építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Rábaablak 93 Kft.

Cégünk 1993-óta foglalkozik nyílászáró gyártással. A kezdetben néhány 100 m2-es vállalkozás mára a hazai nyílászáró piac meghatározó és elismert szereplőjévé nőtte ki magát.
<br /><br />
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már több ezer m2-en folyik a gyártás.? Az évek alatt a megbízható termékek révén komoly ismertségre tettünk szert, számos referencia és elégedett ügyfél erősíti termékeink és szolgáltatásunk megítélését.?
<br /><br />
Munkánkat az állandó önképzés és töretlen fejlődés jellemzi a technológia és a termékfejlesztés területén is. Hisszük, hogy minden termék magán hordozza gyártója kézjegyét. Megrendelőink igényeinek figyelembevételével olyan vásárlóközpontú termelést és értékesítési rendszert hoztunk létre, amely minden részletében a magas színvonalú egyedi nyílászáró gyártást szolgálja.? Számítógépes tervezés és gyártásvezérlés, az ország és a régió egyik legmodernebb gyártósorán.?
<br /><br />
Minősített festőműhelyünkben készült nyílászáróink felületkezelésére 10 év garanciát vállalunk felár nélkül! Üzemünkben magasan képzett, tapasztalt szakembergárda segítségével készítjük kiváló minőségű nyílászáróinkat.
<br /><br />
Termékeink ÉMI és CE minősítéssel rendelkeznek!
Cím:   9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89.
Telefon:   95 / 360-444
Fax:   95 / 360-444
E-mail:   rabaablak@rabaablak.hu  
Honlap:   www.rabaablak.hu
 

Termékcsoport:nyílászáró

Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!