rétegrend-szerkesztő Kosár (0 db rétegrend)


Termékválasztás:

Vakolatok
Falazóelemek
Szigetelések
Rétegrendi ábra:

Rétegek adatai:

Pozíció Név Vastagság [mm] Lambda [W/mK]  
Össz. vastagság: - -


A rétegrend-szerkesztő segítségével összeállítható egy több alkotóelemből álló, rétegrendes szerkezet (fal, oszlop, gerenda, födém, tető, kitöltés), amely beilleszthető az építészeti tervezőprogramokba (ArchiCAD, Architectural Desktop, ARCHline.XP). Ez a beillesztés teljes funkcionalitást jelent: a beillesztett elem követi a beállított paramétereket, megjelenik a terven mint épületelem, 2D-ben és 3D-ben is. A tervbe illesztett épületelemekrol formázott, pontos lista készítheto, amely tartalmazza az adott épületszerkezetek minden összetevojét terméknevekkel vagy anélkül.

A kívánt réteges szerkezetet itt lehet összeépíteni és módosítani. A szerkesztés folyamán figyelemmel kísérhetjük a szerkezet hőtechnikai értékeinek változását is. Az összeállított rétegrendről egy XML fájl menthető, amit meg lehet nyitni a CAD tervezői szoftverekben a rétegrend-szerkesztő kiegészítő alkalmazás segítségével. Ezután automatikusan létrejön az általunk definiált épületszerkezet, megjeleníthető, listázható módon.


    Mint minden weboldal, az eptar.hu is sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében.       További információk