Hírlevél

eptar.hu


Éptár Black Friday akció
éptár: Éptár Black Friday akció >> Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Éptár Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan idén is "Black Friday" akcióban kínálja termékeit.

Az akció alatt az Éptár két fő termékét (Reinforcement 5.0 and ArchiTerra Plus 4.0) 30% kedvezménnyel kínálja.

A "Black Friday" akció 2023. november 20-tól november 24-ig tart.


Részletek
 


Tető akciók: több százezer forintot is veszíthetünk
Bramac: Tető akciók: több százezer forintot is veszíthetünk >> Jelenleg az egyik legideálisabb időszakban vagyunk a régóta esedékes felújítás vagy épp építkezés elvégzéséhez. Magunk mögött tudhatjuk a nagy nyári melegeket, de az igazán fagyos téli napok még előttünk vannak. Holnapig él a BMI Magyarország idei legnagyobb akciója, amelyben az idei őszi munkálatokat egy különleges akcióval is megtámogatja: most minden rendszerben megépített tető negyedét állja!

Részletek
 


Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban!
Wienerberger: Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban! >> A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket - kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja.

Részletek
 


Napelemes tetőcserép: felelős lépés önmagunk és a bolygónk miatt is
Terrán: Napelemes tetőcserép: felelős lépés önmagunk és a bolygónk miatt is >> A Terrán új távlatokat nyitott meg a fenntarthatóság és a környezetvédelem felé a Generon napelemes tetőrendszerrel, ami tiszta energiával fedezi a családok áramigényét, kompromisszumok nélkül. A Terrán nem titkolt célja, hogy elinduljon az a szemléletformálás, ami még tudatosabbá teheti az embereket abban, hogy egyéni szinten is tegyenek a környezetükért.

Részletek
 


Új gerinc szellőző szalaggal bővült a Tondach kínálata!
Tondach: Új gerinc szellőző szalaggal bővült a Tondach kínálata! >> Az ALUTEX Comfort kúpalátét szalag hiánypótló megoldást kínál a tetőgerinc szakszerű lezárására.

Részletek
 


Akár 30%-kal több fűtési energia takarítható meg ezzel a módszerrel
Wienerberger: Akár 30%-kal több fűtési energia takarítható meg ezzel a módszerrel >> Ma már az emberek nagy része tisztában van azzal, hogy egy jól szigetelt lakás vagy ház nemcsak komfortérzetet biztosít a hideg téli vagy forró nyári napokon, de a jól megválasztott anyagoknak köszönhetően a rezsiköltségeken is jelentős megtakarítás érhető el. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a megfelelő szigetelés nemcsak a nyílászáróknál, a padlónál és a tetőnél, de a falazatnál is épp ugyanolyan fontos, hiszen a házunk falán a fűtési energia majd 50%-a veszik el. Ebben pedig sokkal nagyobb szerepe van a téglának, mint elsőre hinnénk.

Részletek
 


Ultraplan Contract - a tökéletes beltéri aljzatkiegyenlítő
Mapei: Ultraplan Contract - a tökéletes beltéri aljzatkiegyenlítő >> Az építéskémia fejlődésnek köszönhetően mára az egyes alaptermékek között is megjelentek a speciális igényeket kielégítő, különleges műszaki tudásokkal felvértezett anyagok. Egy ilyen termék a beltéri aljzatkiegyenlítők csoportjába tartozó Ultraplan Contract önterülő, ultragyors száradású aljzatkiegyenlítő.

Részletek
 


INGYENES, MÉK KREDITPONTOS oktatás - SAINT-GOBAIN Glasroc X építési rendszer
Rigips: INGYENES, MÉK KREDITPONTOS oktatás - SAINT-GOBAIN Glasroc X építési rendszer >> Ha érdeklődsz az új, korszerű építési technológiák iránt, szeretettel várunk a Saint-Gobain Hungary által szervezett Glasroc X építési rendszer - MÉK KREDITPONTOS oktatásunkon!

Részletek
 


Lakóház átalakítása, bővítése Székesfehérváron - ALBAGIPS rendszerrel
AlbaGips: Lakóház átalakítása, bővítése Székesfehérváron - ALBAGIPS rendszerrel >> Mindig öröm számunkra, ha újabb elégedett ALBAGIPS termékeket felhasználó vásárlóról adhatunk hírt! Régi partnereink közül a VEM ingatlan Invest Kft. ismét termékeinket választotta sok ikerház építése után, most egy meglévő lakóépületet korszerűsítenek és bővítenek.

Részletek
 


Lentről építkezni
Austrotherm: Lentről építkezni >> A németországi Ingolstadtban egy műemlék öntödei csarnokot alakítanak át művészeti múzeummá, mely során az épület egy teljesen új alagsori szintet kap - nagy kihívás a speciális mélyépítés és a szigetelés szempontjából is. Olyan XPS lemezekre volt szükség, amelyek akár 5 méter mélyen, víznyomás alatt is teljes mértékben teljesítik az elvárt követelményeket.

Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Termékkönyvtárak és megoldások
ARCHICAD 26-hoz


 

Összefoglaló
 
 
Építészgaléria
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 


vissza a FĹ‘oldalra
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information