építőanyagok padlóburkolat PEBACO Kft. - Swisstrax Magyarország

Termékek

Ribdeck  PEBACO Kft. - Swisstrax Magyarország
Cím:   2120 Dunakeszi Bulcsú u. 13.
Telefon:   +36303313333
E-mail:   info@pebaco.hu  
Honlap:   www.pebaco.hu
 

Ribdeck

A Ribdeck egy csúszásmentes padlóburkoló lap, mely higénikus, biztonságos megoldást nyújt nedves, vizes környezetekben is. A lapok felszíni szerkezete a folyadékokat képes átereszteni. Beltérben és kültéren egyaránt alkalmazható. Az 1 cm-nél is több vizmennyiség esetén is szárazak maradnak lábai. A Ribdeck lapok ezen tulajdonságai a mûhelyeket, medencék környékét (beltéri, kültéri), teraszokat, fedett sípályákat, búvár oktatások helyszínét teszi kényelmessé, szebbé. Összefoglalva, a Ribdeck lapok alkalmazása ideális minden olyan környezetben, ahol nedves padló ellen kell megoldást találni annak érdekében, hogy lábaink szárazak maradjanak. Természetesen száraz, poros körülmények közt is esztétikus, praktikus lehetõség a Ribdeck lap.

A Ribdeck burkolólap anyaga nem pórózusos, behatásoktól is szagmentes és önmagában színezett, ellenáll a penészedésnek és a baktériumoknak. A lapok lerakása az egyszerû pattintós rendszernek köszönhetõen gyorsan megoldható. A lapok számára mindössze egy sík felületet kel biztosítani, mely bermilyen anyagú lehet. Beltéren, kültéren egyaránt használható és az UV sugárzás hatásainak jól ellenáll. Tisztításhoz a lapokat egyszerûen vízzel le kell öblíteni.

Termékcsoport:    padlóburkolat
Gyártó:     PEBACO Kft. - Swisstrax Magyarország    Tel:     +36303313333
Paraméterek:    
- méret: 40x40cm 16mm vastagság
- alapanyag: Polipropilén

Építőanyag-kereskedés kereső       Irányítószámának megadásával megkeressük az Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt, ahol ez a termék kapható.

Irányítószám:          Irányítószámának megadásával megkeressük az
Önhöz legközelebb található építőanyag-kereskedőt,
ahol ez a termék kapható.


Építőanyag kereskedők település szerint

Építőanyag kereskedők ABC szerint

HirdetésTermékek

Padlóburkolat:

DiamondTrax
DiamondTrax

A Diamonddeck padlóburkoló szintetikus anyagból készül, gyémántcsík mintás öntöttvas kinézettel, mely használható kül- ...

Floordeck
Floordeck

A Floordeck Moduláris felépítésû padló, lakóterek és irodák kialakításának tökéletes eleme. A padlólapok ...Ribdeck
Ribdeck

A Ribdeck egy csúszásmentes padlóburkoló lap, mely higénikus, biztonságos megoldást nyújt nedves, vizes környezetekben ...


vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!