építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

BEFAG Parketta - Bakonyerdő Zrt.

Bakonyi Erdészeti és Faipari Rt. Tapolcai Parkettagyára
Természetesen fából!


A BEFAG márkanév Európa-szerte sok szakkereskedő, építő és építtető, valamint lakástulajdonos számára jelenti a tetszetős és megbízható minőségű szalagparkettát.
Harmincöt év szakmai tapasztalat, elkötelezett munkatársak és folyamatosan megújuló korszerű géppark garantálják, hogy Ön – a BEFAG parkettát választva – évek múltán is elégedett legyen döntésével.

Európa és Magyarország szívében, a Balaton közelében, ideális földrajzi elhelyezkedéssel épült meg 1976-ban a Bakonyerdő Zrt. jogelődjének parkettagyára. Azóta generációk sajátították el a parkettagyártás mesterfogásait, és ennek eredményeként generációk győződhettek meg termékeink minden igényt kielégítő minőségéről.

Korszerű, megújuló termékválaszték, kiváló használati érték a környezet tisztelete és védelme, valamint a vásárlóink igényei iránt messzemenőkig elkötelezett személyzet jelentik prioritásainkat és erősségeinket.

A BEFAG – parkettagyár ma is felkészülten várja az új kihívásokat. Szakembereink már dolgoznak a gyár teljes megújításán, amely további évekre, évtizedekre biztosítják közös sikereinket.Cím:   8300 Tapolca-Zalahaláp
Telefon:   87/413-500, 87/413-155
E-mail:   zhparket@bakonyerdo.hu  
Honlap:   www.befagparketta.hu
 

Termékcsoport:padlóburkolat

Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information