval.

Anyagszükséglet
0,3-0,45 kg/m2.

Kiszerelés
16 kg-os vödrök
Gyártó:     Mapei Kft.
Tel: 23/501-667
Hirdetés


Termékek
Termékek textil és rugalmas padlóburkolatok fektetéséhez, valamint sportburkolatokhoz:
Alapozók
Önterülő és simító anyagok
Esztrichek készítésére szolgáló adalékszerek, kiegyenlítőanyagok és adalékszerek
Fa és laminált burkolatok ragasztói és alapozói
Falburkolat ragasztók
Hangszigetelő rendszer
Kiegészítő termékek
Lábazat, szegély és profilragasztók
Linóleum burkolatok ragasztói
Ragasztók műfű burkolathoz
Rugalmas padlóburkolat ragasztók és sportpadlók
Sportburkolatok
Szőnyegpadlók és más textil padlóburkolatok ragasztói
Vezetőképes padlóburkolatok fektetésére szolgáló termékek
Tisztító anyagok, alapozók, szigetelő anyagok, konszolidáló anyagok és párazáró anyagok
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information